Evet eleştiriliyorum bu yüzden neymiş kaynanası düşmüşte gelini olarak görmezden geliyormuşum ben düşmeyecekmişmişimİşte bu yüzden etmem galiba diğerleri görmezden gelinebilir de bu çok ağır
Evet eleştiriliyorum bu yüzden neymiş kaynanası düşmüşte gelini olarak görmezden geliyormuşum ben düşmeyecekmişmişim
Sabrımla sınanıyorum son günlerde sabır dileyin lütfen
Büyük ihtimalle yardım edeceğim ama hayayımın dönüm noktası olmaz olamaz onunla dönemezsiniz düşersiniz
Kayınvalideniz benim bir üst modelimBenim kayinvalidem gencliginde kayinpederi ve kayinvalidesinden dayak yermis.
Evli 6 cocuklu kadini dovermis kaynanasi. Hem de kocasiyla carsida elele tutustu, cilvelendi, merdiveni guzel supurmedi gibi nedenlerle.
Ve kayinvalidem yillarca bebek gibi bakti bunlara.
O sevap olarak dusundu bakti, ben olsam surunsunler der bir bardak su vermezdim oylesine.
Kaynım bana geçengün resmen vicdabsız muamelesi yaptıŞuna güldüm valla kusura bakmayın :)
Kimseyi takmayın kim ne derse desin. Yeri gelince dersiniz kimsenin evinin içini bilemezsiniz diye. Bu kv ye akıl parası olsun. Bırak onun dönüm noktası olsun. Kırmak, dökmek neymiş çekerek öğrensin.
Kimlere dedikodunu yaptıysa onlara ah vah etsin. Çıksın onlar yardım etsin bakalım..
Neler yaptığına bağlı valla ama şu durumda çok muhtaçsa yardım ederdim sanırım ama o yapmacık gülüşü olmasın ya acayip sinir oluyorumDüşünün hanımlar size zamanında kötülüğü dokunmuş biri sizin yardımınıza ihtiyaç duyduğunda ne ölçüde yardımınız dokunur
Kaynana güzelliğinden bir hayli güzellik gördüm ve şimdi yaşlı hasta yardımıma ihtiyacı var. Ameliyat olacak ve yanında olmamı istiyor
Bilemiyorum hem üzülüyorum hemde kızıyorum ne yapsam ne yapsam
Kaynım bana geçengün resmen vicdabsız muamelesi yaptı
Be adam bana yaptıklarını eşine yapmış olsaydı değil eşin sen bile silerdin anneni dedim
Benimle ilgili yorumlarına ihtiyacım yok böylelerinin
Ya kim olsa izin vermez konuşturmaz
Biliyorum şimdi ortamda dedikodu mazemesi bemin
İnan kaynanam numara yapıyor aslında beni istemiyor sırf mazeme çıksın diye yapıyor
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kan-tutmasi.1017196/yaptığı güzelliklere bağlı. Şahsen benimki dese gitmezdimveya gitsem de yaptığı güzellikleri hatırlatırdım. bilmem sanırım yapardım.. veya yapmazdım. karmakarışıığım..
Ne fettandır bilseniz dışardan melek gibi gözükür inanamazsınız o olduğunaNeler yaptığına bağlı valla ama şu durumda çok muhtaçsa yardım ederdim sanırım ama o yapmacık gülüşü olmasın ya acayip sinir oluyorum
Oha oha oha hiç mi duymamış yaaahttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kan-tutmasi.1017196/
Geçenlerde böyle bir durum yaşamışım insan utanır ya
Duymaz olur muOha oha oha hiç mi duymamış yaaa
Hahhahahahhah şaka gibi bu hastaneye yatsa serumu o çekti beni öldürecek der bu ne yaaaDuymaz olur mu
Şimdi başkası olsa vah vah ne oldu kuzuma yokmu çaresi gibi şeyler söylerdi
Düşün evde yok bir yakınını kaybetmişti üzgündür yorgundur diyerek evini o gelmeden temizledim sildim süpürdüm geldi aradan bir hafta geçti
Bana sana birşey diyeceğim utanmıyormusun benim inci kolyemi götürmüşsün ne kadar kaynananda olsam hırsızlıktır
Anne sağa sola iyi bak ben götürsem söylerdim dedim hayır dedi herkese anlattı aradan zaman geçince buldu sonrada
Benim için sen getirip oraya koymuşsun dedi
Gelde acı böylesine
Şu yazdığınız sonrası vicdan yapmayın, giderseniz kendinizden nefret edeceksiniz, baktığınıza, yaptığınız fedakarlığa pişman olacaksınız benden söylemesi, böyle bir iftirayı atan insandan herşeyi beklerim.Duymaz olur mu
Şimdi başkası olsa vah vah ne oldu kuzuma yokmu çaresi gibi şeyler söylerdi
Düşün evde yok bir yakınını kaybetmişti üzgündür yorgundur diyerek evini o gelmeden temizledim sildim süpürdüm geldi aradan bir hafta geçti
Bana sana birşey diyeceğim utanmıyormusun benim inci kolyemi götürmüşsün ne kadar kaynananda olsam hırsızlıktır
Anne sağa sola iyi bak ben götürsem söylerdim dedim hayır dedi herkese anlattı aradan zaman geçince buldu sonrada
Benim için sen getirip oraya koymuşsun dedi
Gelde acı böylesine
Kızı yok mu o gitsin. En kötü eşim giderdi ben gitmem.Düşünün hanımlar size zamanında kötülüğü dokunmuş biri sizin yardımınıza ihtiyaç duyduğunda ne ölçüde yardımınız dokunur
Kaynana güzelliğinden bir hayli güzellik gördüm ve şimdi yaşlı hasta yardımıma ihtiyacı var. Ameliyat olacak ve yanında olmamı istiyor
Bilemiyorum hem üzülüyorum hemde kızıyorum ne yapsam ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?