• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam :(

MissisHippi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
8.646
3.015
178
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,bir yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama kafamdan çıkaramadığım ve beni deli eden bişi var..ben eşimin 2. Eşiyim flört zamanında eşimin eski eşiyle olan bütün fotolarını tesadüf eseri buldum,mutluluklarını muck muck öpüşmelerini gördüm yazarken bile elim ayağım titriyor:( keşke bulmasaydım o fotoları,en ufak bişeyde onunlada yaptımı? Vs... Düşünüyorum, hala eşimin eski eşiyle kullandığı eşyaları kullanıyoruz ,yattığımız yatak bile onların eski yatağı :( onu düşünüyormudur acaba benimleyken?? Ailesi acaba eski gelinleriyle beni kıyaslıyormudur?? Eşimin geçmişini çok kıskanıyorum tabi bütün bunlar fotolardan sonra oldu.. Ne yapsamda bu duyguyu törpülesem?

bunu bence hemen hemen ıkıncı evlılıgını yapan her bayan yasamıstır.ama anlamadığım neden yatak odası tekrardan almadınız. hanı başka oda olsa neyse alınmayabılır ama yatak odası başka.sızın ılk evlılıgınız sanırım eger oyleyse neden bastan bı düzen kurulmadı sızın ıcın ona anlam veremedım

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,bir yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama kafamdan çıkaramadığım ve beni deli eden bişi var..ben eşimin 2. Eşiyim flört zamanında eşimin eski eşiyle olan bütün fotolarını tesadüf eseri buldum,mutluluklarını muck muck öpüşmelerini gördüm yazarken bile elim ayağım titriyor:( keşke bulmasaydım o fotoları,en ufak bişeyde onunlada yaptımı? Vs... Düşünüyorum, hala eşimin eski eşiyle kullandığı eşyaları kullanıyoruz ,yattığımız yatak bile onların eski yatağı :( onu düşünüyormudur acaba benimleyken?? Ailesi acaba eski gelinleriyle beni kıyaslıyormudur?? Eşimin geçmişini çok kıskanıyorum tabi bütün bunlar fotolardan sonra oldu.. Ne yapsamda bu duyguyu törpülesem?

Canım ya eminim ki çok zor bir durumdur.
Sizzin de 2. evliliğiniz mi ?
Yani nasıl desem 2. eş olurken bunlar o zmana düşünülmesi gerekirdi..
Sonuçta sen bunu bile bile evlendin
Eski eşiyle yattığı yatakta hala onun aklına gelmesini biz değil sen daha çok anlarsın
Acaba evlenip ayrıldıktan sonra o fotoları yine de kaldırması gerekmiyor muydu:44: Bilmem acaba atılması mı gerekirdi :26:
Herneyse gerçekten kötü olmuş ama bu kadar üzülme söylediğim gibi bunların olacağı en baştan belliydi aslında

bence o eşyaları kullanmayın yenilerini alın . boşanmış bir erkekle evlenmek zordur eminim . sürekli insanın aklına takılır . neden yürümedi neden ayrıldılar ya eskiye dönerse diye . senin ilk evliliğin sanırım . aslında hiç evlenmediğin için hiç evlenmemiş birini tercih etmen daha doğru olurdu senin adına ama artık evlenmişsin bitmiş gitmiş . eskileri açma bence artık senle evli onla değil .

çok büyük hata yapmışsın eski eşiyle kullandığı eşyaları kabul etmekle.benimde eşiminde 2. evliliğimiz.eşim daha çıkarken kendisi dedi ne senin ne kendimin eşyaları istemiyorum dedi.bende tamam diyip bütün eşyaları sıfır aldım oda öyle.yalnız buzdolabı hariç.son anda alamıcam dedi bende sırf bi buzdolabı yüzünden huzursuzluk çıkarmak istemedim ve kabul ettim.tabi Allah götürmedi evlendikten 3 ay sonra dolap bozuldu ve yenisini aldık.neyse...
benim asıl söylemek istediğim bence hiç kıskanma aklına öyle şeyler getirme.belki sen bekar, eşinin 2. evliliği olduğu için öyle hissdiyorsundur ve hissetmekte haklısın.benim hiç aklıma gelmiyor onun eski eşi.neden?çünkü benimde eski eşim aklıma gelmiyor.ilk zamanlar çok merak ediyordum nasıl biri güzel mi falan filan.hatta görümcemin facinde kız hala ekli.görümcem açıp gösteriyordu bide o resmleri bana(?)ama bi zaman sonra amaaan dedim onunla mutlu olsaydı zaten bitmezdi ayrılmazlardı dedim.ve kocamı sanki geçmişi yok gibi tanımaya başladım.zaten yazının başında da dedim ya benim eski eşim nasıl aklımın ucundan bile geçmiyorsa eminim ki o da onu düşünmüyordur.senin kafana takmanın sebebi senin ilk evliliğin olması ve o eşyaların üzerinde oturuyor olman bence.

