- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
O da doğru
Sürekli aman kaçmasın diye başında beklemesi lazım her sevgilisinin
Konu sahibinin aklına kuzenin, grubun filan yazma ihtimali gelmiyor bile
Tamam bu konuda haklısın ilişkilerimde genel olarak bu sorunu yaşıyorum ancak yazdım yukarıda da bu adam wp kullanmıyor öyle dediğiniz gruplar vs yok . Yani herkes kendinden pay biçerek yazıyor. Adamın başkasıyla wp iletişimi yok. Bunu bildiğim için zaten anlayabildim. Yoksa zaten nerden anlıcam. Adama 7 saat yazmasam wp a 7 saat girmez. Yani son bir aydır böyle. Eskiden giriyordu baya bi tartışmamız oldu bilmiyorum dikkat mi etmeye başladı ama böyleböyle hareketler karşıdakine değil kendine güvenmemek bence.
bu ilişki böyle bitse başkasında gene aynı sorun olacak.
Bu arada dün geceki mesajını cevap vermedim. İçimden de gelmiyor. Umarım pişman olmam. Ne zaman döner başlıkları açmak istemiyorum burayaO da doğru
Sürekli aman kaçmasın diye başında beklemesi lazım her sevgilisinin
Konu sahibinin aklına kuzenin, grubun filan yazma ihtimali gelmiyor bile
Benim kocam hep wpda:)Görüştüğüm erkek arkadaşım iki gündür görüşelim diyordu ama ben cuma ve cumartesi müsait olamadım. Bugün içinde napsam diye düşünüyordum ara ara wp ına bakarken hareketlilik gördüm. Hep genelde en son bana yazdığı son görülmesi olurdu. Baktım benle yazıştıktan sonrada giriyor biraz takip ettim ama bişey demedim. Sonra ben de dedim bu akşam buluşalım mı. Bana çok yorgunum oram buram ağrıyor dedi. Şok oldum. Sen istiyosun iki gündür dedim. Bugün hastayım dedi. Bişey demedim. Gece de hep bana iyi geceler mesajı atar en son girmezdi bir daha wp a . Hatta en son bana mesaj yazıp internetini kapatır. bu gece bana iyi geceler mesajı atmış sonra tekrar girmiş bir saate yakın süre sonra( offf kızlar kesin eskilerden biri yada bugün benimle görüşmesine engel olacak kadar kafasını karıştıran biri yazdığını düşünüyorum. Çünkü bu yaptıklarından anladım. Bunu ona sorsam zaten dürüst olmayacak. Peki şimdi napsam? Mesajına cevap verip normal mi davransam yoksa bir daha hiçbir yazdığına cevap yazmasam mı?
Evet maalesefya biz zaten daha önce bu tarz şeyler yaşamıştık çevrimiçisin bana yazmıyorsun vs ama şu bir aydır beninle konuşmak dışımda wp a girmiyordu. Başka kullandığı uygulama da yok. Olsa bende yüklü görürdüm. Ya sinirlerim bozuldu. Gerçekten hiç cevap veresim yok. Yani şuan normal davranamıcam yine gerginlik . Gerçekten yoruldum. Sizde son durum ne
Adam eskiden whatsappa size yazmadığı halde giriyordu yani? Tamam işte burdan saçma bir kavga çıkmış sanırım, bir süre gönlünüzü hoş tutmak için dediğinizi yapmış, sonra da eski normal haline dönmüş. Ayrıca "olsa yüklü bende görürdüm" derken ne kast ettiğinizi anlamadım. Birbirinizin telefonunu takip mi ediyorsunuz?Tamam bu konuda haklısın ilişkilerimde genel olarak bu sorunu yaşıyorum ancak yazdım yukarıda da bu adam wp kullanmıyor öyle dediğiniz gruplar vs yok . Yani herkes kendinden pay biçerek yazıyor. Adamın başkasıyla wp iletişimi yok. Bunu bildiğim için zaten anlayabildim. Yoksa zaten nerden anlıcam. Adama 7 saat yazmasam wp a 7 saat girmez. Yani son bir aydır böyle. Eskiden giriyordu baya bi tartışmamız oldu bilmiyorum dikkat mi etmeye başladı ama böyle
Yok telegram falan kullansa bende yüklü numaradan görürdüm. Gizli uygulama kullanma var mı o kısmı bilmiyorum. Başka mesajlaşma uygulaması kullanmıyor diye biliyorum. Bu arada evet dikkat etmiş olabilir yada işte başkasına daha yazıyor olma ihtimali sinirimi bozuyo. Burdaki mesajları okuyunca bilemedim. Ama yinede cevap vermiyorum. İçimden gelmiyor bakalım ne olcak. Soracak mı yoksa yine ilgi krizine girdin mi diyecekAdam eskiden whatsappa size yazmadığı halde giriyordu yani? Tamam işte burdan saçma bir kavga çıkmış sanırım, bir süre gönlünüzü hoş tutmak için dediğinizi yapmış, sonra da eski normal haline dönmüş. Ayrıca "olsa yüklü bende görürdüm" derken ne kast ettiğinizi anlamadım. Birbirinizin telefonunu takip mi ediyorsunuz?
