Ne yapsam yaranamıyorum....

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar velilerime o kadar saygılıyımdır ne olursa hemen hediye yaparım çocuklarla gönderirim ulaşılabilirim mesai dışı vs hemen cevap verir önemserim ama gel görki bazı veliler arkamdan konulmuş okulca bi yemek vardı geçen sene çocuğum hasta idi gidemedim haftasonuydu. Bu yıl da var neymiş o iki veli demiş bunu hoca zaten gelmez bizde gitmeyiz ya sanki keyfi gitmedim çok üzüldüm duruma dedikodu yapmalarına sinir oldum

Cok uzulecek bi sey göremedim.. Buyuk ve kotu laflar konusuldu sandim ben de..
Insanlara gereginde fazla alaka ve ozen göstermeyin is hayatinda, nacizane tavsiye..
Özellikle ogretmen-ogrenci-veli iliskilerinde mesafe candir..

Son düzenleme:
Bir kaç velinin söylediği söz sizi neden bu kadar etkiliyor? Bırakın kim ne derse desin, siz kendinizi biliyorsunuz. Her söylenene bu kadar çok üzülürseniz sonunda kanser olursunuz. Biraz umursamaz olun.

Allah aşkına kimseye yaranmak,kimseye kendinizi sevdirmek takdir toplamak mecburiyetiniz mi var.Herkes istedikten sonra bir kulp bulur söylenir.Nereye gidip gitmeyeceğinizin kararı da hesabı da milleti ilgilendirmez.İşinizi layıkıyla yapın yeter.

Valla benim duyduğum dedikodulari böyle hassas biri duysa yaşayamazdi
Ben işime bakarım ötesi niye benim problemim olsun

Yok yaranmak için değil içimden geldiği için yapıyorum sadece dedikodu. Canımı sıktı

Mutlu oluyorum paylaştıkça canımı sıkan dedikodu nankörlük
Ailene filan yap böyle şeyleri. Boşver istediğim yere giderim istediğim yere gitmem herkes ne konuşursa konuşsun sende canını sıkma

Velilerinize neden hediye yapıp gönderiyorsunuz ya da neden yaranmaya çalışıyorsunuz hiç anlamadım sizin gibi öğretmenle de ilk defa karşılaştım.sizin göreviniz hediyeleşmek ya da yaranmaya çalışmak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…