• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam

mucizem5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
300
22
33
45
eşimle çok kötü tartıştık ailesinin yanında sinir krizi geçirdi resmen cuma günü.hepsi oğlum oğlum dedi benim yanımda hiç kimse olmadı hepsinden nefret ettim nasıl davranmalıyım bilmiyorum

Ailesinin yanında tartışmayacaksınız öncelikle sadece aile yanında değil, ikinizden başka birinin olduğu ortamda tartışmayın.
Sonuçta onun ailesi, onların oğlu öyle bir ortamda sinir krizi geçirmişse endişelenmişlerdir

Konu neydi? Biraz ayrıntılı anlatırsan eğer sana yardımcı olmaya çalışırız.

tabiki afedersiniz çok canım sıkkın öyle daldım konuya.
eşimle kaç zamandır aramız kötü orada olduğumuzdada patlak verdi.bağırdı çağırdı onların yanında anlaşamıt-yoruz fallan dedi sürekli böyleyiz dedi mutsuzuz dedi beni kötüledi beni suçladı o anda sinir krizi geçirip bütün ilgiyi üzerine topladı suçlu yine ben oldum

Sizin yanınızda olmalarını beklemeyin zaten...

Eşinle çöz olayını..

Onların yanında neden bunları yaşadınız ki?

Sebep neydi yani sinir krizi geçirtecek kadar...

eşimle kaç zamandır aramız kötü orada olduğumuzdada patlak verdi.bağırdı çağırdı onların yanında anlaşamıt-yoruz fallan dedi sürekli böyleyiz dedi mutsuzuz dedi beni kötüledi beni suçladı o anda sinir krizi geçirip bütün ilgiyi üzerine topladı suçlu yine ben oldum
Film çevirmiş yanii :cool:

tamam da canım nasıl patlak verdi ailesinin yanında bir de durduk yere patlak vermez sanırım biraz daha açarmısın?

kaç zamandır aramızda müthiş bir soğukluk anlaşmazlık var sebep derseniz elle tutulur hiçbişey yok

zaman zaman onların yanındada anlaşamamzlıklarımız vardı ben trip yapınca patlak verdi

Bu durumda eşinizin ailesinin sizin yanınızda olmasını beklemek mucize olur,

sen el kızısın gözlerinde oğullarını bu duruma sokan el kızı yani

Back
X