• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam

Canım benim sen hangi erkek ailesinin buldumcuk olmadığını, oğulcağzını bırakıpta gelinin tarafında olduğunu gördün ? Ütopik bir hayal bence. İmkansıza yakın. Aksi bir erkek tarafına sahip olanlar istisnadır, dünyanın en şanslı insan kategorisine girer, yolda yere düşmüş 1 milyar bulmaya benzer :KK48: Eşinin ailesinin yanında sorunlarını bu şekilde ifşa etmesi onun olgunluktan ve nerede nasıl davranmasını bilen bir adam olmaktan çok uzak olduğunu gösterir. Eşler arasında olan eşler arasında kalır. Tavrınızı ailesine değil de eşinize karşı alın. Çünkü erkek ailesi dediğim gibi zaten böyledir, yapacak birşey yok ona boşver. Buradaki en büyük suçlu eşin:KK51:
ama yinede ailesinin bu edepsizlik karşısında böyle davranması bana karşı çok zoruma gitti ve beni hiç aramadılar evet hiç olgun değil ben onların gözünde istenmeyen eş oldum

ama yinede ailesinin bu edepsizlik karşısında böyle davranması bana karşı çok zoruma gitti ve beni hiç aramadılar evet hiç olgun değil ben onların gözünde istenmeyen eş oldum
Ben resmi söz attım birkaç yıl önce, 2 yıllık ilişkimi bitirdim, ailesi bi arama zahmetine giripte kızım ne oluyor bile demedi. Seninki de klasik bir erkek ailesi modeli işte. Gücenmekte haklısın ama yapacak birşey yok. Sende bundan sonra onlara karşı tavırlarını değiştir. Samimi olma, soğuk ol hatta gerekmedikçe görüşme. Onlar öyleyse sende böyle ol. Ne gelirki başka elden..

ben herkesi nedense kendi ailem gibi görüyorum ama büyük bir yanılgıya düşmüşüm geç de olsa farkettim bu kadar sessiz kalıp bir arayıp sormamaları acayip sinir bozucu

haklıymışsınız kızlar ailesi ondan yana yinede

Back
X