Ne yapsam düşünmekten ağlamaktan kafayı yiyecem?

Hayatini kazanmaya baslamadan ustelik de kacarak evlenmekteki motivasyonunuz neydi? Koca kaciyor muydu?

2 yasinda erkek cocuk kosar, siz de anne olarak onun pesinden kosarsiniz.

Ben du 2 oglumu parka goturdum, kucugu (8,5 yasinda) kaydiragin tepesindeyken bana dedi ki “anne bak goruyor musun butun anneler oturuyor ama sen bizimle oynuyorsun, ne guzel” bu cocuk sizinkinin yaninda kazik kadar sayilir, ben yine de peslerindeyim boyle. Sizin bu dramaqueenliginizin sebebi nedir?

Kuzen de en guzelini, en dogrusunu yapmis, helal olsun kiza

Herkes kendi tercihlerinin bedelini öder. Daha üniversite okurken evlenmek yerine biraz daha bekleyebilirdiniz. Zaten 2 yıllık bir bölümmüş mezun olduktan sonra biraz çalışabilirsiniz siz de gezip tozabilirdiniz. Evlilik zor hele anne olmak ekstra zor. Çocuk olduğunda bunların olabileceğini öngörmeniz lazımdı. Bence artık durumu kabullenin ve ona göre yaşayın.

Desen ki aile içi cinsel istismara uğradım, şiddet gördüm, eziyet gördüm, okuluma devam etmek için kaçmaktan başka yol yoktu. O zaman hak vereceğim.

Ayrılırız korkusuyla kaçmak son derece avam. Üstüne pırt pırt iki çocuk doğurmak da öyle. Karı koca çocuk sevginiz de yokken niye doğurdunuz kiminle yarıştınız bilmiyorum.

Şimdi milleti kıskanmayı bırakın.

konu sahibi bişey diyecem

memur, özel sektör çalışanı, çiftçi, madenci (!) vs. kadınların da 2 yaşındaki çocukları koşuyor, sağa sola kontrolsüz salınıyor
2 yaşında çocuklar hele de erkek çocuklar genel olarak söz dinleyip oturan canlılar değiller hep peşinde olmak gerekiyor.

siz çalışıyor olsaydınız da
işten gelince, izin günlerinizde hele ki ATT iseniz 24 saat çalışıp 3 gün evde olma düzeniyle çalışırsanız (benim yengem öyle çalışıyor yıllardır) sizin sürekli evde olduğunuz günlerde yine koşacaktı bu çocuk, siz nöbetten gelip uyumak isteyeceksiniz çocuk tepinecek tepenizde...

hem çalışıp hem çocuk bakamazdınız siz asla, durum onu gösteriyor yani.

Haliıyle ailemin gözünde ben ev hanımı kendini yetiştirmeyen koca parası yiyen biri oldum
E yalan mi? Iki yillik okulu bile bitirmeden kocaya kacmissiniz, evlenir evlenmez cocuk yapmissiniz, yetmemis dort yil sonra ikinciyi yapmissiniz.

Ayrica bir yeri kiracak mi diye pesinde kostugunuz cocugu temizlige giderken yaniniza alma dusuncesi gercekten cok zekice. O kırar siz temizlersiniz artik.

Krese verseniz bile haftasonu kendi cocugunuz sizinle olacak, biraz zahmet olacak ya kusura bakmayin.

Aaaa o bakıcıya mi kitlesel cümlesini yazmayacaktın şimdi sayfalarca linç yiyeceksin.

35 yaşında evlenmiş, 39 yaşında anne olmuş bir kadın olarak çocuğu kitlemek tabirine aşırı sinir oldum. Evlenene kadar gezdim, paramı biriktirdim, istesem 25te de evlenirdim. Şimdi kızıma annem bakarım dediği için çalışma hayatına döndüm ama bu bile çok büyük vicdan azabıdır bende, keşke en azından okul çağına kadar bakabilme imkanın olsaydı,gün içinde nasıl özlüyorum tarifi yok. Siz de çalışmaya başlayacaksanız çocuğu birine kitlemek için değil, mğmkünse daha iyi bir gelecek tesis etmek için başlayın.

Korunurken oldu demedi mi şu vakte kadar?

Bazı konular başa tutturulmalı , yani sitede öyle bir seçenek olsa keşke az önce başka konuda 20 yaşında nişanlanan pişmanlık duyan bi arkadaş vardı F fahriyeeex bak belki sana bi cvp olur bu iyice oku ..

Eee o aradaki koskoca 4 senede korunmadınız mi? Niye aynen devam etmediniz?

Koca kaçar hic durur mu ? Ustten ders alamayinca bir de evden kacmis .beklesin mi ?
Millet gibi 30 unda mi evlenseydi .
O da garanti değil şaka bir yana hayatımı yaşayamadım diyor ama buralarda 30 küsür yaşına gelip doğru dürüst, düzenli cinsel hayat yaşayamamış insanlar var.o da bir hayatı yaşama sonuçta.sabahlar olmasın seks yaparken iyiydi.şimdi aman hayatımı yaşayamadım.geçen konu açan 33 yaşımda kocası iktidarsız olan bir hanfendi vardı.şimdi bu kadın ayrılacak da davayı bekleyecek de yeni birini bulacak da...yüzüne söylemedim ama yazık yani.velhâsılkelam dengeyi iyi kurmak lâzim.

Okulum bitti mesleğim var ama çocuklara bakan olmadığı için çalışamıyorum diye yazdım anlamamışsınız.O yuzden sordum sınava mı girip memur olayım bakıcı tutayım diye

Bakıcı tutayım değil, bakıcıya kitleyim dediniz.

11 yaş kızım, küçükken hiç parkta kalmazdı, etrafta deli gibi koşardı.

Sonra ikizlere hamile kaldim. İkiz oluşları sürprizdi. Erkek olmaları daha büyük sürpriz. Annem dışında yardım edenim yoktu. Hiç birisini " kitleyim" diye düşünmedim.

Atanmak nasip olmadı. ikizler ikinci sınıf oldu. Ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum İnşallah. Kız kardeşim doktor bu arada. Ben kendimi hiç koca parası yiyen,kendini yetiştirmemis biri olarak görmedim. Okudum, anne oldum,annelik yapıyorum. Kimse bana evde boş boş oturuyorsun muhabbeti yapamaz, kimseyi ilgilendirmez.

Not. Hanımlar çalışma nedenim hem atanmamak ,hemde sağlık sorunları var
Hemen linclemeyin.

Mecbur atamam lazım galiba Özel sektör Maaşlar çok düşük kreş ücretleri çok yüksek aldı mı kreşe vermek demektir hafta sonu gene çocuk belli olacak Hiçbir şey anlamam ki
Maksat aldığınız parayı kreşe verip vermemek değil, mesleğinizi yapmak. Sigortanızın yatıyor olması, 3 sene kreşe çalışırsınız ama sigortanız işler, tecrübe kazanırsınız, çocuk ilkokula başlayınca da kreşe çalışmamış ama tecrübeli olmuş olursunuz.
2 senelik okul hiçbir şey değil, adam sizden ayrılır diye niye korkup acele ettiniz onu da anlamış değilim. Ayrılırsa ayrılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…