- Konu Sahibi bambi_bambi_
-
Saat sabahın 5 buçuğu..Bu saatte neden hala uyuyamadığımı tahmin etmek hiçte zor değildir herhalde değil mi?Biliyorum bunu okuyan bir çok kişinin başından geçmiştir bir benzeri yazacaklarımın...Tecrübelerden faydalanmak çoğu zaman yol gösterir.Buna inanaraktan sizle paylaşıyorum derdimi çünkü bu defa gerçektende başedemiyorum ne yazık ki.
5 yıllık bir ilişkim vardı.Mutlu mmuydum?pek sayılmaz..İnişli çıkışlı bir ilişkiydi bizimkisi.Sevgilim çoğu zaman anlayışsız ve kırıcıydı.Ama beni mutlu etmeyi de iyi bilirdi.Yinede bigün tak etti ve kopardım tüm bağımı.Daha önceki ayrılıklardan farklıydı bu defa asla dönmeyeceğimi ısrarla belirttim duygularımın bittiğini bile söyledim.ayrılırken öğrendim beni aldattığını yinede arada arayıp sorduk birbirimizi daha çok o aradı.Bu dönemde o kadar çok istedim ki onu sevmemeyi onunlayken yapamadığım herseyi yapmaya çalıştım ama yinede tüm yollar ona çıktı.Silemedim birtürlü derken aylar sonra ilk görüşmemizde bir sevgilisi olduğunu öğrendim.Oysa bnm içimde bir umut varmış ki hala tutamadım kendimi ve ona onu hep sevdiğimi söyledim.Yine de bana artık bir umut olmadığını çok acı çektiğini başka yolu olmadığını söyledi.
Ve şimdi noldu?Yine acı çeken benim ,biliyorum mantıklı değil ama elimde de değil.Bana dönmesi için neler vermezdim.Yine bnm olması için .Bu kıskançlıktan öte birşey inanın ki.İçim yanıyor düşündükçe.Biz ne olursa olsun bir bütündük şimdiyse iki yabancı gibiyiz.Toplayamıyorum kendimi çok acı.Olamıyorum başkasıyla.Tek istediğim o.Ölüm acısı gibi yaşadığım şey.Nefes alamıyorum.
Umarım bana bir yol gösterirsiniz
şimdiden teşekkürler.
yalvarsam bunların basıma geleceğini cok iyi biliyorum . o yüzden asla yapamam . tek isteğim onun bana kendinin gelmesi . ama o zamanda eskisi gibi olsun istemem yeni bi insan olsun değişmiş olsun isterim . bu mümkün müdür ? ne dersiniz dank edermi bi gün ona herşey , hataları ve ne kaybettiği?
yalvarsam bunların basıma geleceğini cok iyi biliyorum . o yüzden asla yapamam . tek isteğim onun bana kendinin gelmesi . ama o zamanda eskisi gibi olsun istemem yeni bi insan olsun değişmiş olsun isterim . bu mümkün müdür ? ne dersiniz dank edermi bi gün ona herşey , hataları ve ne kaybettiği?
belki olabilir, sana geri donmek isteyebilir cunku bu tur insanlar dengesiz olur zaten.
ama geri donsede sana yine ayni seyi yasatacagindan eminim...
geri donse bile asla kabul etme yasakkelime
bir suru dogru duzgun insan dolu hayatta, kendini toparla, bu da gececek bambi bambi sabir de...
onu unutacaksin ve karsina cok guzel insanlar cikacak, cok mutlu olacaksin...
boyleleriyle kendine yazik etmelmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?