- 29 Mayıs 2018
- 326
- -99
- 98
- 27
Nerden başlasam bilmiyorum.Ben 2 senelik ilk ve acil yardım mezunuyum evliyim 2 cocuk annesiyim çalışamıyorum sebebi okurken evlenmem(okulu bitirebildim) atanamadım bakacak kimse yok kayınvalidem hasta annem uzak neysekuzenim fizyoterapi okuyorum 1 dersi bırakmıs atandıktsn sonra kalan 1 dersi vermis hem derecesini yükseltti hem de önlisans kpss sınavına girmek zorunda kalmadı.Haliıyle ailemin gözünde ben ev hanımı kendini yetiştirmeyen koca parası yiyen biri oldum kocam yazın mesaide dolayı sadece pazar günü izni var ve ben de 2 yasındaki oglumla huniyi takmak üzereyim (6 yasındaki kızıma babaannesi yaz tatilinde baktı hakkını yemeyeyim) dün parka çıktık bizim oglan kaymıyor kosuyor düz ara arkasına bakmadan esim heder oldu pesinde kosmaktan.Yemek yedik alışverişe çıktık vs eve geldik kavga rttik esime göre ben 3 4 sene daha sabredecem herkes diyor 1 senen var yok oglana çoban lazım .1 gün güzel geçti simdi ben evdeyim oğlanı aksam parka çıkarsam pesinde kosmaktan canım çıkıyor kosmasın diye korkutmaya çalıstım olmadı.En fazla hastaneye gideceksem anneme bırakabiliyorum onun dısında kimseye gidemiyorum oglum bir yeri kıracak mı diye pesinde dolanıyorum çünkü.En yakınlarım hep mutlu hep geziyorlar çevreleri çok geniş ben insan görebilmek için parka gitmek zorundayım
Yeminlen dün gece ölmek için dua ettim çok zor durumdayım.Bir yanım sınava çalıs memur ol bakıcıya kitle çocugu diyor(iyi sıralama için 90 puan almak zorundayım) bir yanım ise çocugun büyümesini bekle kreşe ver ya da temizlik işi bulursam evlere yanında götür diyor.Kararsız kaldım.Ne yapmam lazım?