Kimse ben de dahil seçtği tercihin bu kadar zor olacağını bilemez ben de bilemedim eğer bilseydim ilk sezeryanda tüylerimi bağlatırdım çocugum büyüyünce de hayatımı yasardım.Kocam da basıma kakıyor senin çocugum böyle sen alıs buna diyor ölmekten baska çare var mı benim için her gün ağlamaktan helak oldumtercihlerinizi yaşıyorsunuz, evlenmek istediniz evlendiniz. çocuk istediniz yaptınız yetmedi ki ikinciyi yaptınız. belli ki çok memnun kaldınız. paranız ve vaktiniz vardı. yaş kaç bilmiyorum ama bu hayatı siz seçmediniz mi ? herkes çalışsın herkes geç evlensin geç doğursun kimse ev hanımı olmasın vs kafasında değilim. ama kendi tercihlerini yaşayıp da ölmek isteyenle ilk defa karşılaşıyorum.
İki senelik okulda ne ustten dersi ? Okulu bitirip annene evlenmek istedigini soyleseydin mesala 2 sene çokmuydu ?Ne kadar kolay konuşmuşsun ben üstten ders alayım da anneme oyle esimle evlenmek istediğimi söylerim diye canımı dilime taktım baktım üstten ders alamıyorum baskı da var baktım nikah kıymadan olmayacak biz ayrılırız korkusuyla kaçtım 2.si herkes anında atanmıyor 10 sene atanamayan ögretmen çok benim arkadasım 5 sene sonra atandı ben 10 sene nişanlı mı bekleyecektım?
Kimse ben de dahil seçtği tercihin bu kadar zor olacağını bilemez ben de bilemedim eğer bilseydim ilk sezeryanda tüylerimi bağlatırdım çocugum büyüyünce de hayatımı yasardım.Kocam da basıma kakıyor senin çocugum böyle sen alıs buna diyor ölmekten baska çare var mı benim için her gün ağlamaktan helak oldumtercihlerinizi yaşıyorsunuz, evlenmek istediniz evlendiniz. çocuk istediniz yaptınız yetmedi ki ikinciyi yaptınız. belli ki çok memnun kaldınız. paranız ve vaktiniz vardı. yaş kaç bilmiyorum ama bu hayatı siz seçmediniz mi ? herkes çalışsın herkes geç evlensin geç doğursun kimse ev hanımı olmasın vs kafasında değilim. ama kendi tercihlerini yaşayıp da ölmek isteyenle ilk defa karşılaşıyorum.
Parkta başka bir kadın demişti Ben 2 yaşındaki kızımı korkuttum işte İlla koşamadı ileri gitmedi Hani benim Dizimin dibinden ayrılmıyor diye ben onu da denedim O da olmadı gene oğlum düz ara hiç Beni dinlemeden koşuyor yani karşıda araba geliyor mu Ben arkada mıyım hiç bilmiyorKpss çalışıp atanın.
Türkçe'ye odaklanın, yazdığınız gibiyse dilbilginizde (ki eminim oyledir), 90 puan veya üzeri alma şansınız çok düşer.
Ayrıca çocuğu niye korkutuyorsunuz? 2 yaşındaki çocuğu korkutunca olacak tek şey bilişsel ve fiziksel becerilerini geliştirememiş bir çocuk elde etmeniz demek, böyle mi olsun? Yaşitlarından geri mi kalsın?
Mecbur atamam lazım galiba Özel sektör Maaşlar çok düşük kreş ücretleri çok yüksek aldı mı kreşe vermek demektir hafta sonu gene çocuk belli olacak Hiçbir şey anlamam kiÇocuğu kilitlemek çok çirkin bir yaklaşım. Çocuktan kurtulmak için değil, hayatınızı inşa etmek için mesleğinizle ilgili bir adım atmalısınız.
Oğlunuz kreş yaşına gelince kpss, özel sektör gibi alanlarda şansınızı deneyebilirsiniz.
valla bende bunu anlamıyorum. keyfine göre takıl sonra öldüm ölücem ölmem lazım dayanamıyorum. bu kadar dürtüsel yaşanmaz ya. insanız biz, sende annesin. saçmalama artık kendine gel.ölemezsin artık sürünücen öyle böyle yaşıcan büyütücen çocukları. hata hata hala hata yapmak arzusundasın. ee ölde iki tane günahsızı uğruna hayatı verdiğin adama bırak git. bu mudur yani ? ya siz nerede nasıl büyüyorsunuz hayatın hiçbir aşamasında akıl mantık yok ? delirirsin valla.Kimse ben de dahil seçtği tercihin bu kadar zor olacağını bilemez ben de bilemedim eğer bilseydim ilk sezeryanda tüylerimi bağlatırdım çocugum büyüyünce de hayatımı yasardım.Kocam da basıma kakıyor senin çocugum böyle sen alıs buna diyor ölmekten baska çare var mı benim için her gün ağlamaktan helak oldum
Bunalmışsın belli ki ama hayatta imkansız diye bir şey yok bir gün alımlar çok olur bakarsın atanırsın Allah herkesin kaderini ayrı yazmıs belki de sende cocukların varken atanacaksın öyle bir sürü insan var umutsuzluğa dusme kendini üzme. Stres üzüntü insana hiç iyi gelmiyor inşallah hayalindeki hayata kavuşursunMecbur atamam lazım galiba Özel sektör Maaşlar çok düşük kreş ücretleri çok yüksek aldı mı kreşe vermek demektir hafta sonu gene çocuk belli olacak Hiçbir şey anlamam ki
Haftasonu cocuk senle olacak diye hic bir sey anlamadin mi ?!? Git cocukları devlet yurduna ver haftaici haftasonu tumdenden kurtulursun .Mecbur atamam lazım galiba Özel sektör Maaşlar çok düşük kreş ücretleri çok yüksek aldı mı kreşe vermek demektir hafta sonu gene çocuk belli olacak Hiçbir şey anlamam ki
Koca kaçar hic durur mu ? Ustten ders alamayinca bir de evden kacmis .beklesin mi ?bi de 10 sene atanamayan öğretmenleri örnek gösteriyoryahu insanlar 35 yaşında evlenebiliyor çocuk yapabiliyor bu yüzden, hepsi salak bi sen akıllısın.
Vah vah ne kadar zorlanmışsın.Ne kadar kolay konuşmuşsun ben üstten ders alayım da anneme oyle esimle evlenmek istediğimi söylerim diye canımı dilime taktım
Okurken kaçarak evlendiğin için öylesin zaten.Bunaltıyorlar bu yüzden bunaldım herkesin gözünde itibarsız vasıfsız biri gibi görünüyorum bundan da bıktım cocugumu az bırakabilseydim bu kadar bunalmazdım belki de
Yahu kadin diyor ki cocugu krese versem haftasonu gene bana kalacak ne anladim krese vermekten diyor siz kalmis bilissel beceri falan diyorsunuz .sizce umrunda mi ?Kpss çalışıp atanın.
Türkçe'ye odaklanın, yazdığınız gibiyse dilbilginizde (ki eminim oyledir), 90 puan veya üzeri alma şansınız çok düşer.
Ayrıca çocuğu niye korkutuyorsunuz? 2 yaşındaki çocuğu korkutunca olacak tek şey bilişsel ve fiziksel becerilerini geliştirememiş bir çocuk elde etmeniz demek, böyle mi olsun? Yaşitlarından geri mi kalsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?