O yatakta nasıl yatmayı kabul ettiniz?
Pardon o yatakta yatmayı nasıl kabul ettiniz?
Ben aynı koltuğu bile dert ederdim kaldı ki yatak odası bu..:26:
2. evlilik yeni bir başlangıçtır. Bu yeni hayatta eskiye dair önemli detaylar değiştirilmelidir.
tabak değil çatal değil yatak bu yahu. Kusura bakmayın çok tuhaf buldum :S

Benim ilk evliliğim ama onu tanıdığımda hiç bişi umurumda değildi..ne düğün istedim ne eşya ne gelinlik :( ama şimdi batıyor bütün eşyalar..'

O bütün resimleri vs.. Herşeyi yakmış yırtmış ben tabii birazda merak :)) etrafı kurcalarken kalanları yani unutulanları buldum :( boşuna dememişler "fazla merak iyi değildir" diye :))

Benim ilk evliliğim ama onu tanıdığımda hiç bişi umurumda değildi..ne düğün istedim ne eşya ne gelinlik :( ama şimdi batıyor bütün eşyalar..'

bende sizle aynı durumdayım ilk başlarda altından kalkarmış gibi oluyor ama malesef küçük bi detay akla getiriyor ben eşimin evliykewn kaldığı odada kalıyorum eşyalarım yeni ama baza olsun diye ben tercih ettim değiştirdim aklıma geliyormu hayır takıyomusun de hayır bende resimleri buldum kv olcak cadı saklamış eşim buldu ve burnundan getirdi benimki daha vahim çoçuğunuda annesi verdirmedi annesine oda burda ama annesi alcak kadın ölünce kadının nasıl bi lanet olduğunu mahallede bilmeyen yok zaten almasa ben giderim biliyo ve her defasında benden eşim lafı yiyo benim çoçuğumu istemedi kendininkinide göndermeye annesini ikna edemiyo çünkü üvey eşimde evlatlık kadında bunak yani canım benimki daha beter ben çok pişmanım evlendiğime eşim çok hata yaptı yani.Sende takam kafana salla gitsin bak fazla düşünürsen altından kalkamazsın emin ol ben öyle oldum şimdi az rahatım takmıyorum yani

O yatakta nasıl yatmayı kabul ettiniz?
Pardon o yatakta yatmayı nasıl kabul ettiniz?
Ben aynı koltuğu bile dert ederdim kaldı ki yatak odası bu..:26:
2. evlilik yeni bir başlangıçtır. Bu yeni hayatta eskiye dair önemli detaylar değiştirilmelidir.
tabak değil çatal değil yatak bu yahu. Kusura bakmayın çok tuhaf buldum :S

Senin eski flörtlerin olmadı mı?
Sen eski sevgilinle mutlu Mesut gezmedin mi?
Evlendiğin de geçmişi sileceksin yoksa mutlu olamazsın öyle şeylerle beynini doldurma.. Bende evlendim ayrıldım kıskanma böyle şeyleri..

Onun eşyası diye bir kavram yok bence, yıkanır, paklanır eşya eşyadır. Maddeye bu kadar anlam yüklemek doğru değil, annemin eşyaları da duruyor ama bu annemi geri getirmiyor.

Eşiniz eski eşini sevseydi siz olmazdınız, resimleri saklaması bile bence özel bir duygu ifade etmez. Bende de var eski sevgilimin resimleri, ona aşık mıyım hayır. Tüm eşyalar değişse,tüm resimler atılsa da yaşanmış yaşanmıştır ancak geride kalmış. Siz bir yuva kurmuşsunuz, sevmişsiniz sevilmişsiniz, bunun tadını çıkartın bence, geçmişe çok takılmak huzurunuzu kaçırmaktan başka bir işe yaramaz. Allah yuvanızda hep mutluluk nasip etsin, sizde nasip etmiş olduğu mutluluğa sahip çıkın, geçmişle onu hırpalamayın.

Senin eski flörtlerin olmadı mı?
Sen eski sevgilinle mutlu Mesut gezmedin mi?
Evlendiğin de geçmişi sileceksin yoksa mutlu olamazsın öyle şeylerle beynini doldurma.. Bende evlendim ayrıldım kıskanma böyle şeyleri..

Dokunmakalbime arkadaşım ,damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.seni anlıyorum ama sende birde exradan kv faktörü var,zor bi durum :(

Onun eşyası diye bir kavram yok bence, yıkanır, paklanır eşya eşyadır. Maddeye bu kadar anlam yüklemek doğru değil, annemin eşyaları da duruyor ama bu annemi geri getirmiyor.

