ya bu adam çift karakterli midir ? nedir ? sevdiğini söyleyip hangi konuya takılıyor :26: senin bir başkasıyla çıktığı meselesine mi takılıyor :26: tabi sen belirtmişsin çıkmadım onunla o abim diye :44: yoksa ben yanlış konuyumu algıladım :44:
sen ne kadar anlatsanda bu şahısı anlamak zor vallaa yaaa bidahaa şok oldum kafasında neler kurmuş dökmüşevet belirttim ben onunla çıkmadım diye ve onunla ne konuştuğumuzun hepsini anlttım, öyle şeyler hatırlıyoki ona dair şok oluyorum.
sen ne kadar anlatsanda bu şahısı anlamak zor vallaa yaaa bidahaa şok oldum kafasında neler kurmuş dökmüşvee bu basit bişeymi senin duygularınla oynuyo resmen bi başlıyo bi bitiriyooo
yaa saçmalık yaaaa bu konu nasıl aşılamazmışbende beni bi oyuncak gibi gördüğünü söyledim, oynayıp brakıyosun dedim. sakın öyle konuşma çok ağır oluyo dedi. ben senin seviyene kalitene hayranım ama bu konuyu aşamıyorum dedi
yaa saçmalık yaaaa bu konu nasıl aşılamazmışabartıyooo kendi çapında ama yersiz işte valla cnm onun duygu ve düşüncelerinden emin olmadan kalkışma bu işe derim ben
işte ah alacak başına bir musibet gelecek anlıcakk o zaman neymiş bi genç kızın duygularıyla oynamak , hayallerini çalmakya yanımdayken okadar belliki sevdiği ağladı bile geçen odama geldiğinde ama bak 3 gün oldu hala aramadı demekki sesimi duymadan yapabiliyo yani sevgisi net değil. çok zoruma gidiyo benim aklımda bile yookken karşıma çıkıp beni kendine bağlayıp ve tekrar gitmesi
mrb arkadaşlar..
işyerimde birisi hiç beklemediğim bir anda benden hoşlandığını söyledi, hiç aklımda olmayan biriydi, konuştuk biraz ilgisiyle sevgisiyle beni kendine bağladı herşey güzeldi, neden daha önce açılmadığını sordum, beni başkasıyla sanıyomuştu, o kişiyi ben abi gözüyle gördüğümü söyledim ve bu konuyu 1 kaç defa gündeme getirdi öyle bişey olmadığını ve birdaha gündeme getirirsen ben yokum dedim. çok mutlu günün ertesinde, bunalımlı bi şekilde karşıma çıktı, ben bu konuyu aşamıyorum ilerde seni mutsuz ederim dedi(( birdaha beni arama dedim yüzümede bakma dedim, malesef aynı ortamda olduğumuzdan dolayı karşılaşıyoz hiç yüzüne bakmıyorum ama sesini duymak beni mahvediyo, nöbet usulü çalıştığımız için pek rastlaşmıyozz ama yinede çok zor geliyo geçen gün odama geldi gözlerimin içine baktı yarım saat felan hiç konuşmadık, ben seni çok seviyorum çok özledim dedi, özürr dilerim dedi.çok kızgın olmama rağmen gelmesine sevindim ama akşam konuştuk yine aynı şeylerden bahsediyo bende kesinlikle artık karşıma çıkma dedim ve öyle kaldı. sizce bu adam ne yapmaya çalışıyo ?
işte ah alacak başına bir musibet gelecek anlıcakk o zaman neymiş bi genç kızın duygularıyla oynamak , hayallerini çalmakdediğim gibi hemen koyverme ispatlasın sevgisini , sağlam duygularını :92:
Evet olmayan şeyleri olmuş gibi kurarlar kafalarında her sözünün altında başka bir anlam var sanırlar aşılması zor durum. burcunu biliyormusun?
hersey cok hızlı gelısmıs .sıze ne zaman acıldı sız ne zaman baglandınız .o sızı bır baskasıyla oldugunuzu dusuncesıyle sızı ne zaman terkettı? kac yıllık bır ask vardı da sesını bıle duymak sızı mahvedıp uzuyordu ,ve bu tekrar sıze ne zaman dondu :44:kafam karıstı valla zaman hıc belırtmedıgınız ıcın sankı butun bunlar 1 hafta ıcınde olmus gıbı hıssını kapıldım bırden .
bür süre için acır ama ne gerek var şekerim dakika bir gol bir!! anın tadını çıkaracağınıza olmamış yaşanmamış şeyleri tartışıp duruyorsunuz. hayır oladabilirdi. o 3. kişiyle bir birliktelik de yaşamış olabilirdin. allah muhafaza neler olacakmış acaba bu seferde.. hemen kaç derim ben, dönme arkana. o derdine yansın
Ayy evet bana neden yalan söyledin keşke gerçeği anlatsaydın derler. İyide gerçek olan bu dersin inanmazlar. Bu belirsizlikle ben yapamam kaldıramıyorum derler. İlla kötü bişeyler duymak isterler ama gerçek olandır onu sevineceği. Gerçeğe inanmazlar.... Hiçbirşeyi untumazlar farklı zamanlarda söylediğin olayları kafalarında kurarak kendilerine göre hikaye yazar ve acı çekerler... Neden bunu düşünürler hiç bilmem bu güvensizlikmidir? yokda özüven eksikliğimidir? Ben bunun cevabını veremiyorum ama bildiğim sen ona yardımcı olamazsın o kendi kurduklarına inanır ve seni bunlarla suçlar senin elin kolun bağlanır. Zamanı geriye alıp herşeyi ona izletemeyeceğine göre onu kendi haline bırakman gerek. O düşünür tartar ama tek başına kendi sana döner. Dönmezse zaten atlamamştır ömür boyu ona gerçeği inandırmaya çalışamazsın. Tek tavsiyem üzülmemen. Senin bi suçun yok[/QUOTE
tşk ederim. evet inandramıyorum, öyle şeyler hatırlıyoki yılbaşında hep beraber nöbetteydik, o başka kızın fotosunu çekerken ben kıskanmışım, oysaki bende o gün hep çıktığım kişinin fotosunu çekmişim, ortada ozaman bişey yokdu, bunu ona söylediğimdede diyorki nerden bileyim hadi onu kıskandırmak için yaptıysanya onu kıskansam yada çıksaydım şu an onunla olurdum seni ne yapcam diyorum, bu sözüne çocuklar bile inanmaz diyo (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?