Doğuma Hazırlık Ne yapsam bilemedim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Siz hala corona yi aklınıza getirmiyorsunuz. Konu hâlâ yersiz bence. Sağlıklı doğumlar.

Yani şimdi buradakiler gaz verse gitseniz Allah korusun corona veya başka bir hastalık kapsanız sıkıntıyı çekecek olan buradakiler mi ? Ya da kimsenin aa benim lafimla gitmişti diye sorumluluk alıp vicdan azabı çekeceğini falan düşünüyor musunuz ? Böyle hassas bir konuda on kişi bir şey olmadı dese de ya bir kişide olursa o kişi de ben olursam diye korkar insan. Üstten olduğu gibi alttan da hastalık kapılabiliyor biliyorsunuz ki..insanlar kaş- saç için bile bin düşünüyor. Size biri kalk git dese gideceksiniz konu açtığınıza göre,bu ne cesaret.

Dogurdun mu canim

Gebeysen ayetel kursi okur musun bi defa

Bacim bilmiyorum dogum ettinmi ama soled edneeye bilirsin normal hastane eldivenleriyle temizleye bilirsin killari cekip yolcaksiniz inanin size 1 ay nerdeyse gider o temizlik cunku 20gunun uzerine cikmaya basliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…