Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimle çok kötü tartıştık ailesinin yanında sinir krizi geçirdi resmen cuma günü.hepsi oğlum oğlum dedi benim yanımda hiç kimse olmadı hepsinden nefret ettim nasıl davranmalıyım bilmiyorum
Film çevirmiş yaniitabiki afedersiniz çok canım sıkkın öyle daldım konuya.
eşimle kaç zamandır aramız kötü orada olduğumuzdada patlak verdi.bağırdı çağırdı onların yanında anlaşamıt-yoruz fallan dedi sürekli böyleyiz dedi mutsuzuz dedi beni kötüledi beni suçladı o anda sinir krizi geçirip bütün ilgiyi üzerine topladı suçlu yine ben oldum
tamam da canım nasıl patlak verdi ailesinin yanında bir de durduk yere patlak vermez sanırım biraz daha açarmısın?tabiki afedersiniz çok canım sıkkın öyle daldım konuya.
eşimle kaç zamandır aramız kötü orada olduğumuzdada patlak verdi.bağırdı çağırdı onların yanında anlaşamıt-yoruz fallan dedi sürekli böyleyiz dedi mutsuzuz dedi beni kötüledi beni suçladı o anda sinir krizi geçirip bütün ilgiyi üzerine topladı suçlu yine ben oldum
tabiki afedersiniz çok canım sıkkın öyle daldım konuya.
beni kovar kendi gitmez beyefendiSinir krizi geçirecek kadar kotuyse toplasin bavulunu gitsin zorla mi tutuyorsunuz esinizi?
hiç kayda değer bişey yok köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedim kızı elde ettim şimdi hevesim geçti demiyor sudan sebepler öne sürüyorAnlaşamama sebebi neymiş ki?