Ne yapsam??

Anladım. Evet, kendinizi bu kadar yıpratmak pahasına herkese yetişmeyi bırakmalısınız.
Çünkü bu yorgunluk asıl yıllar geçtikçe kendini gösterecek. Bir de herşey yetişince o zaten sizin göreviniz gibi görülmeye başlanıyor. Bir insanı 20 kez sırtında taşı, bir keresinde yapamam de, senden hayırsızı olmuyor.

iyilik yap ama bu sana zarar olarak dönüyorsa o iyilik degildir.

hayır diyemiyorsnuz sanırım .bunu ilk önce cözün

Vallaha benim de öyle bi görümcem vardi. Evde her oturdugu gün misafir agirlardi, artik evde 4 kisi olmalarina ragmen mutfak masraflari hic bitmiyordu, hep pastalar börekler vs. Kaynanam kizdi görümceme, gir bi ise calis, evde oturup misafir agirlayacagina durmadan, ise gidersin yine insan icine cikarsin, parani da kazanirsin ve daha az yorulursun diye... gercekten de öyle oldu, calismaya basladi ve ancak rahatladi..

senin elin bos diye, herkes sana bi is buyuruyor olabilir.. bence hemen bi is bulup calismalisin.

Su an biz de aynı durumdayız.misafir seviyorum ama artık Yetişemiyorum hem maddi hem manevi açıdan.son kez kpss ye hazırlanicam eşim bu süre içinde sadece derslerime odaklanmamı istiyor.belki bundan sonra bu kadar yoğun olmam.dikkat edicem herkese yetişmeyeye öncelik olarak kendimi ayarlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…