kızlar merhaba ben birini seviyorum abiminde arkadaşı ama çok samimi değiller öyle ama kuzenlerimin çok yakın arkadaşı ve kuzenlerim erkek olduğu için onu soramıyorum onlara ben onu bikaç defa gördüm ailemde tanıyo onu ailesinide tanıyolar bi ben fazla tanımıyorum onu onunla ilgili iyi şeyler duyuyordum işte çok iyi bi insan efendi diye benimde aklıma girdi çok hoşuma giden biri bende geçen sene bunu adımı vermeden konuştum başka bi msn alarak ben ona açıklamıcaktım aslında kim olduğumu sadece konuşmak istiyodum çok merak ettğim biriydi ama o ilk konuşmada çok soru sordu çok ısrar etti bazı sorularına cvp vermedim en sonunda kaç kardeşsiniz dedi 3 dedim 2si erkekmi dedi ve ben onları tanıyomuyum dedi yani anladı ben olduğumu en sonunda evet dedim anladı beni öylece işte ozaman mutlu olduğunu söyledi onla konuştuğum için ama ondan sonra bişey yapmadı msnde falan görmüyodum girmiyordu sonra ben ona mail attım ona cevap yazmamıştı bende cevap yazmadığı için kırılmıştım faceden silmiştim msndende silmiştim ama engellememiştim aradan bikaç ay geçti msde bana yazdı kırgınmısın aban falan diye bende benimle konuşmak zorunda değildin ama en azından bi cevap verebilirdin dedim oda haklısın çok özür dilerim dedi işte o konuşmadan sonra bir iki defa daha konuştuk ve enson ben selam verip konuşmuştum ondan sonra şimdiye kadar aylardır konuşmuyoıruz bi arkadaşım abimlerden ve kuzenlerinden çekiniyodur sen bi konuş dedi ve faceye ekle dedi yapmıcaktım aslında ama dayanamayıp ekledim faceye kabul etti çevrim içi görünce baktım onda tık yok yine ben merhaba dedim o konuşmadı selamımı almadı
((( niye böyle yapıyoki kendini bişeymi sanıyo arkadaşlarım öyle yakışıkıda değil diyolar ama bana göre çok tatlı çok beğeniyorum ya ondan başka kimseyi gözüm görmüyo uzun zamandır aklımda olan tek kişi napsam olmuyo
((( ne yapmalıyım ben kızlar yardım...