Ben nedense sizin dediğiniz gibi oldugunu düşünüyorum. Kız bakîor ve ister istemez dikkat ediyor insan. Ben ne yapmalıym bu durumda, o kiz benim sevdiğimle ayni sınıfta belki türlü şeytanlıl yaparken ben rahat olamıyorumYa kızın ilgisi hoşuna gitmiş,kız amacına ulaşmış yani sevgilinin dikkatini çekmiş.
Ya da ortada bakma filan yok,tek bakan sevgilin ve seni kekliyor.
Ne yapılabilir bilemedim,sen de bak birilerine madem sonra söyle 'şu ykisiklinin bende gözü var sürekli bakıyor' vsBiraz da o kafaya taksin
Ya pardon ama bu kadar iyi niyet bünyeye zarar. Bi kere sosyal medyada kızı aratan sevgilin.. Dolayısıyla kız bakmış bakmamış sizi bağlamaz da sevgiliniz kızdan hoşlanıyo ve takipte net. bunu anlamak için çok fazla bişeye ihtiyaç yok sadece biraz mantıkBen nedense sizin dediğiniz gibi oldugunu düşünüyorum. Kız bakîor ve ister istemez dikkat ediyor insan. Ben ne yapmalıym bu durumda, o kiz benim sevdiğimle ayni sınıfta belki türlü şeytanlıl yaparken ben rahat olamıyorum
Valla bence güvenilir biriyse sevgiline güven.Hepimize eşimiz sevgilimiz dışında sulanan oluyor,hemen kayıyormuyuz, hayir. Sadık biriyse ve gerçekten kız sorunluysa başka ne yapabilirsin ki.Ben nedense sizin dediğiniz gibi oldugunu düşünüyorum. Kız bakîor ve ister istemez dikkat ediyor insan. Ben ne yapmalıym bu durumda, o kiz benim sevdiğimle ayni sınıfta belki türlü şeytanlıl yaparken ben rahat olamıyorum
Kendi adıma söylüyorum,her arattigimdan hoşlanmış olmuyorum.Merak denen bir şey var sonuçta. Haa,ilgi hoşuna gitmis demek istediyseniz ona lafım yok:)Ya pardon ama bu kadar iyi niyet bünyeye zarar. Bi kere sosyal medyada kızı aratan sevgilin.. Dolayısıyla kız bakmış bakmamış sizi bağlamaz da sevgiliniz kızdan hoşlanıyo ve takipte net. bunu anlamak için çok fazla bişeye ihtiyaç yok sadece biraz mantık
burda normal bi kişi aratılsa ben de saçmalamayın ne var bunda derdim o ayrı bi konu ama hem kız bana şöyle böyle bakıyo diyip de sonra o kızı aratmak? Bilemiyorum.. bana masum gözükmedi..Kendi adıma söylüyorum,her arattigimdan hoşlanmış olmuyorum.Merak denen bir şey var sonuçta. Haa,ilgi hoşuna gitmis demek istediyseniz ona lafım yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?