• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam olmuyor!Cildirmak uzereyim!

Morena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
423
0
116
- Yurtdışı
Selam arkadaslar,

Evlenmeden once 52,53 kilolardaydim. Yaklasik 1,5 yil once evlendim. Birkac ayda 60 kilo olmakta hic zorlanmadim. Sonra yurtdisina tasindik esimin isleri sebebiyle. Bir baktim 65 kilo olmusum. Istanbul'a gittigimde herkes sok oldu boyum 1.58 bu arada. Herkes nekadar cok kilo aldigimi soyledi dogal olarak...

Buraya geri dondum, 65 kilodan 60 kiloya dustum 1 ay icerisinde... Son 1 aydir kilom bir gun 61, diger gun 60 bazen 62 ! Surekli agliyorum, yasamak istemiyorum artik. Tukendim eski halime donmek istiyorum, yan yaglarim olmasin istiyorum!! Bazen tum gun birsey yemiyorum sigara icmezdim, surekli sigara iciyorum ki acligimi bastirsin...

Esime keske evlenmezseydik belki kilo almazdim diyorum, onuda biktirdim artik. Size cok aptalca gelebilir ama yillarca herkes tarafindan begenilen cok guzel bakimli bir insandim. Artik 40 beden olmak bana dunyanin sonu gibi geliyor. Surekli mutsuzum, alisverise cikmak istemiyorum, hicbirsey almak guzel giyinmek istemiyorum. Bu beden bana ait degil ve hicbirseyi haketmedigine inaniyorum. Neden kilo veremiyorum artik bir fikri olan var mi ?? Ne yapmam gerekiyor ?? Lahana diyeti ise yarar mi ? Bana tartiyi hemen oynatacak biseyler lazim yoksa kafayi yiyecegim yemin ederim...

Son düzenleme:
Selam arkadaslar,

Evlenmeden once 52,53 kilolardaydim. Yaklasik 1,5 yil once evlendim. Birkac ayda 60 kilo olmakta hic zorlanmadim. Sonra yurtdisina tasindik esimin isleri sebebiyle. Bir baktim 65 kilo olmusum. Istanbul'a gittigimde herkes cok oldu boyum 1.58 bu arada. Herkes nekadar cok kilo aldigimi soyledi dogal olarak...

Buraya geri dondum, 65 kilodan 60 kiloya dustum 1 ay icerisinde... Son 1 aydir kilom bir gun 61, diger gun 60 bazen 62 ! Surekli agliyorum, yasamak istemiyorum artik. Tukendim eski halime donmek istiyorum, yan yaglarim olmasin istiyorum!! Bazen tum gun birsey yemiyorum sigara icmezdim, surekli sigara iciyorum ki acligimi bastirsin...

Esime keske evlenmezseydik belki kilo almazdim diyorum, onuda biktirdim artik. Size cok aptalca gelebilir ama yillarca herkes tarafindan begenilen cok guzel bakimli bir insandim. Artik 40 beden olmak bana dunyanin sonu gibi geliyor. Surekli mutsuzum, alisverise cikmak istemiyorum, hicbirsey almak guzel giyinmek istemiyorum. Bu beden bana ait degil ve hicbirseyi haketmedigine inaniyorum. Neden kilo veremiyorum artik bir fikri olan var mi ?? Ne yapmam gerekiyor ?? Lahana diyeti ise yarar mi ? Bana tartiyi hemen oynatacak biseyler lazim yoksa kafayi yiyecegim yemin ederim...

canım benim üzme kendini bu kadar stres yapma ve kulaktan dolma diyetler yapma allah korusun sağlığın bozulabilir.Lahana diyeti dedikleri şey doktorlar aşırı kilo sorunu olan hastalarını ameliyata alabilmek için veriyor sürekli ypılırsa sağlık problemleri olabilir.Bende 43 kiloydum evlenmeden önce sonra kızım oldu 75 kilo odum.ilk başalarda benimde ço moralim bozuldu çok üzüldüm.Kızım 17 aylık oldu ben daha yeni 53 kiloya düştüm diyet değl sağllıklı beslenme önemli bende 1,58boy beyaz ekmek şeker ve unlu mamulleri hayatından çıkar tam tahıllı ekmekler var onlardan ye yavaş yavaş idal kilona ulaşırsın.Sabır biraz cnm Bir diyetisyene git yada daha garantili olur üzülme sıkılma hepimizin başına geliyor.

