Bence esınızın sundugu cozum mantıklı , saglık soz konusu cok onemlı ..Arkadaşlar mrb oğlum anaokuluna gidiyor. Biliyorsunuz anaokulunda çocuklar çok sık hastalaniyor. Oğlumun da alerjisi olduğu için solunum yolları sisiyor ve nefes almakta zorlanıyor. Öksürük krizi ne giriyor ve acillik oluyor. Doktorumuz elinizden geldiği kadar koruyun soğuk algınlığı olmasın yoksa nefes alamadığı için kalbinin durmasına neden olur sizin yerinizde olsam okula göndermem dedi. Konuşma terapistimizde mutlaka okula gitmesi gerek diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşimde zaten okula gidemiyor. En iyisi okuldan alıp drama resim gibi kurslarla açığı kapatmaya çalışırız diyor. Benimde aklıma yattı tabiki sağlığı daha onemli ama yinede aklımda ne yapsam soruları dönüp duruyor.
Evet kullandık ama doktoru besin alerjisinin değil buna soğuk algınlığının neden olduguno söyledi. Soğuk alginlial direk alerjiyi ortaya cikariyormusŞimdi bu duruma alışmazsa 1.sınıfta yine aynısı olacak aslında. Hem o zaman derslerden de geri kalacak. Alerji için ilaç vs kullanıyo musunuz?
Evet ama sınıfımiz 30 kişi çocukları enerjileri atsinlar diye parka çıkarıyorlar sonrada direk içeriye klimanın altina. En azından kurs 10 ar kişilik ve koşturup terlemiyorlar. Ve süresi daha kisa. Amacımız ne kadar az hasta olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorume gittiği drama kursunda da başka çocuklar olmayacak mı? aynı hesap gibi geldi bana.
kızınızin alerjisi var mıydı oksuruk krizi falan oluyormuyduBu durumu Anaokulunda fazlasıyla yaşadım ....haftanın sadece 2 gunu gidebildi sürekli hastaydi kizim. ... almak çözüm değil aslında alırsan bu Mikroplara 1.sınıfta da karşılaşacak 1 Sınıf önemli o zaman ne yapacaksınız ? daha dikkatli olun .
Bizimki geçen senede okula gitti hastaydi bu senede gitti hasta oluyor. Muhtemelen önümüzdeki senede hasta olacakİlkokula başlayınca ne olacak. Çocuklar okul ortamına ilk girdikleri sene hep hasta olurlar.
Evet ama sınıfımiz 30 kişi çocukları enerjileri atsinlar diye parka çıkarıyorlar sonrada direk içeriye klimanın altina. En azından kurs 10 ar kişilik ve koşturup terlemiyorlar. Ve süresi daha kisa. Amacımız ne kadar az hasta olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorum
Benim kararsızligim da bu yüzden hastalık sırasında bitti ne olursa olsun göndermem diyorum sonra ne yapsam diye düşünüyorum bir ayın içinde 2 . Antibiyotigimizi kullaniyoruzevet mantıklı ama seneye mecbur anaokuluna ya da yaşı geldi ise ilkokula başlamayacak mı? o zaman ne yapacaksınız?
Evet kullandık ama doktoru besin alerjisinin değil buna soğuk algınlığının neden olduguno söyledi. Soğuk alginlial direk alerjiyi ortaya cikariyormus
Benim kararsızligim da bu yüzden hastalık sırasında bitti ne olursa olsun göndermem diyorum sonra ne yapsam diye düşünüyorum bir ayın içinde 2 . Antibiyotigimizi kullaniyoruz
Kızım alerjik astımdı.yıllarca bununla uğraşmış bi anneyim.ama iki yıl anaokuluna yolladım.şimdi ikinci sınıfta.doktorunuza sorarak grip aşısı yaptırabilirsiniz.yüzde 70 korur demişti doktorumuz.kışın bağışıklığını güçlendirecek şeyler kullanabilirsiniz.alerjiye sebep olan ne varsa odadan gerekirse evden atın.özellikle yünlü kıyafetler peluş oyuncak battaniye yün halı vs odasında tutmayın.hepa filtre süpürge kullanın.atak dönemlerinde ilaçlarını çok düzenli kullanın.bizim doktorumuz okula yollayın çocuğu cam fanus içinde yaştamazaınız demişti.bizim gitmediğimiz doktor kalmadı.iki sefer alerji testi yaptırdık.çok zor bir süreç sabır gerektiriyor.şimdi 8 yaşında çok şükür atlattık.geçen sene hiç öksürük krizi yaşamadı.Evet kullandık ama doktoru besin alerjisinin değil buna soğuk algınlığının neden olduguno söyledi. Soğuk alginlial direk alerjiyi ortaya cikariyormus
Evet çok zor bir süreç ozellikle hastalık dönemlerinde o kadar üzülüyorum kendimi yaşlanmış hissediyorum bazen artık öksurmekten o kadar kötü oluyor kiKızım alerjik astımdı.yıllarca bununla uğraşmış bi anneyim.ama iki yıl anaokuluna yolladım.şimdi ikinci sınıfta.doktorunuza sorarak grip aşısı yaptırabilirsiniz.yüzde 70 korur demişti doktorumuz.kışın bağışıklığını güçlendirecek şeyler kullanabilirsiniz.alerjiye sebep olan ne varsa odadan gerekirse evden atın.özellikle yünlü kıyafetler peluş oyuncak battaniye yün halı vs odasında tutmayın.hepa filtre süpürge kullanın.atak dönemlerinde ilaçlarını çok düzenli kullanın.bizim doktorumuz okula yollayın çocuğu cam fanus içinde yaştamazaınız demişti.bizim gitmediğimiz doktor kalmadı.iki sefer alerji testi yaptırdık.çok zor bir süreç sabır gerektiriyor.şimdi 8 yaşında çok şükür atlattık.geçen sene hiç öksürük krizi yaşamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?