- 23 Ağustos 2012
- 51.198
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.319
- 898
Hayır canım en son bana yazar ve internetini bile kapatırdı. Böyle eskilerden kalma bir adam buo yüzden bu kadar takılıyorum
Şuan konuşmuyor. Desem ki bana mesaj attıktan sonra wp girmişsin birincisi kesinlikle kızar bu kadar onu takip etmeme. İkincisi de doğruyu söylemez. Sorduğumda bir sonuç alacağımı bilsem şuan sorarımBu saatte kimle konusuyon diyin madem bu kadar takıldınız
Haklı değil mi?Şuan konuşmuyor. Desem ki bana mesaj attıktan sonra wp girmişsin birincisi kesinlikle kızar bu kadar onu takip etmeme. İkincisi de doğruyu söylemez. Sorduğumda bir sonuç alacağımı bilsem şuan sorarım
Ne konuda?Haklı değil mi?
Arkadaşıyla bir mesele üzerinde konuşuyor olabilir ya da goygoy yapıp iki muhabbetin belini kırıyor olabilir.. Hemen felaket düşünmeyin bunlar olamaz mı?? Hem bence sizin varsayımlarımlarınızdan daha mantıklı..Ben konunuzu okuyunca böyle düşündüm..Ama tabi karakter olarak aldatmaya meyilli bir adamsa bilemiyorum onu siz daha iyi tanırsınız.. Canınızı sıkmayın boşunaGörüştüğüm erkek arkadaşım iki gündür görüşelim diyordu ama ben cuma ve cumartesi müsait olamadım. Bugün içinde napsam diye düşünüyordum ara ara wp ına bakarken hareketlilik gördüm. Hep genelde en son bana yazdığı son görülmesi olurdu. Baktım benle yazıştıktan sonrada giriyor biraz takip ettim ama bişey demedim. Sonra ben de dedim bu akşam buluşalım mı. Bana çok yorgunum oram buram ağrıyor dedi. Şok oldum. Sen istiyosun iki gündür dedim. Bugün hastayım dedi. Bişey demedim. Gece de hep bana iyi geceler mesajı atar en son girmezdi bir daha wp a . Ve bu gece bana iyi geceler mesajı atmış sonra tekrar girmiş bir saate yakın süre sonra( offf kızlar kesin eskilerden biri yada bugün benimle görüşmesine engel olacak kadar kafasını karıştıran biri yazdığını düşünüyorum. Çünkü bu yaptıklarından anladım. Bunu ona sorsam zaten dürüst olmayacak. Peki şimdi napsam? Mesajına cevap verip normal mi davransam yoksa bir daha hiçbir yazdığına cevap yazmasam mı?
Hesap soramıyorsun ama kafanda da kuruyorsun birinden vazgec diyorum. Ayrıca oda sizin gbi şok olmuştur belki tepki olarak buluşmamıştır, Belkide gerçekten hasta. Geçmiş olsun canım bi ihtycn var mı deseydnz, büyük ihtimal size soğuk davrandığı için taktınız bu konuyaNe konuda?
Aaa roseyy seninle konuşmuştuk hatırladım. Benimkine benzer bir durum yaşamışsın cidden. Bence mesajına cevap verip normal davran başta bir süre gözlemle. Biliyorsun ben öyle yapmıştım. Eğer sonraki günler de devam ederse bir süre aramalarını açma merak edip peşine düşerse bir sonraki hamleni düşünürsün.Görüştüğüm erkek arkadaşım iki gündür görüşelim diyordu ama ben cuma ve cumartesi müsait olamadım. Bugün içinde napsam diye düşünüyordum ara ara wp ına bakarken hareketlilik gördüm. Hep genelde en son bana yazdığı son görülmesi olurdu. Baktım benle yazıştıktan sonrada giriyor biraz takip ettim ama bişey demedim. Sonra ben de dedim bu akşam buluşalım mı. Bana çok yorgunum oram buram ağrıyor dedi. Şok oldum. Sen istiyosun iki gündür dedim. Bugün hastayım dedi. Bişey demedim. Gece de hep bana iyi geceler mesajı atar en son girmezdi bir daha wp a . Ve bu gece bana iyi geceler mesajı atmış sonra tekrar girmiş bir saate yakın süre sonra( offf kızlar kesin eskilerden biri yada bugün benimle görüşmesine engel olacak kadar kafasını karıştıran biri yazdığını düşünüyorum. Çünkü bu yaptıklarından anladım. Bunu ona sorsam zaten dürüst olmayacak. Peki şimdi napsam? Mesajına cevap verip normal mi davransam yoksa bir daha hiçbir yazdığına cevap yazmasam mı?
Evet maalesefAaa roseyy seninle konuşmuştuk hatırladım. Benimkine benzer bir durum yaşamışsın cidden. Bence mesajına cevap verip normal davran başta bir süre gözlemle. Biliyorsun ben öyle yapmıştım. Eğer sonraki günler de devam ederse bir süre aramalarını açma merak edip peşine düşerse bir sonraki hamleni düşünürsün.
Yaş 20 filan mı ya sizin .Görüştüğüm erkek arkadaşım iki gündür görüşelim diyordu ama ben cuma ve cumartesi müsait olamadım. Bugün içinde napsam diye düşünüyordum ara ara wp ına bakarken hareketlilik gördüm. Hep genelde en son bana yazdığı son görülmesi olurdu. Baktım benle yazıştıktan sonrada giriyor biraz takip ettim ama bişey demedim. Sonra ben de dedim bu akşam buluşalım mı. Bana çok yorgunum oram buram ağrıyor dedi. Şok oldum. Sen istiyosun iki gündür dedim. Bugün hastayım dedi. Bişey demedim. Gece de hep bana iyi geceler mesajı atar en son girmezdi bir daha wp a . Hatta en son bana mesaj yazıp internetini kapatır. bu gece bana iyi geceler mesajı atmış sonra tekrar girmiş bir saate yakın süre sonra( offf kızlar kesin eskilerden biri yada bugün benimle görüşmesine engel olacak kadar kafasını karıştıran biri yazdığını düşünüyorum. Çünkü bu yaptıklarından anladım. Bunu ona sorsam zaten dürüst olmayacak. Peki şimdi napsam? Mesajına cevap verip normal mi davransam yoksa bir daha hiçbir yazdığına cevap yazmasam mı?
Bence Lütfen bi kendinize gelin
Son görülme takip edecek kadar güvenmiyorsanız zaten bu iş yaş
Ayrıca belki adam da siz 2 gün buluşmak istemeyince kendine az değer verildiğini düşündü?
O da doğruböyle hareketler karşıdakine değil kendine güvenmemek bence.
bu ilişki böyle bitse başkasında gene aynı sorun olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?