Ne yapsam

Eşiniz bu hikayede nerede?
Onun tutumu çok onemli.
Size saygi duyuyorsa parayla bir adam tutsun.
Iftira atan birine degil sevap icin yanasmak, gunahimi bile vermem

Kızı yok mu o gitsin. En kötü eşim giderdi ben gitmem.
Kızları var ama yurtdışında biri diğeride gelmesi zor gibi gelinlerden biri çalışıyor diğerinin ikizleri var ve küçükler
Oğullarını istemiyor ameliyat mahrem yerinde tek seçenek bakıcı kalıyor o konudada vicdan yaptırıyor benim kimsem yok bakıcıyamı kalacağım diyor
Siz olsanız ne yapardınız

Okudum diğer mesajlarınızı da öyle bir insan için kılımı kıpırdatmam. Vala mecbur olunca annesinin altından alan erkek evlatlar biliyorum. Yapsanız kıymet de bilmeyecek gibi. Yapıp kötü olacagınıza yapmadan kötü olun kendiniz pişman olursunuz sonra.

Hastalıkla öc alınmaz diye kendimi telkin edip eşimin hatırı için bakardım..insanlık en azından bende ölmedi diye düşünürdüm..zaten 2 gün baksanız yeter..3. gün ayaklanır.

Gerçek böyle ise gitmezdim. Bildiğim kadarıyla dinen gelin, kv bakmak zorunda değil. Allah ıslah etsin böylelerini.

Kıymet bilir mi bilmez mi bilemem ama herkes kendine yakışanı yapar.. Ölümlü dünya değil mi altı üstü, geçmişi bırakın boşverin Allaha havale edin,yalnızca Allah rızası için yardımcı olun bence.. hem eşiniz de size diyemiyor olabilir ama yabancının gelip bakmasındansa sizin ilgilenmeniz onu da mutlu edecektir:)

İnanın onun mutlu olması hiç umrumda değil
Konu burada ney biliyormusunuz
Herkes beni iyi bilir ama kaynana güzelliği ile atışırız tartışırız çoğunluk benim haklı olduğumu bilir ona karşı beni savunur buda onu çok rahatsız ederdi şimdi öyle bir duruma geldikki suçlu benim içimden ona karşı hiçbir inanç yok ve ondan ve karakterinden korkuyorum uzak kalmak istiyorum ne yazık ki bana muhtaç gibi yada öyle göstermeye çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…