- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
-
kızlar artık ne yapacağımı bilemiyorum biriyle tanıştım ve bir hafta filan görüştük ama bana güven vermedi bende görüşmeyelim artık dedm ve bitti ama sonradan acaba erken mi davrandım biraz daha tanısa mıydım die düşündüm ayrıca geçen gün karşılaştık annem de vardı yanımda böyle bir an tereddütle selam veremedm sizce ben bi adım atmalı mıyım? adım atarsam bu kez de o istemez ya da intikam filan mı alır off bilemiyorum birsürü şey geçiyo aklımdan bi fikir verin lütfen...
evet normal şartlarda haklı olabilrisinzi ama benim ona güvenmememin sebebi var birkaç kez evine davet etti kabul etmedm ama ben bu konuyu açıkladım ona o da anlayışla karşılamış gibiydi buna rağmen yine davet etmeye devam edince ben de farklı düşünceleri olduğunu düşündm doğal olarak
1 haftadır tanıdığın adam ısrarla eve davet ediyorsa yol verdiğin iyi olmuş
Başka şansa falanda gerek yok
Başka şansa falanda gerek yok[/Q
biraz da hoşlanmıştım aslında uzun zamandır kimseye bişey hissetmemiştim ondan biraz da kafa yorduğum
Başka şansa falanda gerek yok[/Q
biraz da hoşlanmıştım aslında uzun zamandır kimseye bişey hissetmemiştim ondan biraz da kafa yorduğum
Olabilir ama ikiniz farklı şeyler istiyorsunuz anlaşılan mesele o
Yeni tanıdığı kız sürekli eve atmaya çalışan adamdan hayır gelmez ki
Kafanı yormaya değmez canım
Olabilir ama ikiniz farklı şeyler istiyorsunuz anlaşılan mesele o
Yeni tanıdığı kız sürekli eve atmaya çalışan adamdan hayır gelmez ki
Kafanı yormaya değmez canım[/QUOT
haklsın canım karşılaşıyoruz bazen ya peki o durumlarda nasıl davransam doğru olur bilemiyorum. sen olsan ne yapardın?
Eeee zaten sana uygun değilmiş.
Eve davetten hoşlanmadığın halde ısrar etmesi bunu gösterir.
Şimdi yeniden görüşseniz,yine eve davet edecek,yine hüsran olacak senin için.
evet normal şartlarda haklı olabilrisinzi ama benim ona güvenmememin sebebi var birkaç kez evine davet etti kabul etmedm ama ben bu konuyu açıkladım ona o da anlayışla karşılamış gibiydi buna rağmen yine davet etmeye devam edince ben de farklı düşünceleri olduğunu düşündm doğal olarak
Ee peki şimdi ne oldu da tekrar güvenmeye başladın? (Konuşmak istediğine göre)
Bir hafta tanidigin Adama guvememezsin..
Guven zamanla olusan birsey.
Bence hic adim atma, Cunku ben onun yerinde olsam ikinci sansi vermezdimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?