Ne yapsam bilemedim

Arizahatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
10
9
1
36
Merhaba hanımlar eşimle ilgili sikintilarimi daha önce de paylaştım eşimi ele alma cabalarim tükendi artık ben ne yapayım arkadaş takozsun odunsun kabullendim dusuncesizsin tm da sana açık açık sohbet etmek istiyorum ilgi istiyorum senden başka arkadaşım yok derdimi sıkıntı mı paylaşmak istiyorum karı koca olmak istiyorum yaa bunda anlamıcak ne var bugün cumartesi yarın pazar evdesin bugün seninle çocukları uyutup kahve keyfi yapıp iki laflayip sonra senin gönlünü yapıp birbirimizi şımartmak ti niyetim sen ne yaptın çocuk uyumuyor diye ben çocuğu yatırıyim dedin (çocuk 10 yaşında uyurken yanımızda olmak istiyor tek yatamiyor sadece ) tm dedim bir gittin uyumaya yarım saat gelmedin tam kalktım uyandıracam duvarda sulumancik gördüm seslendim seslendim duymuyosun sulumancik kaçtı bide bana trip yapiyo yok ne telaşlı ne telaşlı kaldırıyon ordan aldı muhabbeti niye beni uyandırmiyon yok senin işine geliyor hem beyefendisyi bekliyom salak gibi hem bide üste çıkmak için uykusu var ya nasıl kaçacak bidi bidi yapiyon bende tm tm yat sen bsy istemiyom senden dedim oda bı güzel sustu uyudu cildiricam ya zaten on Senem heba oldu diye bas bas bağırıyom ya biraz artık benim için uykusuz kal biraz fedakar ol biraz beni mutlu et çok mu şey istiyom ben anlamadım artık sabır taşı catladi şeytana uymaktan korkuyorum neyapayim bilmiyom akıl verin bana

Back