BilemiyorumYükten kurtulma sırası sende değil mi sencede?
Bir arayış içerisinde değildim zaten yanlış anlıyorsunuz arkadaşımın babası gerçekten saygı duyduğum biri ve benide çok severeler onun aracılığıyla olan bi durum oldu birazda ısrar oldu görüşüncede ısındım sadece.Illa hayatında biti olması gerekmiyor.
25 gün arkadaşsız kalamadın mı birazcık Duygularını dinlendirseydin keşke.
Haklısınız kendimi asalak gibi hissediyorum artıkÖzür dilemesini bile ' kaba" olarak nitelendirmişsiniz, size söylediği sözler bir özürle unutulacak sözler mi ???
Ayrılmalısın bence .
Anladım.Bir arayış içerisinde değildim zaten yanlış anlıyorsunuz arkadaşımın babası gerçekten saygı duyduğum biri ve benide çok severeler onun aracılığıyla olan bi durum oldu birazda ısrar oldu görüşüncede ısındım sadece.
sadece hayretle okudum. bu adama tekrar donup seni tekrar yari yolda birakmasini mi istiyorsun. diger cocuga bisey diyemem senin tercihin ama ilerde cok pisman olcaksin bunuda bir abla hemcinsin. bir arkadas. gibi dusun .pisman olacagin seyi seyleru yapmaMerhaba arkadaşlar,
Baya bir sıkıntıdayım 3 yıllık bir ilişkim vardı ve geçen ay ayrılmıştık.birbirimize ağır sözler ederek kendisi çekip gitti ve 26 gün aramadı çogunlukla birlikte kalıyorduk.kavgamız sonucu gitmişti.ve şöyle bir cümle kullanmıştı sen benim sırtımda bir yüksün ve ben bu yükten kurtulmak istiyorum dedi.bu sürekli kulaklarımda çınladı.her neyse bu sefr tamamen bitti dedim.ve bir arkadaşımın babası beni biriyle tanıştırmak istemiş birbirimize uygun olduğumuzu düşünmüş ve arkadaşım arayı bir tanışsan falan dedi .bütün özellikleriniz birbirine uyuyor belki anlaşırsınız evlen arık dedi.ve bende o zamanın verdiği kırgınlık ve hırsla kabul ettim ve bu kişi ile görüştüm.ve hakikaten çok beyefendi bi çok özelliği güzel bu kişi ile 2 kez görüştüm sıcak kanlı biriydi ve bende ısındım.ve noldu ayrıldığım insan çat kapı geldi kaba bir şekilde özür diledi bidaha olmicak falan filan .bende açıkçası sıkıntı çıkartır diye 25 günde birinimi buldun diye olaylar büyür diye hiçbirşey diyemedim.Ve yeni tanıştığım kişiye kusura bakmamasını ve düşünmediğimi söyledim.tabiki hiçbir sorun yokken noldu diye kırıldı.kırdım yanineyse biz barıştık gibi oldu ama ben soğudum hemde çok soğudum sevdiğim adamdan hiç samimi davranamıyorum.Nasıl bir yol izlemeliyim.
Biraz karışık anlattım kusura bakmayın ama önceki konularıma bakarsanız aç çok anlayabilirsiniz.
Biliyorum belkide pişman olacağımı ama arkadaşıma babasına falanda mahçup olmamak adına birazda çünki sıkıntı çıkartacaktı eminimsadece hayretle okudum. bu adama tekrar donup seni tekrar yari yolda birakmasini mi istiyorsun. diger cocuga bisey diyemem senin tercihin ama ilerde cok pisman olcaksin bunuda bir abla hemcinsin. bir arkadas. gibi dusun .pisman olacagin seyi seyleru yapma
Evet sanırım öyle yapacağımİnsana ne oluyorsa yine kendi eliyle yapıyor. Belli ki herif bir hödükmüs. Artık sizi kimin için terk ettiyse yüz bulamamış ve tıpış tıpış dönmüş. İnsan bari yalvartır. Dilin ucuyla ettiği saçma bir ozre inanıp barıştınız. Diger adamın yazık ne suçu vardı? Yapacağınız çok bir şey yok şu an. Sevgilinizin ayrılmasını bekleyeceksiniz.
