- 15 Temmuz 2019
- 210
- 87
- 18
- 37
- Konu Sahibi Canparcam055
-
Şuan hicbiryer güvenli değil hamilesiniz birde doktorunuz ne derse onu yapınKızlar size birsey danışmak istedim. 23 gün sonra doğum yapacağım Allah izin verirse.Doktorum normalde agdayi yasaklamisti.Ama etrafımda hamile ola n herkes agda yaptırıyor.Yasaklayinca malesef jiletle almaya başladım.Daha sonra da malum virüs olayları ve kuaförler kapandı.
Dpktorum izin verirse agda yaptırmak istiyorum çünkü jiletle basedemiyorüm.Diğer yöntemleride kesinlikle beceremiyorum.Agdaya da her ay normalde kuaföre giderdım çünkü malesef bu konularda çok beceriksizim.Sizce doktorum ixin verirse agdaya kuaföre gideyim mi.Bir yandan da cok korkuyorum.Virüs olaylarından sonra hastane dışında hiçbir yere adımımı atmadım.Eşim dışında da kimseyle görüşmedim.Kuaförlerde çok riskli.Bir yandan da astım hastasiyim.Ne yapsam.bilemedim.Doğum olmasa jiletle devam ederdim.Ama.olmuyor hergün minik minik geliyor ve beni çok rahatsız ediyor kendimi pis hissediyorum.Bana yardimci olabilir misiniz sizce ne yapsam
Bnim de bir ay sonra doğum bende gidicem mecburen hatta Perşembe günü gidicem mecburen jiletle temizlik hissi olmuyoKızlar size birsey danışmak istedim. 23 gün sonra doğum yapacağım Allah izin verirse.Doktorum normalde agdayi yasaklamisti.Ama etrafımda hamile ola n herkes agda yaptırıyor.Yasaklayinca malesef jiletle almaya başladım.Daha sonra da malum virüs olayları ve kuaförler kapandı.
Dpktorum izin verirse agda yaptırmak istiyorum çünkü jiletle basedemiyorüm.Diğer yöntemleride kesinlikle beceremiyorum.Agdaya da her ay normalde kuaföre giderdım çünkü malesef bu konularda çok beceriksizim.Sizce doktorum ixin verirse agdaya kuaföre gideyim mi.Bir yandan da cok korkuyorum.Virüs olaylarından sonra hastane dışında hiçbir yere adımımı atmadım.Eşim dışında da kimseyle görüşmedim.Kuaförlerde çok riskli.Bir yandan da astım hastasiyim.Ne yapsam.bilemedim.Doğum olmasa jiletle devam ederdim.Ama.olmuyor hergün minik minik geliyor ve beni çok rahatsız ediyor kendimi pis hissediyorum.Bana yardimci olabilir misiniz sizce ne yapsam
Yok malesef beceremiyoKuaföre gitmeyin bence doktorunuz izin verirse eşiniz ağda yapamaz mı acaba
İşte cesaret edemiyorum o yüzden zaten 3 aydır eşim ve doktor dışında kimseyi görmedim.Astım hastasi ve hamile halinle agdaya gitme düşüncesi? Müthiş cesaret.
Mecburen gitmiyorsunuz,bunu seçiyorsunuz sadece.Bnim de bir ay sonra doğum bende gidicem mecburen hatta Perşembe günü gidicem mecburen jiletle temizlik hissi olmuyo
.İşte cesaret edemiyorum o yüzden zaten 3 aydır eşim ve doktor dışında kimseyi görmedim.
E cesaret edemiyosan gitme zatenİşte cesaret edemiyorum o yüzden zaten 3 aydır eşim ve doktor dışında kimseyi görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?