Ne yapsam ki

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.837
3.162
133
Hepinize günaydın :)
Allahın izniyle iki hafta sonra turkiyede olacağım. Fakat kafamı karıştıran bir kaç şey var.
Geçen gelişimde (zaruri bir nedenden dolayı 5 gün geldim) bir muhabbet açılmıştı. Babam evdekilere bir şeyler aldın mı demişti ben de aldım işte ufak biseyler demiştim halam da ha halalara bisey yok tabi diyip gülmüştü. Baba istediğiniz şeyleri aldım ya dedim o ablanaydı (babamin eşine) dedi ve bir dahakine al lütfen dedi. Halam hayır alma bisey sakin dedi.
Şimdi sizce ben ne alsam ? Çok büyük bir şey alamam zaten Duty free euro ile çalışıyor ayrıca da bildiğiniz gibi aslında kibrisin çok bir esprisi yok. Sadece içki ve çikolatası var. Ne alabilirim bilmiyorum çünkü bu sefer yine aynı konuşma yapılırsa sakin kalabileceğimi zannetmiyorum maalesef ve açıkçası bir şeyler almaya alıştıkça daha da fazlasını isterler diye korkuyorum :(

Baska sehre gezmeye gidimce bile ufak tefek seyler alinir bizim burda. Magnet olur cikolata olur kahve olur. Alin sizde gonulleri olsun ne olacak.

Baska sehre gezmeye gidimce bile ufak tefek seyler alinir bizim burda. Magnet olur cikolata olur kahve olur. Alin sizde gonulleri olsun ne olacak.
Tabii ki ben haksız olduğumu kabul ettim hatta nasıl böyle bir şey yaparım diye surat asıp oturdum. Ama Kibris ogrenci olarak maddi acidan rahat yasanacak bir yer gercekten degil bazen ac gezdiğim bile oluyor. Hatta bu muhabbet euro çok yüksek diye konuşurken açılmıştı. Yani benim bildiğim tamam öğrenci kişisi yine biseyler alır ama karşı taraf bir daha alma öğrencisin sen gibisinden karşı çıkmaz mı? Çünkü böyle kişisel hediyelesmeye girersem ne yaparım bilemiyorum

Tabii ki ben haksız olduğumu kabul ettim hatta nasıl böyle bir şey yaparım diye surat asıp oturdum. Ama Kibris ogrenci olarak maddi acidan rahat yasanacak bir yer gercekten degil bazen ac gezdiğim bile oluyor. Hatta bu muhabbet euro çok yüksek diye konuşurken açılmıştı. Yani benim bildiğim tamam öğrenci kişisi yine biseyler alır ama karşı taraf bir daha alma öğrencisin sen gibisinden karşı çıkmaz mı? Çünkü böyle kişisel hediyelesmeye girersem ne yaparım bilemiyorum
Ogrenciyseniz olay farkli tabii ki. Ben calistiginizi evli oldugunuzu falan dusundum. Hic gerek yok halaya falan bir sey almaya ailenize kardeslerinize cikolata alir donersiniz soran olursa "ogrenciye ihtiyacin var mi diye sorulur genelde, param kalmadi" vs. Dersiniz. Asla almayin ogrenciyseniz.

Yurtdışında olanlar illa hediye getirmek zorunda mıdır yaa bu nasıl ilkel bi düşünce gelen insan içinden geliyorsa zaten getirir küçük birşey o da maddi durumu varsa :) biz getirenlere diyoruz getirme kendine maddi manevi yuk etme ne gerek var turkiyede zaten herşey var :)

Aaaa öğrencimisiniz babanızda bi tuhaf herkese hediye getirecek parayı göndersin madem dönüşünüze yakın.insan öğrenciye destek çıkar hediye beklendiğinide ilk kez duydum.hadi evdekilere aldın diyelim halaya teyzeye kadar hediye almak nedir

Ay sen bide öğrenci mısın. O zaman baba daha çok para gönder güzel hediye getireyim sana de. Kıbrıs 'ta yaşamak zaten yeterince zor alkol sigara dışında herşey dünyanın parası

Kıbrısta ne var ki ne götüreceksiniz? Hem bide öğrencisiniz, kıbrısın neresindesiniz bilmem ama lefkoşa’daysanız çin pazarı var hem ucuz hemde ne ararsan var.halana kıbrıs tepsisi al fiyat uygun , yada çay, çikolata, hiç sevmem ama kıbrıs yazılı kültablası vs

Kıbrısta ne var ki ne götüreceksiniz? Hem bide öğrencisiniz, kıbrısın neresindesiniz bilmem ama lefkoşa’daysanız çin pazarı var hem ucuz hemde be ararsan var.
Oooo çin pazarı bizim kadim dostumuz :D biliyorum lefkoşa evet ama soru ne götüreceğim zaten. Free shoptan biseyler alma gafletine düştüm de ondan kafam karışık işte.

Oooo çin pazarı bizim kadim dostumuz :KK70: biliyorum lefkoşa evet ama soru ne götüreceğim zaten. Free shoptan biseyler alma gafletine düştüm de ondan kafam karışık işte.
Tamm işte ne güzel , halana ordan kıbrıs yazılı güzel bir tepsi al :)) kültablası, çay , fincan :)))

İnsanların şu yüzsüzlüklerini hiç anlayamayacağım sanırım. Öğrenci insandan hediye mi beklenir. Madem hediye bekliyorlar size her ay harçlık da göndersinler ki akrabalıkları belli olsun:KK11:

Back
X