Ne yapsam? Fikirlerinize ihtiyacım var.

Aerynn

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
620
23
318
Merhaba kızlar,

Çok uzatmadan kısa tutacağım: 1 seneye yakındır yalnızım. Bunun büyük bir kısmını ciddi ciddi yalnız olarak geçirdim herhangi biriyle yakınlaşma girişiminde bile bulunmadan... Fakat son dönemlerde her başarısız deneyimim beni eski sevgilime biraz daha yaklaştırdı. Tamam kötü özellikleri vardı sinirli olmak vs gibi ama özünde artıları da son derece fazla biriydi... Kendisinden ben ayrılmıştım gitme de demedi onu da söyleyeyim... Şu an ise öyle bir noktadayım ki aylarca geri dönme düşüncesi bile sinirlerimi zıplatıp gururumu canlandırırken şimdi dönüş yapmayı düşünür oldum... Ki ayrılırken de haklıydım aslında... Kızlar bilmiyorum ciddi ciddi kafam karışık... Sizin bu konudaki farklı fikir ve deneyimlerinize ihtiyacım var şu an... Kararımda belirleyici olacaksınız... Teşekkür ederim, sevgiler.

Son düzenleme:
Bence koskoca bı boşluktasınız ve mantıklı düşünemıyorsunuz
Eskı sevgılı, adı üstünde
eğer sevseydınız eskımezdı değıl mı...
Eğer şuan gerı dönersenız pek sağlıklı bı karar olacağını düşünmüyrum..

Hala görüşüyor musunuz?

Hala görüşüyor musunuz?

Hayır canım hiçbir şekilde görüşmüyorum. Kendisi arkadaş kalmak istedi ama ben kesinlikle reddettim.

Hayır canım hiçbir şekilde görüşmüyorum. Kendisi arkadaş kalmak istedi ama ben kesinlikle reddettim.

Geçsın bu arkadaş kalma ayaklarını
olur mu hıç öyle bı saçmalık

Dedığım gıbı ben o eskı sevgılını sevdığını özledığını vs düşünmüyorum
şuan koca bı boşluktasın kendını yanlız hıssedıyorsun ve tutunacak bırını arıyorsun
ama bu eskı sevgılın olmamalı, bıraz bekle, sabret mutlaka doğru düzgün bırı çıkacaktır karşına

cnm geçmişe mazi geleceğe niyazi derler :)
şuanda sinirin geçtiği için sağlıklı düşünemiyorsun. sakın denenmişi deneme, boşa vakit kaybetme

belki onla vakit öldürürken hayatının erkeğini göremeyeceksin bile
dua et, sabret rabbim hakkında hayırlı olanı verecektir.

Geçsın bu arkadaş kalma ayaklarını
olur mu hıç öyle bı saçmalık

Dedığım gıbı ben o eskı sevgılını sevdığını özledığını vs düşünmüyorum
şuan koca bı boşluktasın kendını yanlız hıssedıyorsun ve tutunacak bırını arıyorsun
ama bu eskı sevgılın olmamalı, bıraz bekle, sabret mutlaka doğru düzgün bırı çıkacaktır karşına

Evet sanırım haklısın canım. Aslında güçlü bir karakterim var, duygusal olarak en zor zamanlarımda bile aramadım ama şu an neden böyle düşündüğümü ben de anlamadım...

cnm geçmişe mazi geleceğe niyazi derler :)
şuanda sinirin geçtiği için sağlıklı düşünemiyorsun. sakın denenmişi deneme, boşa vakit kaybetme

belki onla vakit öldürürken hayatının erkeğini göremeyeceksin bile
dua et, sabret rabbim hakkında hayırlı olanı verecektir.

Sanırım kilit nokta bu :) Çok teşekkür ederim. Sinirim geçtiği için tuhaflaştım.

Mutluluğunuz daim olsun :)
Ne kadar süre ayrı kalmıştınız? Ve de sen ne şekilde döndün ona, tepkisi ne oldu vs. Merak ettim canım :)
ayrıldıktan sonra ben yurt dışına gitmiştim 1 yıllığna

ondan mıdır bilmem ordaki erkeklerden sonra onu mumla arıyordum resemn (tabi içimden) :9:

tr ye dönmeden önce şans bu ya msne girmeyen adam msne girdi konuştuk ...havadan sudan:27:

döndüğümde buluştuk...kendiliğinden oldu yani geçmişi faalan konuşmadık ...zaten çok büyük sorunlarımız yoktu

bi ara monotonluk girdi araya bırakıp gitmiştim hepsi bu...

2 ay içinde de evlendik.....

ayrıldıktan sonra ben yurt dışına gitmiştim 1 yıllığna

ondan mıdır bilmem ordaki erkeklerden sonra onu mumla arıyordum resemn (tabi içimden) :9:

tr ye dönmeden önce şans bu ya msne girmeyen adam msne girdi konuştuk ...havadan sudan:27:

döndüğümde buluştuk...kendiliğinden oldu yani geçmişi faalan konuşmadık ...zaten çok büyük sorunlarımız yoktu

bi ara monotonluk girdi araya bırakıp gitmiştim hepsi bu...

2 ay içinde de evlendik.....

Hmm sizin diyalogunuz varmış ne güzel. Benim hiçbir şekilde diyalogum yok maalesef. Çok çok mutluluklar tekrardan.

Tam olarak neden ayrıldınız?

Canım çok agresif ve tahammülsüz bir insandı. Sürekli tenkit ediyordu. Artık patlama noktasına geldim son tavrıyla, o an bitti her şey. Fevri alınmış bir karar değildi bardağı taşıran son damlaydı. Ayrılırken de kötü konuşmadım zaten tarzım değil.

Canım çok agresif ve tahammülsüz bir insandı. Sürekli tenkit ediyordu. Artık patlama noktasına geldim son tavrıyla, o an bitti her şey. Fevri alınmış bir karar değildi bardağı taşıran son damlaydı. Ayrılırken de kötü konuşmadım zaten tarzım değil.

Bir insanın değişeceğine inanmayanlardanım. O nedenle tekrar aynı şeyleri yaşaman muhtemel.
Bence aşık olsaydın bırakmazdın.
Aşk başka bir şey çünkü.

E değer mi aşık olmadığın bir insanla tekrar aynı sorunları yaşayıp gerilmeye?

Bir kaç bişey olmuş, yine aklına düşmüş tamam.
Ama enerjini uzaklaştır ondan derim, nacizane.

Son düzenleme:
Bir insanın değişeceğine inanmayanlardanım. O nedenle tekrar aynı şeyleri yaşaman muhtemel.
Bence aşık olsaydın bırakmazdın.
Aşk başka bir şey çünkü.

E değer mi aşık olmadığın bir insanla tekrar aynı sorunları yaşayıp gerilmeye?

Bir kaç bişey olmuş, yine aklına düşmüş tamam.
Ama enerjini uzaklaştır ondan derim, nacizane.

Söylediklerini dikkate alacağım, teşekkür ederim.

Hala görüşüyor musunuz?

aynen katılıyoum:)

kısmet bu işler öncelikle...
belliki bi boşluktasın...
biraz sabırlı olupta önüne bakman daha iyi olur senin için...

aslında hem denenmişi denemek olmaz,hem de herkes ikinci bir şansı hakeder...daha temkinli ve hazırlıklı olarak...
karar senin...

Back
X