Ne yapsam?

Bence açık açık sorun kendisine. Sorunun cevabı onda biz ne desek boş olur. Başkası varsa ayrılın. Ben de bu ip şeyleri hiç sevmem aklıma takılır. Bakalım sorunca ne diyecek?

e şu an arkadaşlarıyla konuşmaya başlamış olabilir.

flört ? sevgili ? hangisi bu bey ?

Bence açık açık sorun kendisine. Sorunun cevabı onda biz ne desek boş olur. Başkası varsa ayrılın. Ben de bu ip şeyleri hiç sevmem aklıma takılır. Bakalım sorunca ne diyecek?
Daha önce tam böyle olmasa da benzer bişey yaşadık. Sürekli cevrimiçi olduğunu başkası varsa söylemesini istedim. Bana saçlama kuruntu yapma tarzı şeyler söyleyip üste çıktı. Yani şuanda da aynı tepkiyi verceğine eminim. Hangi erkek dürüstçe evet başkasına yazıyorum derki. Dicek olan zaten yazışmaya devam etmezdi.

Hayatında başka biri olduğuna emin olup uzulmek için whatsapp girişinden daha fazla bilgi olması gerekli elinizde..Şimdiden bu kadr dertlenmeyin...Bir süre gözlemleyin hala içinizde bu his varsa açık açık sorun gitsin...İçiniz rahatlasın...

O ayrımı gerçekten bilmiyorum bana göre sevgilim. Ama ne yaşanınca flört ne yaşanınca sevgili oluyor bilmiyorum
ortada aidiyet, bağlılık,sorumluluk olunca sevgili.
ya işte öylesine nazlı cilveli konuşuyoruz ama birbirimizin hayatına karışmıyoruz, akşamdan akşama konuşuruz, daha iyisini bulsam bırakırım konuşmayı diyorsanız flört
ciddiyet olunca davranışlar da değişiyor. adam sizi flört olarak görüyor olabilir.

Çok yorucusunuz gerçekten. Wp son görülmesini kapatma özelliği geldiği gün kapattım kafam rahat. Böyle didik didik ederseniz her şeyi kişiden bağımsız söylüyorum sağlıklı bir ilişki kurmanız zor

akşamdan akşama değil her an haberleşiyoruz. ama onun dışında birbirimizin hayatına karışma vs durumu yok. gerçi ben karışmaya çok çalıştım da izin vermedi sorun yaşadık. o yüzden bende artık tavırlarıma dikkat ediyordum.
ama onun açısından bence flort oluyorum. çünkü bana hiç karışmıyor. mesela evet işle ilgili olsun ya da bir ihtiyacım olduğunda hep yanımda ama onun dışında mesela bana asla şunu yapma demez. aşı ile ilgili defalarca fikrini almak istedim ama ısrarla birşey demedi. şimdi bunları düşünüce beni flört olarak gördüğü kesin. o zaman de demekki başkasını bulsa beni bırakmaya hazır. açıkçası bu açıdan hiç bakmamıştım. ama henüz zaten düzenli görüşmeye başlayalı çok olmadığı için yinede haklı olabilir bu açıdan

uzak durun biraz. gerçekten seviyorsa hayatınızda olmak için çabalar. yok çaba göstermezse doğru mesafeyi buldunuz demektir

Size şöyle söyleyeyim aldatan her türlü aldatarak son görülme değişmesi bir kriter olmamalı. Adam sırf siz görmeyin diye bildirim çubuğunda mesajları yanıtlar, hayalet programlar kullanır son görülmesi gram oynamaz. Eğer siz sevgilinizin görülmesini takip edecek kadar güven kaybı yaşadıysanız zaten yürümez bu ilişki.

Allah karşı tarafa sabır versin. Bir an önce de yaptığı hatayı farkedip normal ilişkiler içinde bulunur umarım. Böyle ömür çürür çünkü.
karşı taraf derken? bence şuan o hatasını anlama aşamasında. dün geceki mesajına cevap vermedim. kızdığımı idrak etti ve ondan hatasını anladığına yönelik bir hamle bekliyorum

karşı taraf derken? bence şuan o hatasını anlama aşamasında. dün geceki mesajına cevap vermedim. kızdığımı idrak etti ve ondan hatasını anladığına yönelik bir hamle bekliyorum
Gerçekten çok çok çok değişik bir kafadasınız. Hayretler içerisindeyim.
Karşı taraf derken siz değil, hayatınızda olduğunu söylediğiniz kişiden bahsediyorum, sevgilinizden. Adam herhangi bir hata yapmamışki hatasını anlasın. Hayal dünyanızda yaşıyorsunuz yine. Sizinle ömür geçmez, Allah sadece sevgilinize değil tüm çevrenize sabır versin

offff okurken içim şişti.