Eşiniz eski eşini sevseydi siz olmazdınız, resimleri saklaması bile bence özel bir duygu ifade etmez. Bende de var eski sevgilimin resimleri, ona aşık mıyım hayır. Tüm eşyalar değişse,tüm resimler atılsa da yaşanmış yaşanmıştır ancak geride kalmış. Siz bir yuva kurmuşsunuz, sevmişsiniz sevilmişsiniz, bunun tadını çıkartın bence, geçmişe çok takılmak huzurunuzu kaçırmaktan başka bir işe yaramaz. Allah yuvanızda hep mutluluk nasip etsin, sizde nasip etmiş olduğu mutluluğa sahip çıkın, geçmişle onu hırpalamayın.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim..

Siz ne kadar sürede evlendiniz bilemiyorum ,eşya yer doldursun diye alınsa sorun değil ama yeni evlenirken beraber hayal ve beğeni kurularak alınıyor

sen eşine söyle biz kendi eşyalarımızı alalım ,buradaki hiçbir şeyi kendime ait hissetmiyorum sanki otel odasında yaşıyormuş gibi hissediyorum dersin ...

Daha önce ilk eşinide elbet sevmiştir yoksa neden evlensin , kimse kimsenin artık ilk aşkı değil ...

Sen eşinden önce kimseyle birşey yaşamadın mı ?

yaşananlar kişiye özeldir herkesin bıraktığı his farklıdır ,bu sebeble eski yaşananlara çok fazla takılma evine ve eşine ait hissetmeye çalış .........

Dokunmakalbime arkadaşım ,damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.seni anlıyorum ama sende birde exradan kv faktörü var,zor bi durum :(

canım bnede senin gibi resimleri bulmuştum ve eşyalarınıda saklamaış bu lanet kadın terlik hırka iç çamaşırı falan buldum hepsini attım çöpe eskiden eşime söler ağlardım eşim hiiiç takmıyo gecmişini öle bi yapuısı varki çabuk unutur eşin önemli bak ben katlanıyorum eşya neki ya takmıyomuş gibi davran zaten onunla mutlu olsaydı sen olmazdın ki zaten ve onunla evliyken seni tanımıyordu ve yoktun canım takma boş şeyler bunlar gecer sendede ama sakın düşünme sakın yoksa çok üzülürsün ve herşeyde aklına gelir

Siz ne kadar sürede evlendiniz bilemiyorum ,eşya yer doldursun diye alınsa sorun değil ama yeni evlenirken beraber hayal ve beğeni kurularak alınıyor

sen eşine söyle biz kendi eşyalarımızı alalım ,buradaki hiçbir şeyi kendime ait hissetmiyorum sanki otel odasında yaşıyormuş gibi hissediyorum dersin ...

Daha önce ilk eşinide elbet sevmiştir yoksa neden evlensin , kimse kimsenin artık ilk aşkı değil ...

Sen eşinden önce kimseyle birşey yaşamadın mı ?

yaşananlar kişiye özeldir herkesin bıraktığı his farklıdır ,bu sebeble eski yaşananlara çok fazla takılma evine ve eşine ait hissetmeye çalış .........
Tabii yaşadım ama benim sorunum o değil geçmişte yaşadıkları umurumda değil ama rasimleri gördükten sonra asabım bozuldu ve hala ara ara gözümün önüne geliyor şişko karısıyla halleri...

Tabii yaşadım ama benim sorunum o değil geçmişte yaşadıkları umurumda değil ama rasimleri gördükten sonra asabım bozuldu ve hala ara ara gözümün önüne geliyor şişko karısıyla halleri...

şişko karısı güldüm doğrusu sakin ol kıskanma eşind eo bitmiş yanındaki sensin ya böyle düşün seni seviyor ikinci eşler şanslı oluyor nedne mi kaybetme korkusu çok oluyor elbette hatalar oluyor ama ikinci eşler daha çok tecrübeli hallerine geliyor kv vs ne düşündüğü asla ırgalamsın seni eşin kimi secmiş ise o oda sensin

şişko karısı güldüm doğrusu sakin ol kıskanma eşind eo bitmiş yanındaki sensin ya böyle düşün seni seviyor ikinci eşler şanslı oluyor nedne mi kaybetme korkusu çok oluyor elbette hatalar oluyor ama ikinci eşler daha çok tecrübeli hallerine geliyor kv vs ne düşündüğü asla ırgalamsın seni eşin kimi secmiş ise o oda sensin

Eşimle bi sorunumuz yok şükür,sorun bende .. Mesela yurt dışına çıkıcaz ,onunla gittikleri ülkelere gitmiyorum.. Onun eski çok sevdiği dostlarıyla ben görüşmüyorum neden?? Çünkü eşleri çok yakın arkadaşmış zamanında..böyle bi ruh halindeyim şuan :)

Back
X