- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
taviz vermemelisin.her şeyden önemli eğitim.yarın öbürgün kimin ne olacağı belli değil.her gün ne konularla karşılaşıyoruz burda.
eğitimini tamamla.ona da bunun ikiniz için de iyi olacağını söyle.eve ek gelir gelmesinin ikinizi de rahatlatacağını söyle.çalışmanı istememezlik yapmıyordur herhalde.daha kolay ve şartları daha düzgün olan bir iş bulabileceğini söyle.böylece eve ve sana daha fazla zaman ayırabilirim falan demelisin.
yok illa gitme diyorsa zor...
"Peki, sınava gireceğiz ama eğer ben kazanıpta sen kazanamassan ben gitmeyeceğim sen kazanırda ben kazamassam sende gitmeyeceksin madem bir hayat kurmayı planlıyoruz beraber ilerlemeliyiz dedi ve benden çok büyük bir söz istedi.."
Aslında mevzu tam bu noktada koptu benim için, geriye ne yazdığın çok önemli değil, altına senaryo da eklenebilir, film burada koptu kısaca.. Akıl bir kenara bırakıldı ya da akıl tutulması yaşadın..
Bugünkü aklınla, düşünce yapınla aynanın karşısına geçtiğinde sana yine böyle soru sorulduğunda cevabın ne olurdu? Evet derdim diyorsan yine bugün de verdiğin o sözü tut..
Hayır bunu yapmazdım bunun anlamsız olduğunu söylerdim diyorsan o zaman aklını o kuyudan çıkar artık bugüne gel de yarını görmeye başla..
Bana sorarsan bir taşla iki kişinin hayatını karartmanın en basit yolu bu yaptığınız..
Dünya güneşin etrafında, ay dünyanın etrafında dönerken yani her şey hareket halindeyken siz dediniz ki beni harekete geçirecek güç meydana çıkarsa (kazanma meselesi yani) sen harekete geçemediğin için ben hareketimi yapmayacağım, bunun sonu nedir biliyor musun: KAOS...İki türlüsünde de, bu bir yeminse bozun bu yemini lütfen..
Birbirinizin dünyalarını karartmak için değil, aydınlatmak için varsınız..
böyle bir sözü sadece 7 aydır birlikte olduğun birisi için veridğine inanamıyorum...
Hele bi dgs sonuçları açıklansın bitanem.. yüreğini ferah tut.. ben de sevgilinin şartını anlamsız buldum.. o çalışsın tamam ama seni engellemesin.. oturup güzelce konuşulup halledilecek şeyler.. çok dert etme.. çalişmayı seven işine gücüne bakan bi adam olması da bi artı.. geçmişte verilen sözler duruma göre esnetilebilir bence.. oturup konusursun dedğim gibi hele bi sonuçlar açıklansın... ikna edersin.
hayatından eğitimden vazgecme derim ben.bu devirde maddi özgürlük olmadan hayat cok zor insanın ilk önce arkasına sıgınabileceği bi işi olması lazım o da ancak ii eğitimle oluyor.eger ki sana gitme derse de o kişinin bencilliğindendir bnce.herkes sevdiginin en iyi eğitimi almasını istemeli
Hayatımda duydugum en saçma istek bu kusura bakmayın..!
Önce eğitim,ne olursa olsun,her ne şartlarda olursa olsun..eğitim...
Sonrası gelir zaten..
Canım kesinlikle eğitimini biri için bırakma...
Ne kadar sevsende eğitimine devam et...
Ben bıraktım... gittim başka şehire ve yapamadım o olmadan döndüm geri...
Bi sene gece gündüz çalıştığım emek verdiğim ve istediğim bölümü bi çırpıda elimin tersiyle ittim...
Sonuç: Okulu bırakıp döndüğüme değmedi...Ama vardır bi hayır diyorum...