lahana diyetini yaptım sonuc 1 kilo elme sirkesini yaptım sonuc 2 kilo ile 1 kilo arası maydonuz suyu diyeti sonuc 0 tarcınlı bir diyet daha vardı sonuc 0 yesil cay diyeti sonuz 2 kilo falan verdim ama azcık kacırayım yanı bir öle tatlıyı kacırayım hemen 62 oluveriyorum bende senin gibiyim 2 aydır 62 61 arasında gidip geliyorum ama ac yatıp kalkmaktna bıktım usandım kilo vermemek beni deli eder hale geldi artık cok değil yaa 57 olmak istiyorm bi caresini bulursan banada söle olurmu arkadasım ayrıca benim boyumda kısa 1.60

Ne yapicaz peki ? Bugun corba pisirdim lahana corbasi onu yapicam bide.. Ya nasil kilo veremem ya olacak is degil.. Bazen 2 gun hicbirsey yemedigim oluyor hirsimdan. Olum orucundayim resmen. Kilo veremedikce daha cok bunalima giriyorum.

siz 60 kiloyu dert ediyosunuz ben 60 kiloya düşmek için uğraşıyorum
ama sizin kadar karamsar değilim
umutsuzluğa kapılmayın stres yaparsanız hiç veremezsiniz
inanın buna

ayy o corbadan yapma ben onuda denedim arkadasım kilo falanda vermedim ve ayrıca o corbayı sabahları içmek migdemi mahvetti bulantıdan

Ne yapicaz peki ? Bugun corba pisirdim lahana corbasi onu yapicam bide.. Ya nasil kilo veremem ya olacak is degil.. Bazen 2 gun hicbirsey yemedigim oluyor hirsimdan. Olum orucundayim resmen. Kilo veremedikce daha cok bunalima giriyorum.

hiç yemeyerek metobilizmanızı yavaşlatıyosunuz
protein ağırlıklı beslenmeyei deneyin
kilo kaybı daha kolay oluyo
böyle yemeyerek olmaz ki

inanın buna

umutsuzluk yapmadıgımda oluyor arkadasım bazen aman diyorum aynı senin dedgin gibi ben kilolumuyum sanki neleri var diyorum kendimei motive etmek adına ama ölede yapınca ipin ucu hemen kacıyor ya abartısız 1 haftada 3 kilo falan hemen alıveriyorum

canım benim üzme kendini bu kadar stres yapma ve kulaktan dolma diyetler yapma allah korusun sağlığın bozulabilir.Lahana diyeti dedikleri şey doktorlar aşırı kilo sorunu olan hastalarını ameliyata alabilmek için veriyor sürekli ypılırsa sağlık problemleri olabilir.Bende 43 kiloydum evlenmeden önce sonra kızım oldu 75 kilo odum.ilk başalarda benimde ço moralim bozuldu çok üzüldüm.Kızım 17 aylık oldu ben daha yeni 53 kiloya düştüm diyet değl sağllıklı beslenme önemli bende 1,58boy beyaz ekmek şeker ve unlu mamulleri hayatından çıkar tam tahıllı ekmekler var onlardan ye yavaş yavaş idal kilona ulaşırsın.Sabır biraz cnm Bir diyetisyene git yada daha garantili olur üzülme sıkılma hepimizin başına geliyor.

Elmiranisa cok sagol canim Allah bagislasin guzel yavrunu.. Senin en azindan avuntun var.. Dogum yapmissin kilo alman cok normal, Peki ya ben ?? Denemedigim sey kalmadi Lidasiydi, bilmem Reductil, Elma Krom.. Artik tum yasak sagliga zararli ne varsa kullandim.. Inanin metabolizmam bozulmus sagligim gitmis zerre kadar umrumda degil. Ben sadece tekrar kendimle barismak istiyorum ve bunun tek yolu kilo vermem, eski sevdigim vucuduma kavusmam.. Uzun bol seyler giymeyi birakmam..

