Sikayet ettim seni inşallah engellenirsun
Adam sana hasta demek istemiş, bir yardım aş artık cidden sonun kötüSikayet ettim seni inşallah engellenirsun
Canim ben zaten ilac kullanıyorum bir iki psikologa gittim bana olacagini soyluyor baska bir sey demiyor kiAdam sana hasta demek istemiş, bir yardım aş artık cidden sonun kötü
Eğer özel değilse psikoloğa hangi nedenle gittiniz? OKB mi?Canim ben zaten ilac kullanıyorum bir iki psikologa gittim bana olacagini soyluyor baska bir sey demiyor ki
Ne diyor psikolog sevgilin mi olacak diyorCanim ben zaten ilac kullanıyorum bir iki psikologa gittim bana olacagini soyluyor baska bir sey demiyor ki
Yok depresyon okb yok bendeEğer özel değilse psikoloğa hangi nedenle gittiniz? OKB mi?
Ileride olacagini soyledi bir tanesi dinledi sadece hic bir sey demediNe diyor psikolog sevgilin mi olacak diyor
Psikolog olduğuna emin misin? Kaç seans gittin?Ileride olacagini soyledi bir tanesi dinledi sadece hic bir sey demedi
Evet 6 7 kere. Yani ozele gitmedim. Belediyenin psikologuna gittimPsikolog olduğuna emin misin? Kaç seans gittin?
Olabilir belediyenin psikoloğu da bu eğitimi aldı, peki süreç nasıl sonlandı. Sana üzülme kardeş ilerde olur mu dediEvet 6 7 tan
Evet 6 7 kere. Yani ozele gitmedim. Belediyenin psikologuna gittim
Baya oldu o ileride olucagini soyleyen. Daha yeni gittigimde birsey demedi sonrada gitmedim zatenOlabilir belediyenin psikoloğu da bu eğitimi aldı, peki süreç nasıl sonlandı. Sana üzülme kardeş ilerde olur mu dedi
Falci mi bu sana sevgili olucan adamla desin? Boyle bise demis olamaz. Yanlis anlamissinizdir siz.Baya oldu o ileride olucagini soyleyen. Daha yeni gittigimde birsey demedi sonrada gitmedim zaten
Hayir bir sevgilim olabilecegini soylediFalci mi bu sana sevgili olucan adamla desin? Boyle bise demis olamaz. Yanlis anlamissinizdir siz.
Yakışıklı seni istemiyor onu ne yapacağız:)Kizlar profili acik yakisikli biri ondan istiyorum biraz ama eklemeye cesaret edemedim
Arkadasi var mi onu sor birHiç normal arkadaşın var mı rainy
Hiç de güven vermez bana bu tipler. Siz neyine ve neyinize güveniyorsunuz ki? Sizi silmiş gitmiş. İlgisi olsa o sizi ekler. Aranmayı da bırakın artık. Bunun altındaki psikolojik sorun her ne ise ona odaklanın. Boşuna kendinizi hırpalıyorsunuz ve küçük düşürüyorsunuz.Kizlar profili acik yakisikli biri ondan istiyorum biraz ama eklemeye cesaret edemedim
Profili herkese açık olan erkek hiç güven vermez bana. Daha önce hoşlandığım bir çocuk da öyleydi. Kızlar onu görsün de eklesin diye profillerini herkese açıyorlar böyleleri.Kizlar profili acik yakisikli biri ondan istiyorum biraz ama eklemeye cesaret edemedim
Bu kişiyi takip ederseniz mi olurmuş? Size moral olsun, ümit edin diye sallamıştır. Çocuk zaten reddetmiş isteği. Bir şey de kaybetmezsiniz aslında. Takip edin ama siz ilk adımı atmayın. En azından olamayacağını görürsünüz.Canim ben zaten ilac kullanıyorum bir iki psikologa gittim bana olacagini soyluyor baska bir sey demiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?