• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam olmuyor olduramıyorum sanki

yukarda arkadaşın biri demiş ya hayatın zorluk yaşamamış şımarık insan tripleri bunlar.insanı çok yorar çok iyi anlıyorum sizi.topluluk içinde biri birşey diyecekte alınacak surat asacak diye kokrardım hep.onu hoş tutacam diye kendim eğlenemzdim hiç bir zaman.

bu tiplere ne yaparsan yap bir gün dönüp sen ne yaptın ki bugune kadar der öyle bakar kalırsın yüzüne gözüne far tutulmuş tavşan gibi.
toplum içinde ayrı evde ayrı sıkıntı ailem biliyor huyunu onlarda bişey diyemez oldu artık.inan yoruldum hatta bittim .normal iyi tartışınca sen ne yaptınki bugüne kadar yada ne işe yararsın gibi triplere giriyor çok bunladım kimseye anlatamıyorumda

Bi yandan bebek icin uzul
Bi yandan kayinvalidenin dibinden ayrilmamasi
Diger yandan esinin kucuk daglari ben yarattim havasi..
Sanirim bu ara hersey ust uste geliyo,
İnsirah duasi oku bol bol icin acilsin :(
Rabbim yardimcin olsun

toplum içinde ayrı evde ayrı sıkıntı ailem biliyor huyunu onlarda bişey diyemez oldu artık.inan yoruldum hatta bittim .normal iyi tartışınca sen ne yaptınki bugüne kadar yada ne işe yararsın gibi triplere giriyor çok bunladım kimseye anlatamıyorumda
Pardon ama kendisi ne ise yariyormus

Çok zor bir insan. Kişilik bozukluğu var gibi. Ego değil de kompleks sahibi daha çok.

Valla bu sebepten boşanmak istiyorum dersen bana hiç de basit sebepler gibi gelmez.
Bazı davranışlar bir anda bitti dedirtir, bazıları ise içten içe yavaş yavaş tüketir evliliği.

Bırakın şu adamı egosuyla başbaşa diyesim var ama diyemiyorum.

Bence çocuk işini erteleyin.
kompleksde var doğru bi tespitte bulunmuşsun hem de aşırı.ben 4 senedir mücadele ediyorum başta hep ufak tefek gibi geliyordu sorunlar ama tükendim şimdi. çocuk işi hep askıda kaldı zaten dr lar yaşın eçmeden tüp bebek diyor annem vakit kaybetme diyor ama ben ne yapacağımı bilmiyorum

tedavi ol desem sen ol der bana teklif bile etmedim bugüne kadar
Mektup yazmayı denedin mi?
Bazı inanlarda gerçekten işe yarayabiliyor. Onu suçlar gibi değil de ne kadar üzüldüğünü, kırıldığını anlatan...

bunu yaşamayan bilmez.şuan da senin aradıgın cevap bu sebepten boşanlır mı? evet boşanılır bir insana hayatı zindan ediyorsa birisi çekmek zorunda değiliz.

anamız babamız bize böyle davranmıyorum elin adamı geliyor anamızı ağlatıyor.bunun çocuk oldugunda ki hallerini düşün birde.hayat ne kadar uzun bilmiyoruz ki ömür boyu böyle biriyle birlikte olmak var.kaç yaşındasın bilmiyorum ama her boşanma geç kalmış boşanmadır.

zaten bir kadının aklına boşanma fikri geliyorsa o evlilik bitmiştir derim ben hep.

Bi yandan bebek icin uzul
Bi yandan kayinvalidenin dibinden ayrilmamasi
Diger yandan esinin kucuk daglari ben yarattim havasi..
Sanirim bu ara hersey ust uste geliyo,
İnsirah duasi oku bol bol icin acilsin :KK43:
Rabbim yardimcin olsun
amin.evet hepsini üst üste yaşıyorum artık diyorum ki çekip gideyim hepsi bitsin

Mektup yazmayı denedin mi?
Bazı inanlarda gerçekten işe yarayabiliyor. Onu suçlar gibi değil de ne kadar üzüldüğünü, kırıldığını anlatan...
denemedim hiç aslına bakarsan içimden hiç bişey gelmiyor bu aralar konuşamıyoruzda

bunu yaşamayan bilmez.şuan da senin aradıgın cevap bu sebepten boşanlır mı? evet boşanılır bir insana hayatı zindan ediyorsa birisi çekmek zorunda değiliz.