Bi daha olsa yaparmıyım? Asla.
bence sevgilin zaten kendine sınav konusunda güvenmiyordu.
okulu uzatmanın verdiği sıkıntıyla iş bulamama korkusu birleşmiş ve senin ondan üst seviyeye çıkma durumundan dolayı yada kıskançlıktan dolayı böyle bir söz atmış ortaya.
şimdi iş güç bulduğu için kendine güveni gelmiştir.
patronu da gaz veriyordur zaten.
o yüzden bu sözü artık çok önemsemeyecektir bence.
önemsese bile eğitim hakkını elinden alamaz.
sen istiyorsan git oku okulunu.
yarın öbür gün ayrılırsın birşey olur (insanoğlu herşey olabilir) çok pişman olursun.
ikinizde farklı bölümlerdeymişsiniz. dgs bazı bölümlere kolayken bazı bölümlerde zordur. çünkü puanlar çok yükseklerde.... ben bilgisayar programcılığından mezunken 275 puan aldım ve yetmedi bana. diğer yandan bir arkadaşım işletme bölümü mezunu olup 265 ile kazandı. şimdi ikinizin durumunu bilmiyorum. özel sebepten dolayı uzattı okulu diyorsun. not ortalamanız nasıl yükseklerdemisiniz? dgsde buda önemli bilirsin.
erkek arkadaşın başta şart koşması okumak istemediğini gösterdi bana malesef.
bu arada önünde çok uzun yıllar var. kazandığında düşün. daha sonuçlarınız açıklanmamıştır. eğer kazanırsanda bitir okulunu. sonuçta işe girerken sana sormadı. ben burda yükselcem demiş sana. dgsyi isteseydi baştan işi son plana atardı...
yani nedense içimden bian şu geçti..dgs yi kazanacağını sanmıyorum kusuruma bakma pat die oldu ama içimden geçeni söledim..bende iki yıllık mezunum bölümün ne bilmiyorum yada dikkat etmedim ama açıktan bitirip hemde iş deneyimi kazanmak daha önemli artık bu devirde..sana şu kadarını söliim ben okulumdan derece yaparak mezun oldum .şuan ne acıdır ki alanımda çalışamıyorum ..bende sınavlar vs uğraştım ama olmadı keşke diyorum iş hayatına atılsaydımda tecrübe kazansaydım..şuan çalıştığım yerde bi ynei yetmetabiri caizse lise mezunu ki kesinlikle affedin ama hakir görmüyor sadece adaletsizlikten bahsediyorum 1500 maaş alıo muhasebe departmanında ve sırf tecrübeli die..kısaca okudukta ne oldu ama işte hayat..
güzel bi gelecek için hem iş tecrübesi kazan hemde kendini donanımlı hale getir herşey üniversite değil ..erkek arkadaşınada güweniosan eğer biyerlerden başlayın ..
yani nedense içimden bian şu geçti..dgs yi kazanacağını sanmıyorum kusuruma bakma pat die oldu ama içimden geçeni söledim..bende iki yıllık mezunum bölümün ne bilmiyorum yada dikkat etmedim ama açıktan bitirip hemde iş deneyimi kazanmak daha önemli artık bu devirde..sana şu kadarını söliim ben okulumdan derece yaparak mezun oldum .şuan ne acıdır ki alanımda çalışamıyorum ..bende sınavlar vs uğraştım ama olmadı keşke diyorum iş hayatına atılsaydımda tecrübe kazansaydım..şuan çalıştığım yerde bi ynei yetmetabiri caizse lise mezunu ki kesinlikle affedin ama hakir görmüyor sadece adaletsizlikten bahsediyorum 1500 maaş alıo muhasebe departmanında ve sırf tecrübeli die..kısaca okudukta ne oldu ama işte hayat..
güzel bi gelecek için hem iş tecrübesi kazan hemde kendini donanımlı hale getir herşey üniversite değil ..erkek arkadaşınada güweniosan eğer biyerlerden başlayın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?