Doğuma Hazırlık Ne yapsam bilemedim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kuzum ne pisliği jilet sertleştiri biraz ama idare et bak doğumuna kaç gün kalmış kendini zorlama

Evet haklısınız..Malesef kıla tüğe karşı takıntım var o yüzden oyke yazdım

Hayir anlatamadım.Doktor ilk aylarda izin vermedi.Son aylarda doktorlar ixin veriyorlarmis.Ilk aylarda erken doğum riskini tetikliyormus.
Tamam da simdı erken dogumdan daha tehlikeli bisey var virus?
Kuaforler acıldı ama yarıya inen Saclarımı gıdıp boyatmadım ve dip Cıkmasından nefret ederim. Gitmeyi de dusunmuyorum, hamıle de degılım. Vırusu kaparsam bulastıracagım kimsem de yok yalnızım.
Ama gitmiyorum.
Bence ciddiye alın, hamıle ve doguma bu kadar doguma yaklasmısken kuafore girmeyin bırakın agdayı. Kuaforun ıcıne dahi girmeyin bence.

Bakire arkadaşım ağdadan cinsel yolla bulaşan hastalık kaptığından beri asla gitmedim. Aynı ağdayı kullanıyorlar herkese. Hamilelikte kesinlikle yasakladı doktorum. Doğumdan önce kasılmalarla gittim bir kere doğumhaneye ,ebe bakarken dedim ki kusura bakmayın zamanım olmadı temizlemeye biz görmüyoruz bile artık o kadar normal ki dedi. Doğuma yakın çok zor oluyor jilet biliyorum ama aynayla yapın daha rahat edersiniz. Az kalmış zaten dayanın, asla bu riski almaya değmez.

Şu an bence en riskli yerler kuaförler. Bence gitmemelisiniz. Eşiniz yardım etsin jiletle alın bir süre daha. Benim kaşlarım iyice biçimsiz oldu. Almayı kendim asla beceremiyorum. Şeklini bozarım diye de korkuyorum ama yine de kuaföre gitmeyi düşünmüyorum.

Bence kuaföre gitmeyin. Yeni açıldığı için gidenlerde büyük artış olmuştur. Buda virüse neden olur. Evde eşinizden yardım etseniz. Yada tüy dökücü krem kullansaniz, eldivenle de alabilirsiniz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Ağda asıl jilet ten daha kotu bence. Çünkü aģdanin almasi için az da olsa tüy çıkması lazım.
Ama jilet öylemi ?kaliteli bir jilet alirsaniz 3 bıçaklı olandan duşta çok afedersiniz köpük kullanarak ,ağda daki kadar çıkmadan dahi alabilirsiniz. Kuaforde birçok arkadaşım mikrop sonucu ameliyat oldu. Lazer olsa neyse de her zaman kuaföre girmek en güvenli temizde olsa sağlık personeli değiller neticede.kuaförde ağda yaptırmak bana çok irite edici geliyor.
Hele ki şu dönemde kuaför çok riskli değmez ..
Ayrıcâ neden acıya katlanıyor kadınlar anlamıyorum jilet varken . Asil temizlik jiletle oluyor bana kalırsa.
Hamilelikte zor da olsa yavaş yavaş yapılıyor.

Kesinlikle gitmeyin, zaten sağlıksız yerler ağda için ,şimdi hepten riskli. öyle bir risk alacağıma epilatör kullanırım ya da tüy dökücü krem tercih ederim. pis hissetmeniz inanın psikolojik. dr ların umrunda bile değil. ayrıca sizden ve bebeğinizden de daha önemli değil bunlar. sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

Canım ben olsam şuan gitmem, hatta doğumum nasipse Ağustos da, yine bile gitmem.
Ben bildiğin tras makinesi aldım, gayet de idare ediyorum, yarım cm kıl tüy kalmıyor bile.
Hem jilet kaşıntı yapıyor, bu yapmıyor da.

Tercih senin yani ama şuan için hiicc elzem değil inan.

Yaa şunu genital bölgenizdeki kıllar duysa üzülür küser. Ne pis olması o kıllar vajinal floranızı korumaya yardımcı oluyor bi nevi nimet. Hijyene aykırı şekilde olmadığı sürece de Dr ların umrunda olmaz.

Doktor zaten izin vermemiş ki ne yersiz bi konu olmuş. İlla şartları zorlayacağım diyorsanız evde ağda salonu ambiyansı oluşturup anneniz2 kız kardeşinize falan aldırın. Heycan olur.

Bende çok takmıştım hatta birkaç haftaya gideyim apdaya diye planlıyordum ki erken dogum oldu benim halimi düşünün. Ama baktımki ne dogumda ne sonrasında pansuman sırasında rahatsızlık hissetmedim. Sağlık çalışanları zaten herseyi biliyo. Zaten ağda yasakmış normal zamanda bile hijyenine güvenilmeyen yerler bu durumda hiç gitmeyin. Berberleri denetleyen Dr coronaya yakalanmış bilginiz olsun

Doktor zaten izin vermemiş ki ne yersiz bi konu olmuş. İlla şartları zorlayacağım diyorsanız evde ağda salonu ambiyansı oluşturup anneniz2 kız kardeşinize falan aldırın. Heycan olur.
Çok komik.. Doktor hamileliğin ilk zamanlarında erken doğumü tetikleyebilir diye izin vermedi.Çoğu doktor son aylarda izin veriyormuş.Ayrica o anlamda etrafımda yardım edecek kimse yok.Eşim beceremiyor. şimdi konu yerli oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…