ne yapsam bilemedim, konu ''geleceğimiz''

evet canım doğru tabi bide biz o zamanlar daha yeni sevgili sayılırdık
şuanda daha bi oturaklaştı ilişkimiz umarım anlayış gösterir
gerçekten çok arada kaldım ya

Lütfen yapmayın bunu, hayatınıza bu kadar müdahale ettirmeyin.

İstişare yapılır, istekler dikkate alınır, ama karışma noktasında 'dur' denir.

Neden izin veriyorsunuz ki buna?

kesinlikle öyle canım.. onun umrunda değil nasılsa dgs gibi şeyler.. o yüzden vermiş hemen sözü.. bence bi kızın diploması olmalı dünyanın binbir türlü hali var..

evet canım doğru tabi bide biz o zamanlar daha yeni sevgili sayılırdık
şuanda daha bi oturaklaştı ilişkimiz umarım anlayış gösterir
gerçekten çok arada kaldım ya

canını sıkma ertlemeden al karşına konuş.. belki tahmininden farklı olacaktır bilemezsinki sen sakince herşeyi anlattığında anlayış gösterecektir..bu yüzden ilişki bitirilmezkii

Lütfen yapmayın bunu, hayatınıza bu kadar müdahale ettirmeyin.

İstişare yapılır, istekler dikkate alınır, ama karışma noktasında 'dur' denir.

Neden izin veriyorsunuz ki buna?

canım o anda bi gaflete düşüp duygularıma yenilip mantığı kapı dışarı edip verdim işte sözü
aynı şeyi ilk buluşmada yapacağım oturup konuşacağım ciddi ciddi

kesinlikle öyle canım.. onun umrunda değil nasılsa dgs gibi şeyler.. o yüzden vermiş hemen sözü.. bence bi kızın diploması olmalı dünyanın binbir türlü hali var..

elbetteki canım babamda hep öyle der ve o mantıkla okuttu bizleri
ben kendisininde ciddiye almasını istiyorum
şimdiki işine bel bağlamamalı

canını sıkma ertlemeden al karşına konuş.. belki tahmininden farklı olacaktır bilemezsinki sen sakince herşeyi anlattığında anlayış gösterecektir..bu yüzden ilişki bitirilmezkii

inşallah canım umarım beklediğim tepkiden çok daha farklısı gelir
o kadar emek verdik bitmemeli gerçekten

cnm bence sonuçlar kesinleşsin bi bak bakalım ne almışşın olacak gibi mi eğitimin sürecek gibiyse o zaman al konuş karşına biz çocuk değiliz yaşam kurmaya çalışıyoruz hayatta başımıza herşey gelebilir Allah korusun evlendik sana bir şey oldu. çocuğumuzda var ne yaparız o zaman ikimizde pişman olmazmıyız eğitimime devam etmediğim için. hayat bu nerden bilebiliriz. hem sen dersin ki ben okuyayım yine herşey garanti değil hem evlenince çocuğum olunca yine sen bize bakacaksın ele güne muhtaç etmezsin beni aileni inanıyorum de ama ilerde pişman olmak istemiyorum. hem çocuklarıma da örnek bir anne olmak istiyorum de. verdiğim söze gelince haklısın insanlar sözlerinde durmalı ama çok uzun vadeli düşünüpte karar veremediğim yada yanlış bir karar verdiğine inandığı konuda da ısrarcı olmamalı. ben hata yaptığımı görüyorum. hem eğitimime devam etmeyi aileme de bir borçmuş gibi görüyorum onları nasıl hayal kırıklığına uğratırım yada ben böyle üzülürken eksik hissederken kendimi sence mutlu olabilirmiyiz. ısrar edip okuma dersen seni dinleyeceğim ama bilki bu durum beni hep üzecek der blöf yaparsın bakalım ne diyecek. yine de ısrarcı olursa ben bunu yapamayacağım der okursun devam eder yada etmez bu onun kararı olur. hem seninde saydığın uzun bir maraton var önünde evlenmek için - askerlik düzgün kalıcı bir iş bulması gibi- oldu da başka sebeplerden ayrıldın başını taşlara vurmaz mısın nasıl geleceğimi böyle bir hale soktum diye. uzun vadeli düşünmek lazım.

canım eline yüreğine sağlık her cümlen altın değerinde çok ama çok teşekkür ederim
çok güzel yazmışsın kesinlikle bunları söyleyeceğim ona
eğer benimle gerçekten hayat kurmak istiyorsa ve seviyorsa anlayış gösterecektir bu konuşmadan sonra

Çok saygısız ve bencilce davranarak bunun için söz istemiş. Sana haksızlık ediyor. Farkında değil misin?

taviz vermemelisin.her şeyden önemli eğitim.yarın öbürgün kimin ne olacağı belli değil.her gün ne konularla karşılaşıyoruz burda.
eğitimini tamamla.ona da bunun ikiniz için de iyi olacağını söyle.eve ek gelir gelmesinin ikinizi de rahatlatacağını söyle.çalışmanı istememezlik yapmıyordur herhalde.daha kolay ve şartları daha düzgün olan bir iş bulabileceğini söyle.böylece eve ve sana daha fazla zaman ayırabilirim falan demelisin.
yok illa gitme diyorsa zor...

