ne yapsam bilmiyorum

Illa hayatında biti olması gerekmiyor.
25 gün arkadaşsız kalamadın mı birazcık Duygularını dinlendirseydin keşke.
Bir arayış içerisinde değildim zaten yanlış anlıyorsunuz arkadaşımın babası gerçekten saygı duyduğum biri ve benide çok severeler onun aracılığıyla olan bi durum oldu birazda ısrar oldu görüşüncede ısındım sadece.

Sizi yük olarak gören bir adamla bir ömür geçirmeyin. Canınıza yazık.

Anladım.
Kıramamış görüşmüşsünüz biraz da belki unutmak için.
Kendinize biraz dinlenme süresi verin ama böyle yıpranırsınız. Kafa karışıklığı yaşarsınız.

sadece hayretle okudum. bu adama tekrar donup seni tekrar yari yolda birakmasini mi istiyorsun. diger cocuga bisey diyemem senin tercihin ama ilerde cok pisman olcaksin bunuda bir abla hemcinsin. bir arkadas. gibi dusun .pisman olacagin seyi seyleru yapma

Biliyorum belkide pişman olacağımı ama arkadaşıma babasına falanda mahçup olmamak adına birazda çünki sıkıntı çıkartacaktı eminim ve ciddi bir pişmanlık ve vicdan yaşıyorum

İnsana ne oluyorsa yine kendi eliyle yapıyor. Belli ki herif bir hödükmüs. Artık sizi kimin için terk ettiyse yüz bulamamış ve tıpış tıpış dönmüş. İnsan bari yalvartır. Dilin ucuyla ettiği saçma bir ozre inanıp barıştınız. Diger adamın yazık ne suçu vardı? Yapacağınız çok bir şey yok şu an. Sevgilinizin ayrılmasını bekleyeceksiniz.

Saçma bir geri dönüş olmuş.
İkiniz de bıkmışsınız zorlamanın alemi yok.

Evet sanırım öyle yapacağım

Denenmişi denemenin anlamı var mıydı?

Burada sevgilisinin tüm itliklerine rağmen ayrılmayan kadınların söylediği tek cümle var “çok emek verdim”

Umarım verdiğin emekler heba olmaz ve

Umarım tercihin doğrrudur.

Bana çok tuhaf geldi bu konu.Yani kendi duygularınızın farkında değil misiniz de ''ayıp olur şimdi' diyerek tamam dediniz yine bu adama ?
25 gün soğumak için az bir süre de değil.25 gün konuşmasam ben de eskisi gibi hissedemem,bu normal bir şey bunun hesabını vermek zorunda değilsiniz kimseye.Ha size göre 25 günde birini bulmak yanlış (?) olsa bile illa doğruyu söylemenize gerek yoktu,''artık istemiyorum rahat bırak'' der gönderirdiniz.Bana bir an aklınıza yatmış sonra pişman olmuşsunuz gibi geliyor,daha fazla vaktinizi harcamayın bari bu kişiyle.

söylediklerinizin hepsini hissediyorum evet.Ama zaafmı diyelim yada başka bişeymi bilemiyorum sevdiğim doğru hemde çok ama ciddi sıkıntılarımızda var zaten kavga edip ayrılmamızın sebei bir kız meselesiydi bir resim olayı önceki konuma bakarsanız ama kendimede anlam veremiyorum inanmak istedim herhalde kabul etmiyor çünki

Peki,soğudum diyorsunuz onu ne yapacaksınız ? Zaman geçip tekrar aranızın düzelmesini mi bekleyeceksiniz ?
Bence yanlış bir karar,eğer böyle bir düşünceniz varsa.Önceki olayı bilmiyorum,ama aranız bozulmuş,sizin aklınıza başka biri bile girmiş çok kısa bir süreliğine de olsa.Zaman kaybetmeyin derim.

Be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…