ne yapsam

zhra10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
606
138
73
Bursa
merhaba bayanlar yeni yiliniz kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte huzurlu saglikli mus mutlu seneler gecirirsiniz insallah :)
ya kizlar eski sevgilime yilbasi mesaji yollasami? :/ dusman gibi degiliz hatta ona karsi hala hisetigim bisiler var
cok gorusmuyoruz f.b ta arkadas degiliz ama kendi ayda yilda bir mesaj atar hal hatir sorar acaba bu sefer benmi msj atsam
icimde bi ses at diyor bi yandanda cekiniyorum arada kaldim :/
siz napardiniz? o msji atayimi sizce?

Geçmişte neler yaşandığına, hatalı olup olmadığına göre değişir.

Mutlu seneler :)

eskıler eskıde kalsın ne desıp duruyosunuz kı anlamsız bence. ben eskı sevgılıden arkadas falan olmaz dıye dusunuyorum cok mu lazım eskı sevgılı? 2 gun sonra yenı sevgılısıyle foto paylasır yenı sevgılısı sızınle gorusmesını ıstemez oda gorusmez sonra kıvranırsınız ama bız ıyı ayrılmıstık dusman degıldık dıye. nıye bu kadar onemsıyosunuz kı bence bagları tamamen kopartın bıtmısse bıtmıstır uzatmanın anlamı yok. sız dost gozuyle bakarsınız o da sıze yedek gozuyle bakar bu durum hosunuza gıderse yazın bı msj.

Geçmişte neler yaşandığına, hatalı olup olmadığına göre değişir.

Mutlu seneler :)

aslinda oda hatali degil bende degilim

tesekurler :)

bencede eski sevgiliden arkadas olmaz zaten arkadas degiliz sadece yilda 2 3 kez msj atiyor

burada bir bayanın konusu vardı eski sevgiliden yeni yıl mesajı diye konunuzu okuyunca o aklıma geldi tabi burada mesajı alan kız ama olsun.Eski erkek arkaşı mesaj atmış '' yeni yılın kutlu olsun '' diye kızda '' 2014ten tek beklentim, bana msj atmaman '' diye cevap vermiş valla böyle bir cevapta gelebilir bilemiyorum

dogru okudum o konuyu ama o kiz haketigi cevabi vermis cunku o kiz aldatilmis ama ben aldatmadim, o bana ayda yilda bir msj atar hal hatir sorar kendi, halada seviyorum kendisini

Biriyle çıkıyor olabilir. Size bir şeyler hissetmiyor olabilir. Bunları göze alıp atacaksanız atın, yok daha fazla üzülecekseniz atmayın.

dogru okudum o konuyu ama o kiz haketigi cevabi vermis cunku o kiz aldatilmis ama ben aldatmadim, o bana ayda yilda bir msj atar hal hatir sorar kendi, halada seviyorum kendisini

vallahi bu da erkek milleti kendisi atar bir şey olmaz sen atarsın havalanır verir cevabını bence atma evet sen bir şeyler hissediyor olabilirsin ama onun sana ayda yılda bir mesaj atması seviyor anlamına gelmiyor ikinizde seviyor olsaydınız beraber olurdunuz.iyi akşamlar.

ay bu benim valla ben öyle yazdım ama konu sahibinin dediği gibi aldatıldım bide armut gibi sevgilisiyle fotoğrafı vardı ki ilk msj atışı değil sürekli atıyordu atma dediğim halde. Konu sahibi arkadaşım bence düşman değilseniz eğer içinde de birşeyler varsa önce araştır bakalım kız arkadaşı varmı? ha yoksa at msj bence. Ama bana göre yeni yılını kutlamak yerine "nasılsın" yazman daha iyi olur. Erkekler bizim kadar ince düşünmüyor genelde, her dk msj atmadığına görede havalara girmez ayrıca benim verdiğim cvbı vericeğini sanmıyorum

Son düzenleme:

sende msj atmasini istemiyorsan cevap verme yazdiklarina veya engelle :) sanki icimde birsey msj at diye zorluyor beni ne bilim, nasilsini birak yilbasi msj bahanesi oldu

sende msj atmasini istemiyorsan cevap verme yazdiklarina veya engelle :) sanki icimde birsey msj at diye zorluyor beni ne bilim, nasilsini birak yilbasi msj bahanesi oldu

engelleyesimde gelmiyo kız o bana msj atıyo ben tersliyorumya hoşumada gidiyo bi yandan ama sevgilisiyle fotoğraf koyup atması sinirimi bozdu atmaz heralde bidaha.. yılbaşını kutlucaksan biran önce at ozaman yenimi kutluyosun dicek :) gerçi belki konu uzar bu vesileyle :)

msj atma dediginde dinliyormu bari tutamadim kendimi kutladim valla oda benimkini kutladi.
yillardir nasilda ozluyorum onu :/

msj atma dediginde dinliyormu bari tutamadim kendimi kutladim valla oda benimkini kutladi.
yillardir nasilda ozluyorum onu :/

yok yine atıyordu ama bu son msjımdan sonra atıcağını pek sanmıyorum.. e güzel olmuş.. peki uzamadı muhabbet neler yapıyosun, hayat nasıl? vs yazsaydın keşke..

yok yine atıyordu ama bu son msjımdan sonra atıcağını pek sanmıyorum.. e güzel olmuş.. peki uzamadı muhabbet neler yapıyosun, hayat nasıl? vs yazsaydın keşke..

ins atmaz bidaha.. uzamadi malesef ama bu msjlasma son msjlasmamiz olmadigini biliyorum :/ kesin atar yine msj fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…