"Peki, sınava gireceğiz ama eğer ben kazanıpta sen kazanamassan ben gitmeyeceğim sen kazanırda ben kazamassam sende gitmeyeceksin madem bir hayat kurmayı planlıyoruz beraber ilerlemeliyiz dedi ve benden çok büyük bir söz istedi.."

Aslında mevzu tam bu noktada koptu benim için, geriye ne yazdığın çok önemli değil, altına senaryo da eklenebilir, film burada koptu kısaca.. Akıl bir kenara bırakıldı ya da akıl tutulması yaşadın..
Bugünkü aklınla, düşünce yapınla aynanın karşısına geçtiğinde sana yine böyle soru sorulduğunda cevabın ne olurdu? Evet derdim diyorsan yine bugün de verdiğin o sözü tut..
Hayır bunu yapmazdım bunun anlamsız olduğunu söylerdim diyorsan o zaman aklını o kuyudan çıkar artık bugüne gel de yarını görmeye başla..
Bana sorarsan bir taşla iki kişinin hayatını karartmanın en basit yolu bu yaptığınız..
Dünya güneşin etrafında, ay dünyanın etrafında dönerken yani her şey hareket halindeyken siz dediniz ki beni harekete geçirecek güç meydana çıkarsa (kazanma meselesi yani) sen harekete geçemediğin için ben hareketimi yapmayacağım, bunun sonu nedir biliyor musun: KAOS...İki türlüsünde de, bu bir yeminse bozun bu yemini lütfen..
Birbirinizin dünyalarını karartmak için değil, aydınlatmak için varsınız..

Hele bi dgs sonuçları açıklansın bitanem.. yüreğini ferah tut.. ben de sevgilinin şartını anlamsız buldum.. o çalışsın tamam ama seni engellemesin.. oturup güzelce konuşulup halledilecek şeyler.. çok dert etme.. çalişmayı seven işine gücüne bakan bi adam olması da bi artı.. geçmişte verilen sözler duruma göre esnetilebilir bence.. oturup konusursun dedğim gibi hele bi sonuçlar açıklansın... ikna edersin.

hayatından eğitimden vazgecme derim ben.bu devirde maddi özgürlük olmadan hayat cok zor insanın ilk önce arkasına sıgınabileceği bi işi olması lazım o da ancak ii eğitimle oluyor.eger ki sana gitme derse de o kişinin bencilliğindendir bnce.herkes sevdiginin en iyi eğitimi almasını istemeli

Hayatımda duydugum en saçma istek bu kusura bakmayın..!
Önce eğitim,ne olursa olsun,her ne şartlarda olursa olsun..eğitim...

Sonrası gelir zaten..

Canım kesinlikle eğitimini biri için bırakma...
Ne kadar sevsende eğitimine devam et...
Ben bıraktım... gittim başka şehire ve yapamadım o olmadan döndüm geri...
Bi sene gece gündüz çalıştığım emek verdiğim ve istediğim bölümü bi çırpıda elimin tersiyle ittim...
Sonuç: Okulu bırakıp döndüğüme değmedi...Ama vardır bi hayır diyorum...
Bi daha olsa yaparmıyım? Asla.

bence sevgilin zaten kendine sınav konusunda güvenmiyordu.
okulu uzatmanın verdiği sıkıntıyla iş bulamama korkusu birleşmiş ve senin ondan üst seviyeye çıkma durumundan dolayı yada kıskançlıktan dolayı böyle bir söz atmış ortaya.
şimdi iş güç bulduğu için kendine güveni gelmiştir.
patronu da gaz veriyordur zaten.
o yüzden bu sözü artık çok önemsemeyecektir bence.
önemsese bile eğitim hakkını elinden alamaz.
sen istiyorsan git oku okulunu.
yarın öbür gün ayrılırsın birşey olur (insanoğlu herşey olabilir) çok pişman olursun.

ikinizde farklı bölümlerdeymişsiniz. dgs bazı bölümlere kolayken bazı bölümlerde zordur. çünkü puanlar çok yükseklerde.... ben bilgisayar programcılığından mezunken 275 puan aldım ve yetmedi bana. diğer yandan bir arkadaşım işletme bölümü mezunu olup 265 ile kazandı. şimdi ikinizin durumunu bilmiyorum. özel sebepten dolayı uzattı okulu diyorsun. not ortalamanız nasıl yükseklerdemisiniz? dgsde buda önemli bilirsin.

erkek arkadaşın başta şart koşması okumak istemediğini gösterdi bana malesef.

bu arada önünde çok uzun yıllar var. kazandığında düşün. daha sonuçlarınız açıklanmamıştır. eğer kazanırsanda bitir okulunu. sonuçta işe girerken sana sormadı. ben burda yükselcem demiş sana. dgsyi isteseydi baştan işi son plana atardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…