Tamam bu konuda haklısın ilişkilerimde genel olarak bu sorunu yaşıyorum ancak yazdım yukarıda da bu adam wp kullanmıyor öyle dediğiniz gruplar vs yok . Yani herkes kendinden pay biçerek yazıyor. Adamın başkasıyla wp iletişimi yok. Bunu bildiğim için zaten anlayabildim. Yoksa zaten nerden anlıcam. Adama 7 saat yazmasam wp a 7 saat girmez. Yani son bir aydır böyle. Eskiden giriyordu baya bi tartışmamız oldu bilmiyorum dikkat mi etmeye başladı ama böyle
flört ? sevgili ? hangisi bu bey ?Görüştüğüm erkek arkadaşım iki gündür görüşelim diyordu ama ben cuma ve cumartesi müsait olamadım. Bugün içinde napsam diye düşünüyordum ara ara wp ına bakarken hareketlilik gördüm. Hep genelde en son bana yazdığı son görülmesi olurdu. Baktım benle yazıştıktan sonrada giriyor biraz takip ettim ama bişey demedim. Sonra ben de dedim bu akşam buluşalım mı. Bana çok yorgunum oram buram ağrıyor dedi. Şok oldum. Sen istiyosun iki gündür dedim. Bugün hastayım dedi. Bişey demedim. Gece de hep bana iyi geceler mesajı atar en son girmezdi bir daha wp a . Hatta en son bana mesaj yazıp internetini kapatır. bu gece bana iyi geceler mesajı atmış sonra tekrar girmiş bir saate yakın süre sonra( offf kızlar kesin eskilerden biri yada bugün benimle görüşmesine engel olacak kadar kafasını karıştıran biri yazdığını düşünüyorum. Çünkü bu yaptıklarından anladım. Bunu ona sorsam zaten dürüst olmayacak. Peki şimdi napsam? Mesajına cevap verip normal mi davransam yoksa bir daha hiçbir yazdığına cevap yazmasam mı?
Daha önce tam böyle olmasa da benzer bişey yaşadık. Sürekli cevrimiçi olduğunu başkası varsa söylemesini istedim. Bana saçlama kuruntu yapma tarzı şeyler söyleyip üste çıktı. Yani şuanda da aynı tepkiyi verceğine eminim. Hangi erkek dürüstçe evet başkasına yazıyorum derki. Dicek olan zaten yazışmaya devam etmezdi.Bence açık açık sorun kendisine. Sorunun cevabı onda biz ne desek boş olur. Başkası varsa ayrılın. Ben de bu ip şeyleri hiç sevmem aklıma takılır. Bakalım sorunca ne diyecek?
O ayrımı gerçekten bilmiyorum bana göre sevgilim. Ama ne yaşanınca flört ne yaşanınca sevgili oluyor bilmiyorumflört ? sevgili ? hangisi bu bey ?
ortada aidiyet, bağlılık,sorumluluk olunca sevgili.O ayrımı gerçekten bilmiyorum bana göre sevgilim. Ama ne yaşanınca flört ne yaşanınca sevgili oluyor bilmiyorum
akşamdan akşama değil her an haberleşiyoruz. ama onun dışında birbirimizin hayatına karışma vs durumu yok. gerçi ben karışmaya çok çalıştım da izin vermediortada aidiyet, bağlılık,sorumluluk olunca sevgili.
ya işte öylesine nazlı cilveli konuşuyoruz ama birbirimizin hayatına karışmıyoruz, akşamdan akşama konuşuruz, daha iyisini bulsam bırakırım konuşmayı diyorsanız flört
ciddiyet olunca davranışlar da değişiyor. adam sizi flört olarak görüyor olabilir.
uzak durun biraz. gerçekten seviyorsa hayatınızda olmak için çabalar. yok çaba göstermezse doğru mesafeyi buldunuz demektirakşamdan akşama değil her an haberleşiyoruz. ama onun dışında birbirimizin hayatına karışma vs durumu yok. gerçi ben karışmaya çok çalıştım da izin vermedisorun yaşadık. o yüzden bende artık tavırlarıma dikkat ediyordum.
ama onun açısından bence flort oluyorum. çünkü bana hiç karışmıyor. mesela evet işle ilgili olsun ya da bir ihtiyacım olduğunda hep yanımda ama onun dışında mesela bana asla şunu yapma demez. aşı ile ilgili defalarca fikrini almak istedim ama ısrarla birşey demedi. şimdi bunları düşünüce beni flört olarak gördüğü kesin. o zaman de demekki başkasını bulsa beni bırakmaya hazır. açıkçası bu açıdan hiç bakmamıştım. ama henüz zaten düzenli görüşmeye başlayalı çok olmadığı için yinede haklı olabilir bu açıdan
karşı taraf derken? bence şuan o hatasını anlama aşamasında. dün geceki mesajına cevap vermedim. kızdığımı idrak etti ve ondan hatasını anladığına yönelik bir hamle bekliyorumAllah karşı tarafa sabır versin. Bir an önce de yaptığı hatayı farkedip normal ilişkiler içinde bulunur umarım. Böyle ömür çürür çünkü.
