ne yapsam boş mu artık??

bambi_bambi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
7
0
36
Ankara
Saat sabahın 5 buçuğu..Bu saatte neden hala uyuyamadığımı tahmin etmek hiçte zor değildir herhalde değil mi?Biliyorum bunu okuyan bir çok kişinin başından geçmiştir bir benzeri yazacaklarımın...Tecrübelerden faydalanmak çoğu zaman yol gösterir.Buna inanaraktan sizle paylaşıyorum derdimi çünkü bu defa gerçektende başedemiyorum ne yazık ki.
5 yıllık bir ilişkim vardı.Mutlu mmuydum?pek sayılmaz..İnişli çıkışlı bir ilişkiydi bizimkisi.Sevgilim çoğu zaman anlayışsız ve kırıcıydı.Ama beni mutlu etmeyi de iyi bilirdi.Yinede bigün tak etti ve kopardım tüm bağımı.Daha önceki ayrılıklardan farklıydı bu defa asla dönmeyeceğimi ısrarla belirttim duygularımın bittiğini bile söyledim.ayrılırken öğrendim beni aldattığını yinede arada arayıp sorduk birbirimizi daha çok o aradı.Bu dönemde o kadar çok istedim ki onu sevmemeyi onunlayken yapamadığım herseyi yapmaya çalıştım ama yinede tüm yollar ona çıktı.Silemedim birtürlü derken aylar sonra ilk görüşmemizde bir sevgilisi olduğunu öğrendim.Oysa bnm içimde bir umut varmış ki hala tutamadım kendimi ve ona onu hep sevdiğimi söyledim.Yine de bana artık bir umut olmadığını çok acı çektiğini başka yolu olmadığını söyledi.
Ve şimdi noldu?Yine acı çeken benim ,biliyorum mantıklı değil ama elimde de değil.Bana dönmesi için neler vermezdim.Yine bnm olması için .Bu kıskançlıktan öte birşey inanın ki.İçim yanıyor düşündükçe.Biz ne olursa olsun bir bütündük şimdiyse iki yabancı gibiyiz.Toplayamıyorum kendimi çok acı.Olamıyorum başkasıyla.Tek istediğim o.Ölüm acısı gibi yaşadığım şey.Nefes alamıyorum.
Umarım bana bir yol gösterirsiniz
şimdiden teşekkürler.

bu durumda izlenecek yol olarak çok fazla seçenek yok maalesef..
5 yıllık bir iliski kolay değildir,seni çok iyi anliyorum..
ama belli ki karşındaki için 5 yıl,yaşananlar,paylasilanlar ve maalesef sen..cokta mühim degilmissiniz..
böyle bir durumda arkana bakmadan çekip gitmek en dogrusu,eminim seninde kantigin bunu yapmani söylüyor,ama kalbin yapamıyor..
kalbine soz geçirmen lazım,ne kadar acı versede..
o coktan yeni hayatına alışmış..yeni bir sevgili bile yapmış..ki bu bence en büyük saygısızlık..
sende artık yeni hayatına ayak uydurmalısın..

hayatta daha öyle dertler varki bu ayrılığı öpüp başına koyarsın. bence oturup bi tek bunu düşüneceğinize silkelenin lütfen.rabbim beterinden korusun. 1 yıllık evli bir tanıdığımın eşi kaza yaptı 1 gözü görmeyecek kafasında ağır kırıklar var yani durumu kötü. diyeceğim şu ki ne olursa olsun hayırlısı olsun beterin beteri var.rabbim size yrd olsun ve yolunuzu açık etsin.

canım çok üzüldüm allah yardımcı olsun.o kafasında bitirmişse seinde baska seçeneğin yok tatlım.kendini meşgul edecek şeyler bulmanı tavsiye ederim.bi kursa yazıl sosyal aktivitelerde bulun.psikolojik destek alabilme imkanın varsa kesinlikle al canım.zaman sonra azalacak acın insallah kolay değil 5 yıl ama hayat devam ediyor bende yasadım benzerini

bundan sonra yolunuz açık olsun. insan beyni öyle bişeyki unutmak istediğini unutur. bu yüzden kendinizi çok yıpratmayın. dünyanın sonu değil. yeni bir hayat sizi bekliyor fırsatlara açık olun bence. kimse için değmez kendinizi yıpratmaya. bir tane daha yok sizden. yamanın dediği gibi allah başka dert vermesin bu neki. sağlığınız yerinde ya geri kalan herşey hallolur.

unutmak yada unutamamak biraz da bizim elimizde.. önce içinde ona dair bir umut bırakmamalısın canım.. artık tadı kaçmış ilişkinizin.. ve o hayatının geriye kalanı için plan yapmış gibi görünüyor. hayatta herşey istediğimiz gibi gitmiyor önce bunu kabullenmeliyiz. Bu şekile kendi zamanından kendi hayatından çalıyorsun, şimdiyi yaşaman gerekiyor... yarın bugününe geri dönemeyeceksin ve zaman çok hızlı geçiyor.. evlenenler bile ayrılıp unutabiliyor merak etme.. ama kendine inan..

O insan ölmüş olsa o kadar acımaz canın ölüm acısından da beterdir, ölüm acısı bir yerden sonra kabullenilir çünkü. Hem artık başkasının olmayacağından eminsindir :) sadistçe biraz.. ama yaşadığını bildiğin halde görememek dokunamamak, her nefes alışında göğsündeki o ağırlığı hissetmek seni öldürür. Unutamama lüksün yok ama. Hafifleyeceksin yıllar geçtikçe. 3-5 anıyı zar zor hatırlayacaksın başka başka hayatlara dahil olacaksın. Gözünde büyütmemeye çalış, nitekim birbirinizi sevmiyormuşsunuz, herşey tükendiğine göre..

seni okadar iyi anlıyorum ki cnm şuan bende aynı durumdayım belki benimkide bulmuştur bisevgili bizde 2 yılda defalarca kez ayrıldık hep son son dedik ama yine birleştirdi rabbim bizi şuan yine ayrıyız sonumuz ne olur bilmem ama bence seninkinin sevgilisi olması seni unutmak için yaptığı bişey beklemek zamana bırakmak en iyisi bizler için. hayırlısıysa senin için geri dönsün ama değilse çok acı çeksende gelmesin dua edelim bol bol hayırlsı için:Saruboceq::Saruboceq: üzme kendini herşey atlatılır merak etme acı çekersin için yanar ama olmuyosada yapcak bişey yok cnm inan bana insnlar ne acılarını unutuyo bizde atlatıcz bunu sıkma canını hiçopuyorumnanaktan

Canım benim bencede artık yapacak bişiy kalmamış hiç bişiy dünyanın sonu olmuyor kendini toplamana bak bir an önce

5 yıllık bir ilişki ama aldatıldıgını biterken ögreniyorsun.Uzun bir ilişki süresi ama aldatılmış olman ve biter bitmez de birisini bulmuş olmasını göz önünde bulundurursan sadakatsiz biri ve besbelli ki sevgisi de senin kadar yokmuş.Mantık kimi zaman işe yaramıyor gerçi ama belli ki onun senden başka planları var canım.Üzülmene değmeyecek birisiymiş.
Umarım bu bitiş sana yeni bir başlangıç olur.

Eski sevgiliden arkadaş olmaz diye boşuna söylenmiyor...
İlişkinizi bitirmişseniz, hiç görüşmeyecektiniz... ne bir msj, ne bir tlf, ne de başka bi haberleşme şekli...
bunların hepsi unutmaya engel olur, ve siz ayrı olsanız bile unutamazsınız...

erkekler de yeni birini bulana kadar ara ara yoklarlar eskileri, buna izin vermeyeceksiniz, çünkü kadınlar onlar gibi yüzeysel yaklaşmıyor herşeye... bir mesajla en başa dönebiliyor, erkekler yeri geliyor hiç etkilenmiyor...

bu yüzden; şimdiye kadar bağınızı koparmamışsınız ama acınızın hafiflemesini istiyosanız öncelikle işe burdan başlamalısınız...

öncelikle hepinize teşekkür ederim.ne iyi etmişim derdimi sizle paylaşarak.beni o kadar sevindirdiki ilginiz..aslına bakarsanız son görüşmemizde birlikte ağladık sarıldık yne görüşceğimizi söyledik ama bittiğinide.cıktıgı kızı sevmediğini sadece tutunmaya calıstıgını ima etti ama beni sildiğinide.onu bidaha gormemek en iyisi belkide ama ona o kadar alısmısımki 3 ayda olsa 5 ayda olsa göreyim istiyorum..hiç bu kadar kontrolümü kaybetmemiştim hayatta.bi kadının kabullenecegi son seyi onun baskasına sevgilim demesini bile utanarak kabul ediyorum içimde bi gün bana dönecekse desin diyorum.sanırım duygularım beni ele gecirmiş durumda bu duygudan nefret ediyorum.ayrı sehirlerdeyiz.onadan kopmak için ben istedim bunu 2 yıl once ama ben gitmeden once yalvardı bana nereye gdersen git ama bnm olduunu bileyim dedi.sonrdada bunu hep sorun etti.bu sehre gelmesem bole olmazdı heralde.bi şekil kopmazdık ne kadar acı versede ilişkimizin o eski hali bana ama simdikinden cok acı cekmezdim.bu yazıyı baskası yazsa ve okusam derimki ne kadar da aciz..hiç bu hale düsmem sanırdım.büyük konusmamam gerekmiş..

gercekten ''bana geri donmesi icin neler vermezdim'' diyebiliyorsan senin icin yapilacak ya da soylenecek hic bir sey yok arkadasim.

git yalvar yakar barisin falan seni sonra bir kez daha aldatsin...
yine kirsin...
sonra ayrilin...
o kendine baska bir sevgili yapsin...
sonra yine barisin, yine seni aldatsin falan bu boyle suruppp gider...
gercekten bunu mu istiyorsun?

yalvarsam bunların basıma geleceğini cok iyi biliyorum . o yüzden asla yapamam . tek isteğim onun bana kendinin gelmesi . ama o zamanda eskisi gibi olsun istemem yeni bi insan olsun değişmiş olsun isterim . bu mümkün müdür ? ne dersiniz dank edermi bi gün ona herşey , hataları ve ne kaybettiği?

belki olabilir, sana geri donmek isteyebilir cunku bu tur insanlar dengesiz olur zaten.
ama geri donsede sana yine ayni seyi yasatacagindan eminim...
geri donse bile asla kabul etme yasakkelime
bir suru dogru duzgun insan dolu hayatta, kendini toparla, bu da gececek bambi bambi sabir de...
onu unutacaksin ve karsina cok guzel insanlar cikacak, cok mutlu olacaksin...
boyleleriyle kendine yazik etme lmaz:

Eskisi dönmesin değişmiş hali dönsün diyorsun da sen hangisini seviyordun 5 yıllık sevgilini mi yoksa onun değişme ihtimalini mi :)

ya değişmiş derken ben onu seviyorum ama şu yalancılıgı değişse mesela hiç fena olmaz yoksa sözü sohbeti bakışı gülüşü aynı kalsın :)

bu sabah uyandığımda tüm bu dediklerin aklımdan geçiyordu . silkelendim bi kendime geldim . bazen bişeyleri kadere bırakmak gerek gerçektende değil mi? cünkü düşün düşün cıkamıyorum içinden böyle. yarın ne olacagımızı bile bilmiyoruz ki ne hissedeceğimizden emin olalım.artık sadece hayırlıysa dönsün diyorum. hayırlı değilse zaten işin zor bölümünü atlatma yolunda biraz agır adımlarlada olsa ilerliyorum..

Merak etme zamanla atlatırsın.. Bir gün bir bakmışsın tamamen unutmuşsun aklına bile gelmiyor. Anılarınız artık canını acıtmıyor da yüzünde bir tebessüm yaratıyor. Bunların hepsi olacak. Sen merak etme sadece biraz sabır göster.. Sakın aramayı da düşünme sana dönmesi ihtimalini de düşünme. O senin gibi sadık biri değil, senin gibi vefalı ve aşık birini hak ettiğini düşünmüyorum. Çok klişe bir laf ama senin durumuna cuk oturuyor; sen daha iyilerine layıksın :) gerçekten de öyle..

o başkasıyla oluyor da sen neden olamayacakmışsın böyle düşünme hiç hayatına bak kesinlikle de görüşme onunla dostluk falan yalan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…