Ne yapsam

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Düşünün hanımlar size zamanında kötülüğü dokunmuş biri sizin yardımınıza ihtiyaç duyduğunda ne ölçüde yardımınız dokunur
Kaynana güzelliğinden bir hayli güzellik gördüm ve şimdi yaşlı hasta yardımıma ihtiyacı var. Ameliyat olacak ve yanında olmamı istiyor
Bilemiyorum hem üzülüyorum hemde kızıyorum ne yapsam ne yapsam

Ileride pisman olup vicdan muhasebesi yapabilirsiniz. Yaninda olmakla bir sey kaybetmeyecekseniz gidin bence.
Gecmiste kalan acilari kendi icinizde affetmenin bir yolu olarak gorun. Ayrica babaannesine duskun cocugunuz varsa ozellikle zalim damgasi yememek icin yapin derim. Cocuk gozuyle yetiskin davranislari simdi anlasilamasa bile ileride size acimasiz yorumlarla gelebilir.

ne yaptıgına baglı
benım kayınvalıdem ıcın ben ne ölüsüne ne dirisine dedım mesela ... cenazesıne bıle gıtmem öldugumde de gelmesın

ama tıpık kayınvalıde gelın atısmasıysa ıyılık yap denıze at derım.

Ne yaptığına bagli.
Eğer yasadigim seyler sirf karşımdaki kötü bir insan oldugu icinse hicbir iyiliğimi denize atamam valla.
Ha bir de ben o durumda olsam o ne yapardi? Bu sorunun cevabina gore harekete geçerdim ya da geçmezdim.

Hareketine göre değisir..
Halamın biri annemi darp etmeye yeltendi kendi gorumcesi ile o çıksın desin; derdime bir tek coseff çare yağmurlu havada su vermem..

kotuluk yapmadan once dusunecektin derim eli ayagi tutarken cektirsinler yaslaninca ihtiyacim var gel valla cok iyilik yapmak istersem hakedene yaparim en azindan bir manasi olur

Çok zor ama inan yaninda olursan kendini daha iyi hissedeceksin

Bundan yillar önce eline ayağına düsüpte bana sırtını donen insan bir şekilde bana muhtac oldu ama ben onun yaptığını yapamadim Allah icin yardimci oldum hayatımın donüm noktasıydi bu zor oldu kendime kizdım anlam veremedim ama vardir bir hikmeti dedim

Sizde iyi düsünün umarim sizide mutlu edecek bir karar verirsiniz

Uzatın elinizi. Zaten o pişmanılığını yaşar görür..kötüyle kötü olmamak lazım. Bende bu aralar öyle kısır bi döngüdeyim..
Ne kısır döngü ama benim içimdeki isyanı anlatamam
Daha geçenlerde hanımefendiyle ilgili bir konu bile açmıştım
Saçma şahsiyet

Büyük ihtimalle yardım edeceğim ama hayayımın dönüm noktası olmaz olamaz onunla dönemezsiniz düşersiniz

Ben yardım ederdim. Kötü ile kötü olunmaz, o zaman senin ondan ne farkın kalacak. Sen merhametli,vicdanlı bir insansan zaten eskiyi unutuyor, o an sana ihtiyacı olan kişiye odaklanıyorsun bence. Elbette geçmişi unutma ve asla onlara sırtını yaslama ki tekrar düşüremesinler. Ama onlardan farkın varsa onlar gibi davranma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…