Neden bu ısrar takıntılık takip etme isteği bu da tacize girer rahatsız etme daha fazla bence ekleyecekse biri karşı taraf eklemeli bu saatten sonra benceBenim onceden begendigim biri vardi bunun sevgilisi oldu sevgilisinden ayrilinca instagramdan ekledim benim oldugumu anlayınca cikardi aradan birkac sene geçti yeniden eklesem saçma mi durur ne yapayım sizce?
Memlekette erkeğe kıran mı girdi? Niye takip ediyorsun adamı, sal bir ya tövbe tövbe erkek yapsa sapık diyoruz biz takıntılı diyoruz böylesineBenim onceden begendigim biri vardi bunun sevgilisi oldu sevgilisinden ayrilinca instagramdan ekledim benim oldugumu anlayınca cikardi aradan birkac sene geçti yeniden eklesem saçma mi durur ne yapayım sizce?
Aradan birkaç sene geçti ve siz hala aynı yerde misiniz? Ben adamın yerinde olsam saplantılı mı bu derimBenim onceden begendigim biri vardi bunun sevgilisi oldu sevgilisinden ayrilinca instagramdan ekledim benim oldugumu anlayınca cikardi aradan birkac sene geçti yeniden eklesem saçma mi durur ne yapayım sizce?
Hayal ettim şöyle ledli bir tabela fena olmazdı. "Seni istemiyorum"Daha ne kadar red yemek istiyorsunuz, alnına mı yazdırsın adam
İnsanlara rahatsızlık vermeyi bırakBenim onceden begendigim biri vardi bunun sevgilisi oldu sevgilisinden ayrilinca instagramdan ekledim benim oldugumu anlayınca cikardi aradan birkac sene geçti yeniden eklesem saçma mi durur ne yapayım sizce?
İlla birini bulacaksınız değil mi ?Benim onceden begendigim biri vardi bunun sevgilisi oldu sevgilisinden ayrilinca instagramdan ekledim benim oldugumu anlayınca cikardi aradan birkac sene geçti yeniden eklesem saçma mi durur ne yapayım sizce?
Profili açık yakışıklı bir sürü gencimiz var rainy onlara yelken açKizlar profili acik yakisikli biri ondan istiyorum biraz ama eklemeye cesaret edemedim
Bulamiyorum kimseyi bostayimİlla birini bulacaksınız değil mi ?
Bununda ilgisi vardi onceden. Ben ilgi gosteren birini istiyorum acikcasi..Profili açık yakışıklı bir sürü gencimiz var rainy onlara yelken aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?