- 18 Şubat 2018
- 13.421
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.836
- 598
- 44
Bakıcı tutarım dememişsin ki, bakıcıya kitlerim demişsin.Okulum bitti mesleğim var ama çocuklara bakan olmadığı için çalışamıyorum diye yazdım anlamamışsınız.O yuzden sordum sınava mı girip memur olayım bakıcı tutayım diye
Hayatini kazanmaya baslamadan ustelik de kacarak evlenmekteki motivasyonunuz neydi? Koca kaciyor muydu?Nerden başlasam bilmiyorum.Ben 2 senelik ilk ve acil yardım mezunuyum evliyim 2 cocuk annesiyim çalışamıyorum sebebi okurken evlenmem(okulu bitirebildim) atanamadım bakacak kimse yok kayınvalidem hasta annem uzak neysekuzenim fizyoterapi okuyorum 1 dersi bırakmıs atandıktsn sonra kalan 1 dersi vermis hem derecesini yükseltti hem de önlisans kpss sınavına girmek zorunda kalmadı.Haliıyle ailemin gözünde ben ev hanımı kendini yetiştirmeyen koca parası yiyen biri oldum kocam yazın mesaide dolayı sadece pazar günü izni var ve ben de 2 yasındaki oglumla huniyi takmak üzereyim (6 yasındaki kızıma babaannesi yaz tatilinde baktı hakkını yemeyeyim) dün parka çıktık bizim oglan kaymıyor kosuyor düz ara arkasına bakmadan esim heder oldu pesinde kosmaktan.Yemek yedik alışverişe çıktık vs eve geldik kavga rttik esime göre ben 3 4 sene daha sabredecem herkes diyor 1 senen var yok oglana çoban lazım .1 gün güzel geçti simdi ben evdeyim oğlanı aksam parka çıkarsam pesinde kosmaktan canım çıkıyor kosmasın diye korkutmaya çalıstım olmadı.En fazla hastaneye gideceksem anneme bırakabiliyorum onun dısında kimseye gidemiyorum oglum bir yeri kıracak mı diye pesinde dolanıyorum çünkü.En yakınlarım hep mutlu hep geziyorlar çevreleri çok geniş ben insan görebilmek için parka gitmek zorundayımYeminlen dün gece ölmek için dua ettim çok zor durumdayım.Bir yanım sınava çalıs memur ol bakıcıya kitle çocugu diyor(iyi sıralama için 90 puan almak zorundayım) bir yanım ise çocugun büyümesini bekle kreşe ver ya da temizlik işi bulursam evlere yanında götür diyor.Kararsız kaldım.Ne yapmam lazım?
E yalan mi? Iki yillik okulu bile bitirmeden kocaya kacmissiniz, evlenir evlenmez cocuk yapmissiniz, yetmemis dort yil sonra ikinciyi yapmissiniz.Haliıyle ailemin gözünde ben ev hanımı kendini yetiştirmeyen koca parası yiyen biri oldum
Konudan bağımsız 2 yıllık okullarda da üstten ders alma var. 4 dönem değil de 3 dönemde bitiyor.İki senelik okulda ne ustten dersi
Bakıcı tutarım da gayet çirkin. Ama kitlerim sevgisizce.Bakıcı tutarım dememişsin ki, bakıcıya kitlerim demişsin.
