Ne yapsam ki

Lemar’a git kıbrıs’ın yerel kahvesi oza ya da con kahve al. 4-5 liradır. Yanına da bi paket hellim, gramına gore degisir ama yine 4-5 lira. 2 liraya da kıbrıs magneti. Bitti iste:)
15 liraya kıbrıs figurlu kahve fincan takımları da var.

Aaa lemar tarzı marketlerde 10 liraya ceviz, kabak macunu falan da oluyor kavanoz icinde. Yerel ve degisik bir lezzet. Recellerin oldugu bolumde olur genelde.
Hellim, kahve, ceviz macunu 20 liraya mal olur. Gayet de hos bi hediyelik.

Sen bir ogrenci olarak oraya giderken cebine harclik koyan hala varsa hediye al. Yoksa alma.

Baban da bir sey istiyorsa al. Sonra da param bitti de parasini al. Ogrenci kizdan ne bekliyor ki?

Bütün aile fertlerine birşey almak şart mı ki? Çikolata alsan yeter bence oranın çikolatası güzel diye biliyorum. Eşim getirmişti..
bence yeterli.

Hepinize teşekkür ederim..
Bu konu kafamı o kadar kurcalıyordu ki. Babam bir şey isteyecekmiş ama onu son dakika söyleyecekmiş en son yani. Dönünce parasını verir diye düşünüyorum.

kargo ne oldu yahu merak ettim?
Aaa doğru yaw ben de söylemeyi unuttum, sanırım bir yerden sonra bildirim gelmemeye başlıyor :( özür dilerim
Çok şükür aldım konuştum da hatta gorevli personel olmadigindan verememisler. Hatta kargoyu açıp içindekileri görünce baya lafladik falan çok şükür aldım patiklerin birini bitirdim bile :)

Bende yurt dışından gelenlerden birşey beklenmesini anlamıyorum.. Sanki insanlar bolluk içinde yaşıyor.. Bekleyen sayısı da o kadar fazla ki.. Hangi birine ne alacaksın?
Madem öyle onlar da yarım elma gönül alma sebebi ile size birşey vermeliler..

Yurtdisindan o kadar akrabamiz gelir hicbirinden bi sey beklemedik hatta benim aklima bile gelmedi niye bi sey getirmiyor diye yurtdisinda bedava mi dagitiyorlar sanki.Bi de sen ogrencisin cok sacma beklentiye girmeleri.

Back
X