Gerçekten çok çok çok değişik bir kafadasınız. Hayretler içerisindeyim.karşı taraf derken? bence şuan o hatasını anlama aşamasında. dün geceki mesajına cevap vermedim. kızdığımı idrak etti ve ondan hatasını anladığına yönelik bir hamle bekliyorum
ya o kadar güzel yazmışsın ki. şimdi bu adam zaten aşırı derece hassas ve duygusal biri. normalde inan ben de aynı senin gibi yapmak isterim. soramamamın nedeni inan onla flort olduğumuz için falan değil. ben zaten o ayrımı yapamıyorum da. ben ona daha tanışmamızın ilk ayında bu tarz şeyler sordum baskı da yaptım. ama bana saçmalama, bıktım senin bu baskılarından vs diye cevap verip üste çıktığı için şuan sormamın sonuç getireceğini düşünmüyorum. ben ona herşeyi soracak yakınlık görüyorum kendimde.offff okurken içim şişti.
öncelikle allah belasını versin şu flört kavramını bulanlardan. bu flört kavramı kadın tarafının sömürüsüdür. bir erkekle tanış öpüş koklaş seviş arkadaşlarla aileyle tanıştır ama flörtüz, her an gidebilirim birisine de yazabilirim nedir bu? valla ben nişanlımla ilk date randevusunda dedim ben flört mlört anlamam sevgili miyiz değil miyiz diye, o da sevgiliyiz dedi ve bu sürüncemede kalma durumunu hiç başlamadan bitirdik.
sizin sorunuza gelince, adamla henüz "sevgili olup olmadığınızı bilmediğiniz için" direkt sorma cesaretini kendinizde bulamıyorsunuz anladığım kadarıyla. yazın bugün şimdi buluşalım diyin, benim yaptığımı yapın. ya biz yazışıyoruz ediyoruz da sevgili miyiz neyiz diye sorun. açık açık sorun bu son görülme olayını. cesur olun. ben sadece seninle konuşuyorum, başka kısmetler de kaçıyor senin yüzünden vs de espriye vurarak. yok flörtüz yok hazır değilim yok daha tanıyalım birbirimizi vs derse basın tekmeyi, sizinle birlikte başkalarını da tanıyordur çünkü.
adamlara açılın demiyorum. lisede ve ortaokulda açıldım ve reddedildim travmasını uzun süre yaşadım. sadece zamanınızdan gitmesin bu flört dönemi. olmuyor mu yenisine geçin, takmayın kafanızı bir adama uzun süre eğer size değer vermiyorsa. adam sevgili olmayalım vs derse tamam bitmiştir diyip engelleyin.
sevgililik çok güzel bir dönem, ama bu flört tam tersi lağım çukuru. tarafınızı siz seçeceksiniz. net olun hayatta kazanan siz olursunuz. yok o bana yazsın yok ben ona yazayım yok çok geç cevap verdi bunları liseli ergenler yapar.
hayır o kadar hayret edecek ne var ben anlamıyorum. bakın şimdi yeni konu açmayı düşünüyordum tam ki konuma yeni yazılanları gördüm.Gerçekten çok çok çok değişik bir kafadasınız. Hayretler içerisindeyim.
Karşı taraf derken siz değil, hayatınızda olduğunu söylediğiniz kişiden bahsediyorum, sevgilinizden. Adam herhangi bir hata yapmamışki hatasını anlasın. Hayal dünyanızda yaşıyorsunuz yine. Sizinle ömür geçmez, Allah sadece sevgilinize değil tüm çevrenize sabır versin
Yazdığınız bir yere takıldım, siz bu şeyleri sorunca saçmalama, baskı yapma demesinden işkillendim. Seven insan bu tür şeyler demez ondan eminim. Bu erkeklerin kafası bizim gibi çalışmıyor. Beğenince sevince hoşlanınca gözleri kimseyi görmüyor. Bunu da aklınızın bir köşesinde bulundurun. Bence sizi “o kadar da” sevmiyor. Bence yine buluşun konuşun. Eğer önünüz flu, bulanık belirsiz ise yollayın gitsin. Bu zamanlarınız yıllarınız geri gelmeyecek.ya o kadar güzel yazmışsın ki. şimdi bu adam zaten aşırı derece hassas ve duygusal biri. normalde inan ben de aynı senin gibi yapmak isterim. soramamamın nedeni inan onla flort olduğumuz için falan değil. ben zaten o ayrımı yapamıyorum da. ben ona daha tanışmamızın ilk ayında bu tarz şeyler sordum baskı da yaptım. ama bana saçmalama, bıktım senin bu baskılarından vs diye cevap verip üste çıktığı için şuan sormamın sonuç getireceğini düşünmüyorum. ben ona herşeyi soracak yakınlık görüyorum kendimde.
açıkça biz neyiz diye sorma kısmında ise. işte bu kısımda biraz erkeklerin üzerine gidilmemesi gerektiğini düşünüyorum. yani adamın içinde böyle bir istek ve duygu varsa da itebilir. yani ben kendimden pay biçiyorum birisi bana konuda imada bulunsa yada açıkça sorsa ben bayan halimle hoşlanmam ki erkeklerin zaten genelinde evlilik fobisi olduğunu düşünüyorum. o yüzden sormayı istemiyorum. zaten erkek alıştıkça sen zorla tutsan da evlenmek için her yolu dener ona eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?