Ne yapsam?

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.696
133
Görüştüğüm erkek arkadaşım iki gündür görüşelim diyordu ama ben cuma ve cumartesi müsait olamadım. Bugün içinde napsam diye düşünüyordum ara ara wp ına bakarken hareketlilik gördüm. Hep genelde en son bana yazdığı son görülmesi olurdu. Baktım benle yazıştıktan sonrada giriyor biraz takip ettim ama bişey demedim. Sonra ben de dedim bu akşam buluşalım mı. Bana çok yorgunum oram buram ağrıyor dedi. Şok oldum. Sen istiyosun iki gündür dedim. Bugün hastayım dedi. Bişey demedim. Gece de hep bana iyi geceler mesajı atar en son girmezdi bir daha wp a . Hatta en son bana mesaj yazıp internetini kapatır. bu gece bana iyi geceler mesajı atmış sonra tekrar girmiş bir saate yakın süre sonra ( offf kızlar kesin eskilerden biri yada bugün benimle görüşmesine engel olacak kadar kafasını karıştıran biri yazdığını düşünüyorum. Çünkü bu yaptıklarından anladım. Bunu ona sorsam zaten dürüst olmayacak. Peki şimdi napsam? Mesajına cevap verip normal mi davransam yoksa bir daha hiçbir yazdığına cevap yazmasam mı?

Son düzenleme:
bir son gorulmeye bu kadar anlam yuklemeniz sizce normal mi? sadece soruyorum.

gecen de vardi boyle biri, cidden benim aklim almiyor. sanki karsida robot var size iyi geceler dedigi anda gozu otomatik kapanip uykuya gececekmis gibi davraniyorsunuz. adamin baska hareketleri de varsa yorumum degisir.

aynen öyle ben arkadaslarıma bile birazdan uyucam diyip 2saat takıldıgım oluyor. Biraz da el alıskanlıgı olmus

Soğuk yap takmiyomus gibi davran ilgisi sana yonelicektir . Hiçbir kadının hislerinde yanildigini görmedim bu zamana kadar ...

Evet ama hep en son bana yazar ve son görülmesi o olurdu haftalardır böyle. Ve bugün görüşmek istmedi. Yani ben şuan ona birinin yazdığından çok eminim. Ama beni üzen kısmı şuan yazan kişiden bana daha az değer vermiş olması. Çünkü öyle olmasa bugün görüşmemezlik yapmazdı. Yani evet dışardan bakınca sadece wp diyorsunuz ama adam zaten hep aynı şekilde yattığı kalktığı saat belli olduğu için çok açık anlaşılıyor.

Soğuk yap takmiyomus gibi davran ilgisi sana yonelicektir . Hiçbir kadının hislerinde yanildigini görmedim bu zamana kadar ...
Yok zaten yanılmıyorum. Kesin başkasıyla yazışıyor. Çünkü wp hareketleri haftalardır hep aynı. Soğuk yap derken hiç cevap vermemeyi düşünüyorum iki hafta kadar.

yahu adam iki gündür görüşelim demiş müsait değilmişsiniz, siz dediğinizde neden gerekçeleri kabul etmeyip bana daha az değer veriyor diyorsunuz. sizde eliniz kanda da olsa gitseydiniz o zaman.. iyi geceler diledikten sonra uykusu kaçmıştır girmiştir, size tekrar ben uyumadım mı yazsın.. bana böyle şeyler saçma geliyor. daha sevgili değilken adamın yatıp kalkmasına kadar takiptesiniz

Belki arkadaşı bir şey yazmıştır cevap mı vermesin size iyi geceler dedi diye? Belki ailevi bir durum oldu. Adamın orası burası ağrıyormus belki covid olmuş bile olabilir şu ortamda görüşmek için bu kadar ısrar niye? İki gün önce siz müsait değilmişsiniz şimdi de o değil gayet insanı bir şey biraz sakin olun bence

Evet dışardan bakınca öyle gözüküyor ama wp a bana iyi geceler yazdıktan sonra intetnetini bile kapatan bir adam bu. Yani asla girmez bir daha. Burdan bakınca wp a girmesi bana çok şey anlattı maalesef görüşme olayında da işte bu kadar görüşmek isterken her türlü gelirdi ama belliki kafası karışmış.

Hayır canım en son bana yazar ve internetini bile kapatırdı. Böyle eskilerden kalma bir adam bu o yüzden bu kadar takılıyorum

yani o da görüşmek isterken siz her türlü gitmemişsiniz sonuçta.. belki sizin görüşmek istemediğinizi düşünüp kafasını başka yöne çevirmiştir. fakat sevgili değilsiniz, madem yüzde yüz anladığınızı düşünüyorsunuz sorun, cevabını alın ve durum anladığınız gibiyse konuşmayın gitsin

Sevgiliyiz. Yani sadece arkadaş değiliz. Sorarsam kesinlikle evet başkasıyla yazışıyorum demez. Saçmalama diyecek. Ama sizce normal mi daveansan yoksa en azından bir süre hiç cevap yazmasam mı? Sonuçta görüşmek istemedi.

ben sevgililikten çok yazdığınızdan flört ediyorsunuz zannettim. yani sizinle aynı düşüneceğimizi sanmıyorum yapı olarak ama madem wpye fazlasıyla takıldınız normalde hiç girmediğini ve neden gece girdiğini sorun. hiç cevap yazmamak çok daha saçma çünkü. bir de ben ilişkilerde iletişim kurma taraftarıyım. bir derdim, sıkıntı ettiğim bir şey olursa direk sorar ve ya söylerim. şöyle mi yapsam böyle mi yapsam diye düşünmem. cevabı aklıma yatar, yatmaz o ayrı

Bence olayı fazla abartıyorsunuz watsappda çevrimiçi olması sizi aldattığı anlamına gelmez ki . .haa güveninizi sarsacak bir şey yapmıştır üzerine sürekli çevrimiçi olup sizi umursamıyorsa o başka tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…