Aaaa o bakıcıya mi kitlesel cümlesini yazmayacaktınNerden başlasam bilmiyorum.Ben 2 senelik ilk ve acil yardım mezunuyum evliyim 2 cocuk annesiyim çalışamıyorum sebebi okurken evlenmem(okulu bitirebildim) atanamadım bakacak kimse yok kayınvalidem hasta annem uzak neysekuzenim fizyoterapi okuyorum 1 dersi bırakmıs atandıktsn sonra kalan 1 dersi vermis hem derecesini yükseltti hem de önlisans kpss sınavına girmek zorunda kalmadı.Haliıyle ailemin gözünde ben ev hanımı kendini yetiştirmeyen koca parası yiyen biri oldum kocam yazın mesaide dolayı sadece pazar günü izni var ve ben de 2 yasındaki oglumla huniyi takmak üzereyim (6 yasındaki kızıma babaannesi yaz tatilinde baktı hakkını yemeyeyim) dün parka çıktık bizim oglan kaymıyor kosuyor düz ara arkasına bakmadan esim heder oldu pesinde kosmaktan.Yemek yedik alışverişe çıktık vs eve geldik kavga rttik esime göre ben 3 4 sene daha sabredecem herkes diyor 1 senen var yok oglana çoban lazım .1 gün güzel geçti simdi ben evdeyim oğlanı aksam parka çıkarsam pesinde kosmaktan canım çıkıyor kosmasın diye korkutmaya çalıstım olmadı.En fazla hastaneye gideceksem anneme bırakabiliyorum onun dısında kimseye gidemiyorum oglum bir yeri kıracak mı diye pesinde dolanıyorum çünkü.En yakınlarım hep mutlu hep geziyorlar çevreleri çok geniş ben insan görebilmek için parka gitmek zorundayımYeminlen dün gece ölmek için dua ettim çok zor durumdayım.Bir yanım sınava çalıs memur ol bakıcıya kitle çocugu diyor(iyi sıralama için 90 puan almak zorundayım) bir yanım ise çocugun büyümesini bekle kreşe ver ya da temizlik işi bulursam evlere yanında götür diyor.Kararsız kaldım.Ne yapmam lazım?
Aaaa o bakıcıya mi kitlesel cümlesini yazmayacaktınşimdi sayfalarca linç yiyeceksin.
Korunurken oldu demedi mi şu vakte kadar?Desen ki aile içi cinsel istismara uğradım, şiddet gördüm, eziyet gördüm, okuluma devam etmek için kaçmaktan başka yol yoktu. O zaman hak vereceğim.
Ayrılırız korkusuyla kaçmak son derece avam. Üstüne pırt pırt iki çocuk doğurmak da öyle. Karı koca çocuk sevginiz de yokken niye doğurdunuz kiminle yarıştınız bilmiyorum.
Şimdi milleti kıskanmayı bırakın.
Eee o aradaki koskoca 4 senede korunmadınız mi? Niye aynen devam etmediniz?Kimse ben de dahil seçtği tercihin bu kadar zor olacağını bilemez ben de bilemedim eğer bilseydim ilk sezeryanda tüylerimi bağlatırdım çocugum büyüyünce de hayatımı yasardım.Kocam da basıma kakıyor senin çocugum böyle sen alıs buna diyor ölmekten baska çare var mı benim için her gün ağlamaktan helak oldum
O da garanti değilKoca kaçar hic durur mu ? Ustten ders alamayinca bir de evden kacmis .beklesin mi ?
Millet gibi 30 unda mi evlenseydi .
Okulum bitti mesleğim var ama çocuklara bakan olmadığı için çalışamıyorum diye yazdım anlamamışsınız.O yuzden sordum sınava mı girip memur olayım bakıcı tutayım diye
çünkü tek çocukta mı kalacaksın demişlerdirEee o aradaki koskoca 4 senede korunmadınız mi? Niye aynen devam etmediniz?
Maksat aldığınız parayı kreşe verip vermemek değil, mesleğinizi yapmak. Sigortanızın yatıyor olması, 3 sene kreşe çalışırsınız ama sigortanız işler, tecrübe kazanırsınız, çocuk ilkokula başlayınca da kreşe çalışmamış ama tecrübeli olmuş olursunuz.Mecbur atamam lazım galiba Özel sektör Maaşlar çok düşük kreş ücretleri çok yüksek aldı mı kreşe vermek demektir hafta sonu gene çocuk belli olacak Hiçbir şey anlamam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?