Ay adam kacsın kurtarsın kendini cidden,cevirim icisin ve bana yazmıyosun demek nedir ya?Evet maalesefya biz zaten daha önce bu tarz şeyler yaşamıştık çevrimiçisin bana yazmıyorsun vs ama şu bir aydır beninle konuşmak dışımda wp a girmiyordu. Başka kullandığı uygulama da yok. Olsa bende yüklü görürdüm. Ya sinirlerim bozuldu. Gerçekten hiç cevap veresim yok. Yani şuan normal davranamıcam yine gerginlik . Gerçekten yoruldum. Sizde son durum ne
Süper bir yorumadamdan önce kendinizi salın bi . birinin her hareketimi bukadat izleyıp sonuç çıkartmak sizi yorar. hasta olabılır. yorgun olabılır, modu dusuk olabılır. hislerinizin sizi baska bi kadına yoğunlaştırması sadece kuruntu olabılır.
İlgi krizine girdin derse şaşırmayın bence, bunu asla hakaret olarak söylemiyorum ama dışardan öyle duruyorsunuz. Karşınızdaki insan size bu şekilde davranırsa ne derece hoşunuza gider? Bunu bir düşünmelisiniz.Yok telegram falan kullansa bende yüklü numaradan görürdüm. Gizli uygulama kullanma var mı o kısmı bilmiyorum. Başka mesajlaşma uygulaması kullanmıyor diye biliyorum. Bu arada evet dikkat etmiş olabilir yada işte başkasına daha yazıyor olma ihtimali sinirimi bozuyo. Burdaki mesajları okuyunca bilemedim. Ama yinede cevap vermiyorum. İçimden gelmiyor bakalım ne olcak. Soracak mı yoksa yine ilgi krizine girdin mi diyecek
Benim son görülmem kapalı bu arada onun ki açık :) ben açıp bakıp kapatıyorum.Yakinda wp ozelligi geliyor istedigine kapatabileceksin son gorulmeni
Sanırım ona güvenmiyorum. Yani henüz güvenmiyorum. Ama burda yazanları görünce sanıırm benim fazlaca güven sorunum var bunu farkediyorum. Ama güvensizlikte onun da etkisi var. Yani iki gün görüşelim diye söylenip ben wp da hareketlilik görünce şüphelenmemden hemen sonra görüşmek istememesi bana direk başkasının kafasını karıştırmasını aklıma getirdi. Yani bilmiyorum.İlgi krizine girdin derse şaşırmayın bence, bunu asla hakaret olarak söylemiyorum ama dışardan öyle duruyorsunuz. Karşınızdaki insan size bu şekilde davranırsa ne derece hoşunuza gider? Bunu bir düşünmelisiniz.
Benim erkek arkadaşım genellikle bana iyi geceler yazar yatar uyur. Bazen sabahları mesaj atarken görüyorum gecenin bir yarısı girmiş. Umrumda olmuyor pek. Eğer sevgilinize güveniyorsanız bu neden umrunuzda olsun ki?
Ufacık bir şeyden bile aldatıldığınızı düşünüyorsanız ya kendinize ya adama güvenmiyorsunuz. Kendinize güvenmiyorsanız yardım almaya çalışın. Adama güvenmiyorsanız da ayrılın. Emin olun sizi aldatacaksa böyle son görülmesine trip atarak engelleyemezsiniz. İçinde bu karaktersizlik varsa bir gün mutlaka yapar.
Anlıyorum canım ama aldatmaya meyili var mı yokmu bunu da ancak takip ederek anlayabilirim . Yoksa nasıl anlayacağım. Aldattıktan sonra farketmek daha büyük yıkım olur. Aylarca kendimi kandırmış ve kullandırmış olmak istemiyorumNe yaptıysam boynuzlanmış biri olarak
Tek diyeceğim öncelikle kendinize güvenin , boşuna kurup kurup canınızı sıkmayın.
Aldatmaya meyili insanlar ne olursa olsun aldatıyor ama karşınızdaki dürüst bir insansa bu hareketleri kendine zaten yakıştırmaz.
O yüzden olası durumlar için dert yapmayın.
Ama siz de 2 gün ertelemişsiniz :) o da bunu yapabilir. Başkaları da söylemiştir yorgundur, dışarı çıkası yoktur. Her seferinde böyle yapıyorsa tamam haklısınız diyelim ama anlattığınızda büyütülecek bir şey görmüyorum. 20 yaşında falan olduğunuzu düşünüyorum bence o yüzden bu kadar takılıyorsunuz.Sanırım ona güvenmiyorum. Yani henüz güvenmiyorum. Ama burda yazanları görünce sanıırm benim fazlaca güven sorunum var bunu farkediyorum. Ama güvensizlikte onun da etkisi var. Yani iki görüşelim diye söylenip ben wp da hareketlilik görünce şüphelenmemden hemen sonra görüşmek istememesi bana direk başkasının kafasını karıştırmasını aklıma getirdi. Yani bilmiyorum.
O zaman zaten goremiyorsun son gorulme saatini diye biliyorum.. hem seninki kapali karsidakininkini niye kafaya takiyorsun bu kadarBenim son görülmem kapalı bu arada onun ki açık :) ben açıp bakıp kapatıyorum.
Yok açıp bakabiliyorsunO zaman zaten goremiyorsun son gorulme saatini diye biliyorum.. hem seninki kapali karsidakininkini niye kafaya takiyorsun bu kadarsende ac madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?