anamız babamız bize böyle davranmıyorum elin adamı geliyor anamızı ağlatıyor.bunun çocuk oldugunda ki hallerini düşün birde.hayat ne kadar uzun bilmiyoruz ki ömür boyu böyle biriyle birlikte olmak var.kaç yaşındasın bilmiyorum ama her boşanma geç kalmış boşanmadır.

zaten bir kadının aklına boşanma fikri geliyorsa o evlilik bitmiştir derim ben hep.
evetben babamdan bu kadar azar işitmedim 4 sene ağladığım kadar hiç bi zaman ağlamadım.26 yaşında evlendim 30 yaşındayım .
hayat geçiyor zaman aleyhime işliyor sanki boşanma fikri bu aralar çok ağır basıyor.

denemedim hiç aslına bakarsan içimden hiç bişey gelmiyor bu aralar konuşamıyoruzda
Demek ki senin içinde ne var ne yok hepsini tüketmiş. Boşan veya boşanma demek bana düşmez ama sen karar vereceksin. Sence düzelir mi? Cevabın evetse denemeye değer ama 4 sene olmuş evleneli. Değişmek isteyen insanda bir çaba olurdu en azından. Tabi hatalarını bilip kabul ediyorsa. Yoksa onun gözünde bütün problemlerin sorumlusu sensindir eminim. Allah yardımcın olsun. Ama kimse senden önemli olmamalı bunu dikkate al lütfen.

Evlilik öncesi görüşmelerinizde hiç bilmiyor muydunuz küsme huyunu? Ya da diğer özelliklerini?

kompleksde var doğru bi tespitte bulunmuşsun hem de aşırı.ben 4 senedir mücadele ediyorum başta hep ufak tefek gibi geliyordu sorunlar ama tükendim şimdi. çocuk işi hep askıda kaldı zaten dr lar yaşın eçmeden tüp bebek diyor annem vakit kaybetme diyor ama ben ne yapacağımı bilmiyorum

Doktorun ve annenin dediklerini bir tarafa bırak şimdi. Sen ne düşünüyorsun asıl?

Mutlaka duyduklarını etkisinde kalıyorsundur ama eşin ilerisi için güven vermiyor. Bu çocukla tek başına kalma ihtimalin var net olarak görülmeyen ama öngörülen.

Çocuk konusunda net değilsen tüp bebek yapma. Çocuk olunca eşin seni ekstra yıpratacak.

Demek ki senin içinde ne var ne yok hepsini tüketmiş. Boşan veya boşanma demek bana düşmez ama sen karar vereceksin. Sence düzelir mi? Cevabın evetse denemeye değer ama 4 sene olmuş evleneli. Değişmek isteyen insanda bir çaba olurdu en azından. Tabi hatalarını bilip kabul ediyorsa. Yoksa onun gözünde bütün problemlerin sorumlusu sensindir eminim. Allah yardımcın olsun. Ama kimse senden önemli olmamalı bunu dikkate al lütfen.
değişmek için bi çabası yokki ona göre o iyi ayrıyeten ne yapsa benim boşanamayacğımı düşünüyor bence

Evlilik öncesi görüşmelerinizde hiç bilmiyor muydunuz küsme huyunu? Ya da diğer özelliklerini?
o küsemezdi o zaman hatta hiç bi laf edemezdi.nişanlandıktan sonra biraz değişti evlenmemize 20 gün kala çıkardı içindekileri

çok iyi saklıyorlar kendilerini.ben ne küfürler ne hakaretler yedim yıllarca düşünsem böyle olacagını düşünmezdim adamın.bazen hata yapabiliyoruz.ben 31 yaşındayım.geç kalmışsın sayılmazsın.ben bir daha evlendim bile :)

değişmek için bi çabası yokki ona göre o iyi ayrıyeten ne yapsa benim boşanamayacğımı düşünüyor bence
O zaman ona muhtaç olmadığını ve bunun doğru olmadığını göstermelisin. Belki aklı başına gelir.

Back
X