Selamlar arkadaşlar. Benim problemim kendi şahsımla alakalı daha çok diye düşünüyorum. 38 yaşımda bekar bir bayanım. Daha evvel evlilik aşamasına gelmiş iki ilişkim oldu. İkisinde de bir şekilde anlaşamadık ailelerimiz uyuşmadı ayrıldık. Bu ara yine görüştüğüm biri var. Fakat ben yine ailelerimizde çok farklılıklar seziyorum. Her ailede çok farklılık olur elbet ama sorun şu ki hem kendi ailem hem bem pek farklılıklara tahammül edemiyoruz. .Egitimli, kulturlu, duzgun, aile yapimiza uygun olsun istiyoruz. Bizim ailemiz geniş çok eğitimli görmüş geçirmiş insanlarla dolu. Modern yapıdalar. Ben ise her ne kadar tesettüre girmiş olsam da modern yapıdaki ailelere alışığım. Evlenme planı yapmış olduğum arkadaşın ise sanıyorum ailesi daha küçük, kendi halinde bayağı muhafazakar insanlar. O çok iyi bir insan fakat kendisinde de tam olarak alışamadığım farklılıklar görüyorum. Benden yaşının küçük olması, gözünün henüz açılmamış olması. İşin kötü yanı üç dört aydır tanıştığım bu kişiye de bağlandığımı hissettim. Bir kere bile beni kırmadı hep yanımda oldu. Ama ben çok mükemmeliyetçiyim her seferinde hayal kırıklığına uğradım yine uğrayacağımı hissediyorum. Bu onun şahsı değil de şartlarıyla alakalı. Şartlara önem veriyorum. Ama ayrılığı da göze alamıyorum. Sevdim, bağlandım, yani bir yanım çok bağlanıyor bir yanım çok kopuk, huzursuzum. Kendimi şu an arada kalmış hissediyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz.