Ne yapsam?

38 yaş olunca armudun sapi deniyor galiba kkda:)38 yaş çok ileri bir yaş değil evet niyetiniz evlenmekse sadece evlenmek istediginiz için evlenmekse bazı şeyleri göz ardı edebilirsiniz ama bu görüp görmezlikten geldiğiniz şeyler problem olacak ilerde. Mutlu bir evlilkse başka adaylarla görüşün derim içinize sinen evlilik olsun. Aslında problem nerden baktiigniza bağlı herkes evlenecek diye birşey yok bence

Aslinda sorun aileler degil. Senin kafa yapin tam olarak onunla uyussaydi bunu sorun bile etmeyecektin. ben evlenme diyorum. Sorun mukemmellik degil sorun senin evlenecegin kisinin sende soru isaretleri olusturmasi. Tam olarak baglansaydin bunlar aklina gelmezdi bile.

evlenmeyin tabi ki,
18 yaşında değilsiniz ki 3 ayda aşkınızdan ölmezsiniz, nasıl bağlandıysanız öyle koparsınız merak etmeyin.

Ne bu ego kendini büyük görme ya kendin kapalısin onun ailesi muhafazakar diye küçümsüyor bu yasa kadar evlenmemene şaşmamalı o çok büyük çok eğitimli görgülü ziyagil ailenle yaşamaya devam et bence evlilik sana gelmez

ailesini bile beğenmediğiniz bir insanla evlilik düşünüyorsunuz sanırım evleniyim artık kafasındasınız ama bu kadar gömdüğünüz biri ile evlilik planı yapmanız bile saçma bana göre kendinize ailenize statünüze denk biri ile evlenin bence sonradan değiştirmeye calışmayın kimse değişmez çünkü hele bu yaştan sonra aslaaa

haa birde tesetürlüler biz açıklardan daha modern olabiliolar özelikle belirtmişsiniz ya benim cesaret edip giyemiyceğim dar ve canlı renkleri birçok tesetürlü giyiyor zaten sizde cok modern birisisinz belli :))

Bağlanma sorunum var zaten, öyle bir sorunum olmasa gözüm kapalı bağlanır giderdim. Yarı bağlanıyorum yarı kopuk. O yüzden danışıyorum.

:) gülücük koyunca, daha masumlaşıyor pardon

ay sizde nasıl kibarsınız :)

Kimseyi aşağıladığım filan yok, kimileri modern olur kimileri geleneksel muhafazakar. Ben biz daha medeniyiz demedim, farklıyız dedim.

Tesettür geleneksel ve muhafazakar ailelerde daha çok yaygın, buna işaret etmek tesettürlüler modern olamaz demek değil. Modernlik demeyelim de daha batı kültüründen etkilenilmiş diyelim madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…