Ne yapsam, ne etsem bakıcı mi? Ücretsiz izin mi?

Ne mutlu size :))
Biz 2016 yilinda esimin geliriyle denedik 5000 tl ile kira kredi borc olmadan ucu ucuna yetisiyordu. En ufak bir olumsuzluk ciksa tepetaklak...
Ise hemen donmek durumunda kaldim malesef.
Saglikla kucaginiza alip buyutmenizi dilerim :)

Bakıcı olayi hangi ilde olursa olsun sıkıntı. Bebeğiniz çok küçük. Hani böyle akli erse konuşacak durumda olsa bakıcı tutun derim ama iyi gozlemleyin. Dünyada her türlü insan var. Annenizin veya kayinvalidenizin geçici bi süre sizde kalma olasılığı yokmu

Ben hic bilmedigim bir sehirde hic tanimadigim bir insani eve almaktansa krese vermenizi tavsiye ederim. Kres icin daha cok kucuk diyorsaniz bi 6 ay falan evde durun hem sehri çevreyi taniyin hem de cocuk 1.5 yasina gelir o zaman krese vermekte daha rahat edersiniz.

Eşiniz de tuhafmış...Bence sizden gelecek olan parayı düşünmektense bebeğinizin annesiyle geçireceği (tabii sizin de onunla) telafisi olmayacak zamanlarını düşünmelidir

İstanbul un neresi . 4 bin tl borcunuz yoksa yeterli olur. Birkaç ay ücretsiz izin alır duruma göre ise başlardım

Maddi olarak kısmanız gerekir ama yine de yaşarsiniz bir şekilde. Eşinizin tutumunu çok rahatsız edici buldum. Bilmediginiz bir sehirde hiç tanimadiginiz bir insana bebeginizi emanet edip gidecek kadar dusuk bir rakam degil 4000 lira. Evde kuçuk bir bebek varken ille de calis diyen erkekleri itici buluyorum .s Belki de benim annem calistigindan bi anneannem.bi babaanemin elinde buyudugum icin bebeklerin bizzat annesi tarafindan buyutulmesinden yana oldugumdandir

İşinizi merak ettim doğrusu tayini olan böyle bir iş duymamıştım neyse bence en güzeli sizin bakmanız para bir şekilde olur da bebeğin en güzel gümleri olmaz

Ücretsiz izin kullanın en azından birkaç ay. Yeni bir şehir yeni düzen hemen istediğiniz gibi birini bulamazsınız belki. İstanbul’da yaşıyoruz ücretsiz izindeyiz hemen hemen eşimde o civarda kazanıyor ve 1600 tl kira ödüyoruz maalesef. yine de geçiniyoruz tabi ki bazı harcamalarımı azalttık ama çocuğumuz için değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…