- 13 Haziran 2015
- 5.929
- 19.759
- 448
- Konu Sahibi Canparcam055
-
kuzum ne pisliği jilet sertleştiri biraz ama idare et bak doğumuna kaç gün kalmış kendini zorlamaKızlar size birsey danışmak istedim. 23 gün sonra doğum yapacağım Allah izin verirse.Doktorum normalde agdayi yasaklamisti.Ama etrafımda hamile ola n herkes agda yaptırıyor.Yasaklayinca malesef jiletle almaya başladım.Daha sonra da malum virüs olayları ve kuaförler kapandı.
Dpktorum izin verirse agda yaptırmak istiyorum çünkü jiletle basedemiyorüm.Diğer yöntemleride kesinlikle beceremiyorum.Agdaya da her ay normalde kuaföre giderdım çünkü malesef bu konularda çok beceriksizim.Sizce doktorum ixin verirse agdaya kuaföre gideyim mi.Bir yandan da cok korkuyorum.Virüs olaylarından sonra hastane dışında hiçbir yere adımımı atmadım.Eşim dışında da kimseyle görüşmedim.Kuaförlerde çok riskli.Bir yandan da astım hastasiyim.Ne yapsam.bilemedim.Doğum olmasa jiletle devam ederdim.Ama.olmuyor hergün minik minik geliyor ve beni çok rahatsız ediyor kendimi pis hissediyorum.Bana yardimci olabilir misiniz sizce ne yapsam
Hayir anlatamadım.Doktor ilk aylarda izin vermedi.Son aylarda doktorlar ixin veriyorlarmis.Ilk aylarda erken doğum riskini tetikliyormus.Normal zamanda doktorun ızın vermediği seyi virus zamani yapmak istemeniz buyuk cesaret.
Evet haklısınız..Malesef kıla tüğe karşı takıntım var o yüzden oyke yazdımKendini pis hissetmek nedir ne kadar psikolojik birseybu farkinda misiniz?
İki tane tuy cikinca insan pis olmaz
Hele bebeginizin ve sizin sagligindan daha onemli degil iki tane tuy
Zaten evdesiniz kim goruyor sizi ve tuylerinizi?
Yapmayin yahu bu donemde ne kuaforu ne agdasi
Tamam da simdı erken dogumdan daha tehlikeli bisey var virus?Hayir anlatamadım.Doktor ilk aylarda izin vermedi.Son aylarda doktorlar ixin veriyorlarmis.Ilk aylarda erken doğum riskini tetikliyormus.
Doğumu tetikliyor riskli hamileliklerde özellikle önerilmiyorHamileyken agdaya neden izin verilmesin ki?
Ben hazir agda bantiyla evde kendim aliyorum. Aynadan bakiyorum kolay oluyor
Çok komik.. Doktor hamileliğin ilk zamanlarında erken doğumü tetikleyebilir diye izin vermedi.Çoğu doktor son aylarda izin veriyormuş.Ayrica o anlamda etrafımda yardım edecek kimse yok.Eşim beceremiyor. şimdi konu yerli oldu mu?Doktor zaten izin vermemiş ki ne yersiz bi konu olmuş. İlla şartları zorlayacağım diyorsanız evde ağda salonu ambiyansı oluşturup anneniz2 kız kardeşinize falan aldırın. Heycan olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?