- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Malesef onu da yapamamBen olsam öyle hediye filan yollamam şahsen . Bak çok önem verince böyle tepene çıkıyor millet .
Başka bi veli ağzından kaçırdıSana bu dedikoduyu kim anlatıyor peki?
Başka bi veli ağzından kaçırdı
Allah aşkına kimseye yaranmak,kimseye kendinizi sevdirmek takdir toplamak mecburiyetiniz mi var.Herkes istedikten sonra bir kulp bulur söylenir.Nereye gidip gitmeyeceğinizin kararı da hesabı da milleti ilgilendirmez.İşinizi layıkıyla yapın yeter.Kızlar velilerime o kadar saygılıyımdır ne olursa hemen hediye yaparım çocuklarla gönderirim ulaşılabilirim mesai dışı vs hemen cevap verir önemserim ama gel görki bazı veliler arkamdan konulmuş okulca bi yemek vardı geçen sene çocuğum hasta idi gidemedim haftasonuydu. Bu yıl da var neymiş o iki veli demiş bunu hoca zaten gelmez bizde gitmeyiz ya sanki keyfi gitmedim çok üzüldüm duruma dedikodu yapmalarına sinir oldum
Neden insanlara böyle hediye yollayınca ne kazandın kiMalesef onu da yapamam
Yok yaranmak için değil içimden geldiği için yapıyorum sadece dedikodu. Canımı sıktıAllah aşkına kimseye yaranmak,kimseye kendinizi sevdirmek takdir toplamak mecburiyetiniz mi var.Herkes istedikten sonra bir kulp bulur söylenir.Nereye gidip gitmeyeceğinizin kararı da hesabı da milleti ilgilendirmez.İşinizi layıkıyla yapın yeter.
Haklısın canımValla benim duyduğum dedikodulari böyle hassas biri duysa yaşayamazdi
Ben işime bakarım ötesi niye benim problemim olsun
Mutlu oluyorum paylaştıkça canımı sıkan dedikodu nankörlükNeden insanlara böyle hediye yollayınca ne kazandın ki
Evet canım dedikodu sıktı canımı sadeceCidden bunu mu dert ettiniz kendinize
Ailene filan yap böyle şeyleri. Boşver istediğim yere giderim istediğim yere gitmem herkes ne konuşursa konuşsun sende canını sıkmaMutlu oluyorum paylaştıkça canımı sıkan dedikodu nankörlük
Saol canım haklısınAilene filan yap böyle şeyleri. Boşver istediğim yere giderim istediğim yere gitmem herkes ne konuşursa konuşsun sende canını sıkma
En canınızı sıkmamanız gereken şey “dedikodu”Evet canım dedikodu sıktı canımı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?