Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takılcam bakalım simdilik misafir olayım cünki annemler bizde bu hafta devamlı giremeyebilirm daha sonra süreklilestirmeye düsünüyorum canım sağolasın
ben kacıyroum bayanlar hayırlı geceler sizlere
canım benim ya bende seni o kadar iyi anlıyorumkii bende vuruyom sigaranın gözüne ama cidden öle 2 gün falan ac kalma ben onu yapamam zaten azcık yiyom dermanım bile olmuyo ac gezrsem ölüveririm.bazen aklıma söle seyler geliyo acaba benim kilo verme aylarım bu aylar değilmi belki hızlı calısmıyor bu aylarda metobolizman belki 1 ay sonra hızlanacak yada normale dönecek diye düsünüyorum doğruluk derecesi ne bilmiyorum tabide
Morena. Bence moralini bu kadar bozacak kadar bir kilon yok canım. 40 beden çoğu insanın hayalindeki bedendir. Ama senin isteğin önemli. Bence yemediğin için metobolizman durmuş canım. Moralin bozuk olduğu için ve ölüm orucu diyecek kadar aç kaldığın için de hareketlerin yavaştır doğal olarak. Dolayısı ile böyle 1 gr bile veremezsin. Versen de 2 katını geri alırsın. Onun için güzel bir siyet listesi eşliğinde diyetini çok kısa olmayam bir vadeye yayarak rahat rahat yap bence. Ne kadar kilolu hanımlar var çok bakımlı ve güzeller. Giyinmeyi de biliyorlar. Sen o kadar kilolu da değilsin. Dolayısı ile bakımlı olmanın önünde moral bozukluğu hariç hiçbir engel yok canım. Hadi bir silkelen bence. Bugün hava çok güzel. Güzel bir yürüyüş yap. Kendini topla canım. Bak henüz anne olmamışsın. Şimdiden böyle olursan hamileliğin ve doğumun sıkıntılarını atlatamazsın.
Elmiranisa cok sagol canim Allah bagislasin guzel yavrunu.. Senin en azindan avuntun var.. Dogum yapmissin kilo alman cok normal, Peki ya ben ?? Denemedigim sey kalmadi Lidasiydi, bilmem Reductil, Elma Krom.. Artik tum yasak sagliga zararli ne varsa kullandim.. Inanin metabolizmam bozulmus sagligim gitmis zerre kadar umrumda degil. Ben sadece tekrar kendimle barismak istiyorum ve bunun tek yolu kilo vermem, eski sevdigim vucuduma kavusmam.. Uzun bol seyler giymeyi birakmam..
Gecen sabah sirke ictim bu arada.. Fazla icmisim midem delindi sandim. Hayatimin en kotu gunlerinden bir tanesiydi..
Ne yapicaz peki ? Bugun corba pisirdim lahana corbasi onu yapicam bide.. Ya nasil kilo veremem ya olacak is degil.. Bazen 2 gun hicbirsey yemedigim oluyor hirsimdan. Olum orucundayim resmen. Kilo veremedikce daha cok bunalima giriyorum.
Zaten hiç birşey yemediğiniz için kilo veremiyorsunuz, bana dr.um söylemişti. vücut aç kalmaya alışınca yediklerini depo eder ve kilo veremezsiniz diye az ama sık yiyeceksiniz, acıkmasanız bile yemekleriniz saatinde yemelisiniz, ben şu an karbonhidrat diyeti yapıyorum, çok sıkı uygulayamıyorum ama o topiği bir okuyun belki işinize yarar birde psikolojik baskı yapmayın kendinize, bir süre sonra kilo verdiğinizi göreceksiniz. Kolay gelsin size.
insallah canim ya cok sagolun arkadaslar buraya yazdigimdan beri daha iyi hissediyorum kendimi. Lahana olayida cin iskencesi resmen.. bugun 2. gunum ama daha nekadar dayanirim bu lahana kokusuna bilmiyorum![]()
canım beni anlatmışsın sanki. aynı boydayız. bende evlenirken 52 kg idim. 2,5 yıllık evliyim.kilom 66 ya kadar çıktı.şuan 60-61 arasıyım. 3 haftadır yediklerime dikkat ediyorum.karbonhidratı azalttım.ara öğün yemeye dikkat ediyorum.2 lt su içmeye çalışıyorum.tekrar 52 kg olsam dünyalar benim olacak.
bende eskiden çok bakımlıydım.şimdi ise pasaklı oldum resmen. bu sabah saçımı bile taramadan geldim işe.
bazen hayata küsüyorum, bazen moral depoluyorum. başarabilirim diyip spora başlıyorum.ama 1-2 haftada pek sonuç göremeyince onu da bırakıyorum malesef :85:
sen kilonu en çok nereden aldın canım?
ben aşırı göbeklendim mesela.basenlerim de çıktı. sporla 2 ayda toparlayabilirim.nasıl başlayacağım onu bilmiyorum.callanetics yapsak 2 ay sonra bizi tanıyamazlar aslında.
başarıcaz moralimizi yüksek tutalım![]()
yazdıkarını okudum yanlış anlama ama kelepçe taktırmak yağlarını aldırmak vs bi kenara bırak en önce psikoloğa ve psikiyatra başvur canım çünküçok fevri yazılar yazmışsın eğer gerçekten böyle düşünüyosan rahatlaması gereken en önemli yerin beynin![]()
callanetics nedir ise yarar mi ?
Sevdecim, tabi senin benim durumumu anlaman mumkun degil, ya benden cok fazla kilodasin ve neden bukadar taktigima anlam veremiyorsun yada hayatin boyunca hic kilo almadin o yuzden anlayamiyorsun.. Beni cildirtan sey yaptigim diyetlerden hic bir sonuc alamamam. ama sanirim bunuda anlamamissin.
y doğru anladığıma eminim ben zaten neden kilo vermek için uğraşıyosun gereksiz bu yüzden psikoloğa git demedim ki canım bunu çok kafana takıp hiçbirşey yemediğin için dedim böyle rejim filan olmaz da o yüzden dedim 2 gün bişey yemediğini filan yazmışsın bunlar normal davanışlar değil o yüzden dedim canım benide merak ettin sanırım benim de fazlalığım var burda paylaşımlara giriyorum fikir alıyorum 166 boyunda 57 kiloyum 60tım 57 oldum amacım 54 olmak kolay gelsin hepimize![]()