Gecen sabah sirke ictim bu arada.. Fazla icmisim midem delindi sandim. Hayatimin en kotu gunlerinden bir tanesiydi..

umutsuzluk yapmadıgımda oluyor arkadasım bazen aman diyorum aynı senin dedgin gibi ben kilolumuyum sanki neleri var diyorum kendimei motive etmek adına ama ölede yapınca ipin ucu hemen kacıyor ya abartısız 1 haftada 3 kilo falan hemen alıveriyorum

zayıflama takımına katılmayı düşünür müsün
ben takım arkadaşlarımın desteğiyle motive olarak
5 kilo verdim
takımca olunca sorumluluk duygusu daha ağır basıyo
hergün neler yediğimizi neler yememiz gerektiğini
nelerin zayfılamaya yardımcı olduğu hakkında fikir alışverişinde
bulunuyoruz
ben de kilo veremem sanarkenbirden azimle kilo
vermeye başladım

inanın buna

Amonracigim, ama inan 1 aydir 60-61-62 kilo yapmadigim sey kalmadi.. 17 aralikta tekrar gidicez Turkiye'ye ve insanlarin aaaaa nekadar kilo aldin sen ya dikkat et falan laflarini duymak istemiyorum artik. Inadina soyluyorlar sanki..

iki aydır ugrasıyoryumki kurban bayramında kadar 4 kilo vereyim diye ama nerde kepek ayrıca gayette düzenli besleniyorumkepek ekmegi bol su ciğ sebze ya ne biliym yemelerimi bile sebze agırlıklı ve zeytinyaglı yapıyorum patates kızrmasını bile hiç yemiyorum ki cok severim tatlı yerine gün kurusu yada kuru incir yiyorum az miktarlarda daha ne yapayım zatenn ne duyduysam yaptımm omayınca olmuyo işte

bende yeni dogum yaptim ve suan 40 bedendeyim
uzuntunu cok iyi anlayabiliyorum hic birseyi yakistiramiyor insan kendine
ama yaptigin cok yanlis ac kalarak asla zayiflanmaz
iki gun hic bir sey yemezsin ucuncu gun yediklerinin hepsini vucudun depolar ve sen daha beter kilo almaya baslarsin
belki bunlar hep duydugun klasik seyler ama malesef ki gercekler boyle ..
oncelikle sigara asla acligi bastirmaz
sana tavsiyem sigarayi birak
eline al bi pet sise gunde iki uc litre suyunu ic
sabah erkenden kahvaltini yap ara ogununu ye oglen yemegini ikindin atistirmani aksam yemegini ye birazcikda yuruyus bak nasil zayiflayacaksin
ben suan emziriyorum kesinlikle diyet yapamam muthis bi istahim var
ama bir haftadir dikkat ediyorum tatlilari kestim suyu duzenli icmeye basladim hemen farki gordum tartida
moralini duzelt umutsuzlugu at kafandan bak gerisi nasi kendiliginden duzelicek ..

zayıflama takımına katılmayı düşünür müsün
ben takım arkadaşlarımın desteğiyle motive olarak
5 kilo verdim
takımca olunca sorumluluk duygusu daha ağır basıyo
hergün neler yediğimizi neler yememiz gerektiğini
nelerin zayfılamaya yardımcı olduğu hakkında fikir alışverişinde
bulunuyoruz
ben de kilo veremem sanarkenbirden azimle kilo
vermeye başladım

katılırım elbettte arkadası ben bu pc konularında biraz geriyim daha tam anlamıyla kullanamıayorum konu acmayı falan pek bilmiyorum ama kolaylıkla o gruplara giriyosa katılarım hemen kiloma uygun bir guruba

bende yeni dogum yaptim ve suan 40 bedendeyim
uzuntunu cok iyi anlayabiliyorum hic birseyi yakistiramiyor insan kendine
ama yaptigin cok yanlis ac kalarak asla zayiflanmaz
iki gun hic bir sey yemezsin ucuncu gun yediklerinin hepsini vucudun depolar ve sen daha beter kilo almaya baslarsin
belki bunlar hep duydugun klasik seyler ama malesef ki gercekler boyle ..
oncelikle sigara asla acligi bastirmaz
sana tavsiyem sigarayi birak
eline al bi pet sise gunde iki uc litre suyunu ic
sabah erkenden kahvaltini yap ara ogununu ye oglen yemegini ikindin atistirmani aksam yemegini ye birazcikda yuruyus bak nasil zayiflayacaksin
ben suan emziriyorum kesinlikle diyet yapamam muthis bi istahim var
ama bir haftadir dikkat ediyorum tatlilari kestim suyu duzenli icmeye basladim hemen farki gordum tartida
moralini duzelt umutsuzlugu at kafandan bak gerisi nasi kendiliginden duzelicek ..

