ne yapsam?

Akademik kariyer de yapabilirsin aslında. Uluslararası İlişkiler okuyan birinin uzman yardımcılığı sınavlarında gerçekten işi çok zor. Hiç görmediğin bir sürü ders var. Ama çok çalışırsan ve dersaneye gidersen neden olmasın? Ayrıca eğer başarılı bir öğrenciysen bence kesinlikle akademik düşünmelisin. Hacettepe de doktora programı yok bildiğim kadarıyla uluslararası ilişkiler bölümünde. ODTÜ, Ankara, Bilkent alternatiflerin arasında olsun. Bu üniversitelere master başvurusunda bulunabilirsin.

benim yoktu walla puanım fln:)) keşkelerle yaşanmaz bi keşke demeye başlarsan. ne hayrlısıysa o olsn belki kötü sandgmz şeyler ilerde mutlu etcekk :) inş öyle olur...
benmi vardı keşkelerle yaşanmaz ama zamanı da geri döndüremeyiz ozaman nasıl du ettim bilmiyorum hakkımda haıyrlısı neresiyse orası olsun diye etmişimdir şimdi de öyle ediyorum.İnşalalh öyle olur.

Akadaemik kariyer düşünmüyorum uluslararası ilişkiler bölümünde o kadar yüksek okuyamam o kadar ilgim de yok zaten bu bölüme geçen sene anladım.Ne olacağımı bilmiyorum ve bu belirsizlik beni öldürüyor.Kookie sen ne iş yapıyorsun?

Ben Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisans yapıyorum ve de aynı üniversitede asistanım.

Bu kadar karamsar olma, elbet bir yol bulunur. İyi bir üniversitedesin sonuçta. Çok endişelenme.

Ben Uluslararası İlişkiler bölümünde yüksek lisans yapıyorum ve de aynı üniversitede asistanım.

Bu kadar karamsar olma, elbet bir yol bulunur. İyi bir üniversitedesin sonuçta. Çok endişelenme.
Evet iyi bir üniversite ama ben orada olmak istemedikten sonra isterse dünyanın en iyi üniversitesi olsun belki de benim yaşama sevincim azalmıştır nasıl hevesle yazmıştım bu bölümü şimd tüm hevesim gitti.Sen hangi bölümde asistansın?

Uluslararası İlişkiler bölümünde asistanım:)

Uluslararası İlişkiler bölümünde asistanım:)
memnun oldum tanıştığıma bölümün sitesine baktım iki tane araştırma görevlisi varmış bayan ikisinden birisin o zman:) bu bölümde araştırma görevlisi olduğuna göre bölümü seviyorsundur isteyerek de okursun insan böyle kendi bölümünden bir araştırma görevlisiyle karşılaşınca hem de forumda çok şaşırdım Kookie ne diyeyim

Bölümün gayet güzel bir bölümmüş aslında güzel de düşünmüşsün, bence bölümüne yakın bir bölüm seçersen aöf de senin için daha iyi olacaktır.İş bulma aşamasında 2 diploman olur hem , hem de iş alternatiflerin çoğalabilir. Madem uluslararası okuyorsun, dış ticaret gibi bir bölüm iyi olabilir. Hem 2 yıllık bir bölüm. 3. sınıftaymışsın bu sene başlarsan açıköğretime de iki bölümden de aynı anda mezun olursun vakit kaybında olmaz ayrıca baban da böyle olursa pek ses çıkarmaz gibi. Tabi bu benim fikrim.İnşallah istediğin gibi olur :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…