öncelikle allah belasını versin şu flört kavramını bulanlardan. bu flört kavramı kadın tarafının sömürüsüdür. bir erkekle tanış öpüş koklaş seviş arkadaşlarla aileyle tanıştır ama flörtüz, her an gidebilirim birisine de yazabilirim nedir bu? valla ben nişanlımla ilk date randevusunda dedim ben flört mlört anlamam sevgili miyiz değil miyiz diye, o da sevgiliyiz dedi ve bu sürüncemede kalma durumunu hiç başlamadan bitirdik.

sizin sorunuza gelince, adamla henüz "sevgili olup olmadığınızı bilmediğiniz için" direkt sorma cesaretini kendinizde bulamıyorsunuz anladığım kadarıyla. yazın bugün şimdi buluşalım diyin, benim yaptığımı yapın. ya biz yazışıyoruz ediyoruz da sevgili miyiz neyiz diye sorun. açık açık sorun bu son görülme olayını. cesur olun. ben sadece seninle konuşuyorum, başka kısmetler de kaçıyor senin yüzünden vs de espriye vurarak. yok flörtüz yok hazır değilim yok daha tanıyalım birbirimizi vs derse basın tekmeyi, sizinle birlikte başkalarını da tanıyordur çünkü.

adamlara açılın demiyorum. lisede ve ortaokulda açıldım ve reddedildim travmasını uzun süre yaşadım. sadece zamanınızdan gitmesin bu flört dönemi. olmuyor mu yenisine geçin, takmayın kafanızı bir adama uzun süre eğer size değer vermiyorsa. adam sevgili olmayalım vs derse tamam bitmiştir diyip engelleyin.

sevgililik çok güzel bir dönem, ama bu flört tam tersi lağım çukuru. tarafınızı siz seçeceksiniz. net olun hayatta kazanan siz olursunuz. yok o bana yazsın yok ben ona yazayım yok çok geç cevap verdi bunları liseli ergenler yapar.

ya o kadar güzel yazmışsın ki. şimdi bu adam zaten aşırı derece hassas ve duygusal biri. normalde inan ben de aynı senin gibi yapmak isterim. soramamamın nedeni inan onla flort olduğumuz için falan değil. ben zaten o ayrımı yapamıyorum da. ben ona daha tanışmamızın ilk ayında bu tarz şeyler sordum baskı da yaptım. ama bana saçmalama, bıktım senin bu baskılarından vs diye cevap verip üste çıktığı için şuan sormamın sonuç getireceğini düşünmüyorum. ben ona herşeyi soracak yakınlık görüyorum kendimde.
açıkça biz neyiz diye sorma kısmında ise. işte bu kısımda biraz erkeklerin üzerine gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum. yani adamın içinde böyle bir istek ve duygu varsa da itebilir. yani ben kendimden pay biçiyorum birisi bana konuda imada bulunsa yada açıkça sorsa ben bayan halimle hoşlanmam ki erkeklerin zaten genelinde evlilik fobisi olduğunu düşünüyorum. o yüzden sormayı istemiyorum. zaten erkek alıştıkça sen zorla tutsan da evlenmek için her yolu dener ona eminim.

hayır o kadar hayret edecek ne var ben anlamıyorum. bakın şimdi yeni konu açmayı düşünüyordum tam ki konuma yeni yazılanları gördüm.
konunun güncel halini yazıcam buraya da. ondan bağımsız olarak diyorum ki, adam girmez wp ama sürekli giriyor, iki gündür görüşelim diyen adam benle görüşmek istemedi. yani bu durumda benim şüphelenmem neden hayret ettiriyor sizi?
tamam belki henüz tam güven aşamasını atlamadık bunu kabul ediyorum ancak ilişkinin başındayız diye de bu duruma göz yumamam yani. güven zamanla oturacak ama bu tarz durumları tahlil ederek ve çıkan sonuçlardan sonra güven oturacak.
evet biliyorum aşırı şüpheci ve kontrolcüyüm ama bu da benim. zaten beni böyle kabul edecek olan durur hayatımda durmayan gider.
şimdi o akşam bana iyi geceler mesajı yazmış ya ben cevap vermedim çünkü 23 gibi yazmış ve gece tekrar 00.00 gibi wp girmiş. buna sinir olduğum için yazmadım. ertesi gün yani yani pazartesi hiçbirşey yazmadı gecesinde yine bana 23 gibi uyudun mu yazmış. ben yine birşey yazmadım ama ayrıntı şu ki onu yazmış birdaha wp girmemiş :) sonra ben yine birşey yazmadım. biraz önce de bana oturduğum caddeyi sormuş. sanki bilmiyor ! sanırım geldim buralardayım imasında bulunuyor. neyse şuan ama hala içimdeki kızgınlık geçmedi. asıl sorun bu. ben napsam. şuan mesajını açıp okumadım üstten okudum sadece. eminim biraz sonra yine yazacak ve bu akşam görüşmek isticek.
bu arada kusura bakma konu açmayı düşünüyordum sana yazarken içim dökmüş bulundum. cevap vermek zorunda değilsin

Yazdığınız bir yere takıldım, siz bu şeyleri sorunca saçmalama, baskı yapma demesinden işkillendim. Seven insan bu tür şeyler demez ondan eminim. Bu erkeklerin kafası bizim gibi çalışmıyor. Beğenince sevince hoşlanınca gözleri kimseyi görmüyor. Bunu da aklınızın bir köşesinde bulundurun. Bence sizi “o kadar da” sevmiyor. Bence yine buluşun konuşun. Eğer önünüz flu, bulanık belirsiz ise yollayın gitsin. Bu zamanlarınız yıllarınız geri gelmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…