Şu an herzamankinden çok daha iyi davranıyor ama bana hiçbir kurduğu kelime samimi gelmiyor.Saçma bir geri dönüş olmuş.
İkiniz de bıkmışsınız zorlamanın alemi yok.
Evet sanırım öyle yapacağım
Denenmişi denemenin anlamı var mıydı?
Burada sevgilisinin tüm itliklerine rağmen ayrılmayan kadınların öylediği cümle var “çok emek verdim”
Umarım verdiğin emekler heba olmaz ve
Umarım tercihin doğrrudur.
söylediklerinizin hepsini hissediyorum evet.Ama zaafmı diyelim yada başka bişeymi bilemiyorum sevdiğim doğru hemde çok ama ciddi sıkıntılarımızda var zaten kavga edip ayrılmamızın sebei bir kız meselesiydi bir resim olayı önceki konuma bakarsanız ama kendimede anlam veremiyorum inanmak istedim herhalde kabul etmiyor çünkiBana çok tuhaf geldi bu konu.Yani kendi duygularınızın farkında değil misiniz de ''ayıp olur şimdi' diyerek tamam dediniz yine bu adama ?
25 gün soğumak için az bir süre de değil.25 gün konuşmasam ben de eskisi gibi hissedemem,bu normal bir şey bunun hesabını vermek zorunda değilsiniz kimseye.Ha size göre 25 günde birini bulmak yanlış (?) olsa bile illa doğruyu söylemenize gerek yoktu,''artık istemiyorum rahat bırak'' der gönderirdiniz.Bana bir an aklınıza yatmış sonra pişman olmuşsunuz gibi geliyor,daha fazla vaktinizi harcamayın bari bu kişiyle.
söylediklerinizin hepsini hissediyorum evet.Ama zaafmı diyelim yada başka bişeymi bilemiyorum sevdiğim doğru hemde çok ama ciddi sıkıntılarımızda var zaten kavga edip ayrılmamızın sebei bir kız meselesiydi bir resim olayı önceki konuma bakarsanız ama kendimede anlam veremiyorum inanmak istedim herhalde kabul etmiyor çünki
BeMerhaba arkadaşlar,
Baya bir sıkıntıdayım 3 yıllık bir ilişkim vardı ve geçen ay ayrılmıştık.birbirimize ağır sözler ederek kendisi çekip gitti ve 26 gün aramadı çogunlukla birlikte kalıyorduk.kavgamız sonucu gitmişti.ve şöyle bir cümle kullanmıştı sen benim sırtımda bir yüksün ve ben bu yükten kurtulmak istiyorum dedi.bu sürekli kulaklarımda çınladı.her neyse bu sefr tamamen bitti dedim.ve bir arkadaşımın babası beni biriyle tanıştırmak istemiş birbirimize uygun olduğumuzu düşünmüş ve arkadaşım arayı bir tanışsan falan dedi .bütün özellikleriniz birbirine uyuyor belki anlaşırsınız evlen arık dedi.ve bende o zamanın verdiği kırgınlık ve hırsla kabul ettim ve bu kişi ile görüştüm.ve hakikaten çok beyefendi bi çok özelliği güzel bu kişi ile 2 kez görüştüm sıcak kanlı biriydi ve bende ısındım.ve noldu ayrıldığım insan çat kapı geldi kaba bir şekilde özür diledi bidaha olmicak falan filan .bende açıkçası sıkıntı çıkartır diye 25 günde birinimi buldun diye olaylar büyür diye hiçbirşey diyemedim.Ve yeni tanıştığım kişiye kusura bakmamasını ve düşünmediğimi söyledim.tabiki hiçbir sorun yokken noldu diye kırıldı.kırdım yanineyse biz barıştık gibi oldu ama ben soğudum hemde çok soğudum sevdiğim adamdan hiç samimi davranamıyorum.Nasıl bir yol izlemeliyim.
Biraz karışık anlattım kusura bakmayın ama önceki konularıma bakarsanız aç çok anlayabilirsiniz.
Bence o adamdan sana hayır gelmez beyfendi olanı tercih etmelisin göreceksin doğru yaptığını. Sırtımdan yüksün ağır bir laf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?