ne yapsam böyle bişey yaşayan var mı :(

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
kızlar artık ne yapacağımı bilemiyorum biriyle tanıştım ve bir hafta filan görüştük ama bana güven vermedi bende görüşmeyelim artık dedm ve bitti ama sonradan acaba erken mi davrandım biraz daha tanısa mıydım die düşündüm ayrıca geçen gün karşılaştık annem de vardı yanımda böyle bir an tereddütle selam veremedm sizce ben bi adım atmalı mıyım? adım atarsam bu kez de o istemez ya da intikam filan mı alır off bilemiyorum birsürü şey geçiyo aklımdan bi fikir verin lütfen...

Erkeğin yerinde olsam ben istemezdim böyle bir kızı.
Çünkü beni tanımadan bana şans vermeyen kadına benim de güvenim sarsılırdı.
Selam bile vermezdim.

Gelgitli insanlar guven vermiyor.yani artik oda sana güvenmez. Gorusmeyelim.... Selammmmm... İstemiorumm... Ben geldimmmm. Gelgitler...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet normal şartlarda haklı olabilrisinzi ama benim ona güvenmememin sebebi var birkaç kez evine davet etti kabul etmedm ama ben bu konuyu açıkladım ona o da anlayışla karşılamış gibiydi buna rağmen yine davet etmeye devam edince ben de farklı düşünceleri olduğunu düşündm doğal olarak

1 haftadır tanıdığın adam ısrarla eve davet ediyorsa yol verdiğin iyi olmuş
Başka şansa falanda gerek yok

Eeee zaten sana uygun değilmiş.
Eve davetten hoşlanmadığın halde ısrar etmesi bunu gösterir.
Şimdi yeniden görüşseniz,yine eve davet edecek,yine hüsran olacak senin için.

Selam verirse veririm , vermezse vermem.
Bunun dışında bir adım öteye de gitmem

Eeee zaten sana uygun değilmiş.
Eve davetten hoşlanmadığın halde ısrar etmesi bunu gösterir.
Şimdi yeniden görüşseniz,yine eve davet edecek,yine hüsran olacak senin için.

evet canım doğru diosun ben de ona öyle söledim zaten bribrimize uygun değiliz filan diye

Bir hafta tanidigin Adama guvememezsin..
Guven zamanla olusan birsey.

Bence hic adim atma, Cunku ben onun yerinde olsam ikinci sansi vermezdimm.

Ee peki şimdi ne oldu da tekrar güvenmeye başladın? (Konuşmak istediğine göre)

Ee peki şimdi ne oldu da tekrar güvenmeye başladın? (Konuşmak istediğine göre)

birşey olmadı tabi ama bazen hislerin yoğun olabiliyor ve acaba diyebilioyrsun ve yanlış bir adım atmamak için de birilerine sormak istiyorsun ben de öyle yaptım size sordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…