haklısınız belki ama suçluluk psikolojisine büründüm 20 25 günde birini buldum gibi oldu bi arayışta falan değildim tabiki ama böyle bir durum oluncada tamam dedim.Pat diye gelincede ben şokAllahim keske herkese akil fikri ayni oranda verseymis diyorum. Baska da bisi demiyorum.
evet çok üzüldüm kendisine içim parçalanıyor böyle bişey yaptığım için ama birazda korktum açıkçasıHislerime tercüman olabilecek kadar hafif bi söz bulamadım.
O yüzden sadece bıraktığınız adama yazık olmuş diyorum.
Neden korktunuz?evet çok üzüldüm kendisine içim parçalanıyor böyle bişey yaptığım için ama birazda korktum açıkçası
Evet herşeyin farkındayım ve çok pişmanımm.Sağlıklı düşünemiyorum.Sizin adınıza karar verilmiş ayrılmışsınız.
Sizin adınıza karar verilmiş yeni biriyle tanışmışsınız.
Yine sizin adınıza karar verilmiş barışmışsınız.
Bunları aslında siz yaptınız şöyle oldu böyle oldu demeye gerek yok. Eski erkek arkadaşınızla barışmak zorunda değildiniz, içinizde bir şeylerin soğuduğunu söyleyip ayrılın.
25 gün değil insan isterse 5 günde de kalbini yeni birine açabilir. Bu tamamen eski ilişkisinin aklında ne zaman bittiğine bağlıdır. Bu tarz sınırlamalar koymayın kendinize yeterki insanların hisleriyle oynamayın ve açık olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?