Elif Senacim, Hayirli olsun bebesin Allah bir omur boyu guzellikler nasip etsin..
Gunde en az 5 litre su iciyorum patlayana kadar.. Zaten calisiyorum en gec 07:30 da kalkiyorum. Nesfit yiyorum biraz sutle.. Okadar.. oglen bazen cok az salata falan, bazen hicbirsey, aksam 1 dilim ekmek ustune peynir. Ve surekli su su su.. Yinede veremiyorum yok olmuyor..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=16025395&posted=1#post16025395

burada her kilodan insan var benim ayarımda da senin ayarında da
sen istedikten sonra orda arkadaşlar hep yardımcı oluruz sana
önce bi deneme süren oluyo 2 hafta kadar
takip edip paylaşımlarda bulunman gerekiyo bakıyoruz kalıcı mı gidici mi arkadaş diye
sonra takıma dahil oluyosun hergün yediklerini yazıyosun yaptığın sporları
eğrilerin doğruların söyleniyo fikir alışverişi bi yerde
her hafta cuma günü bütün takımlardakilerin kilolorı bildiriliyo
ben geçen hafta 1. oldum mesala takıma girdiğim ilk hafta acayip moral oldu bana
misafirimiz olabilirsin istersen

iki aydır ugrasıyoryumki kurban bayramında kadar 4 kilo vereyim diye ama nerde kepek ayrıca gayette düzenli besleniyorumkepek ekmegi bol su ciğ sebze ya ne biliym yemelerimi bile sebze agırlıklı ve zeytinyaglı yapıyorum patates kızrmasını bile hiç yemiyorum ki cok severim tatlı yerine gün kurusu yada kuru incir yiyorum az miktarlarda daha ne yapayım zatenn ne duyduysam yaptımm omayınca olmuyo işte

Biliyorum cok ama cok iyi hemde.. Olmuyor!! 2 gun yemek yemedigim hafta iyice kafayi yemistim surekli agliyordum.. Sigra iciyordum devamli ve 2 gunun sonunda halen daha 61 kg ciktim..

Biliyorum cok ama cok iyi hemde.. Olmuyor!! 2 gun yemek yemedigim hafta iyice kafayi yemistim surekli agliyordum.. Sigra iciyordum devamli ve 2 gunun sonunda halen daha 61 kg ciktim..

canım benim ya bende seni o kadar iyi anlıyorumkii bende vuruyom sigaranın gözüne ama cidden öle 2 gün falan ac kalma ben onu yapamam zaten azcık yiyom dermanım bile olmuyo ac gezrsem ölüveririm.bazen aklıma söle seyler geliyo acaba benim kilo verme aylarım bu aylar değilmi belki hızlı calısmıyor bu aylarda metobolizman belki 1 ay sonra hızlanacak yada normale dönecek diye düsünüyorum doğruluk derecesi ne bilmiyorum tabide

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=16025395&posted=1#post16025395

burada her kilodan insan var benim ayarımda da senin ayarında da
sen istedikten sonra orda arkadaşlar hep yardımcı oluruz sana
önce bi deneme süren oluyo 2 hafta kadar
takip edip paylaşımlarda bulunman gerekiyo bakıyoruz kalıcı mı gidici mi arkadaş diye
sonra takıma dahil oluyosun hergün yediklerini yazıyosun yaptığın sporları
eğrilerin doğruların söyleniyo fikir alışverişi bi yerde
her hafta cuma günü bütün takımlardakilerin kilolorı bildiriliyo
ben geçen hafta 1. oldum mesala takıma girdiğim ilk hafta acayip moral oldu bana
misafirimiz olabilirsin istersen

takılcam bakalım simdilik misafir olayım cünki annemler bizde bu hafta devamlı giremeyebilirm daha sonra süreklilestirmeye düsünüyorum canım sağolasın

Back
X