- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız ama yinede yalnız bırakılmak dışlanmak çok zoruma gitti hiçbirinin gözünde bu evliliğin değeri yokmuş anladımBu durumda eşinizin ailesinin sizin yanınızda olmasını beklemek mucize olur,
sen el kızısın gözlerinde oğullarını bu duruma sokan el kızı yani
Ne kadar süredir evlisiniz?hiç kayda değer bişey yok köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedim kızı elde ettim şimdi hevesim geçti demiyor sudan sebepler öne sürüyor
Ben halimden memnunum. Rahatsiz olan gitsin kapi orada de.beni kovar kendi gitmez beyefendi
sanki ayrılmak istiyormuş mesajını vermiş ailesine ve ailesininde bu konuda yanında olmasını istiyor...tabiki afedersiniz çok canım sıkkın öyle daldım konuya.
eşimle kaç zamandır aramız kötü orada olduğumuzdada patlak verdi.bağırdı çağırdı onların yanında anlaşamıt-yoruz fallan dedi sürekli böyleyiz dedi mutsuzuz dedi beni kötüledi beni suçladı o anda sinir krizi geçirip bütün ilgiyi üzerine topladı suçlu yine ben oldum
hiç kayda değer bişey yok köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedim kızı elde ettim şimdi hevesim geçti demiyor sudan sebepler öne sürüyor
aynen çocuk gibi kaç tane arkadaşımda aynı sizin gibi söylüyorBen halimden memnunum. Rahatsiz olan gitsin kapi orada de.
İlgi çekmeye calisan çocuklar gibi koca adam ailesinin yaninda sinir krizi gecirirmiymis.
evet bende böyle olduğunu düşünüyorumsanki ayrılmak istiyormuş mesajını vermiş ailesine ve ailesininde bu konuda yanında olmasını istiyor...
eşim olumlu yönde değiştiğimi görmek istemiyor hep gözüne batıyorumSebepsiz yere soğukluk olduğuna göre aranızdaki sevgi ve saygı bitmiş.
Eşinizle beraber elele vererek çözebilirsiniz bunu.
Eşiniz yanaşmıyorsa yol verin,gitsin.
haklısınız ama yinede yalnız bırakılmak dışlanmak çok zoruma gitti hiçbirinin gözünde bu evliliğin değeri yokmuş anladım
boşa gitsin madem anlaşamıyorsa senle.tabiki afedersiniz çok canım sıkkın öyle daldım konuya.
eşimle kaç zamandır aramız kötü orada olduğumuzdada patlak verdi.bağırdı çağırdı onların yanında anlaşamıt-yoruz fallan dedi sürekli böyleyiz dedi mutsuzuz dedi beni kötüledi beni suçladı o anda sinir krizi geçirip bütün ilgiyi üzerine topladı suçlu yine ben oldum
aynen çocuk gibi kaç tane arkadaşımda aynı sizin gibi söylüyor
bende boşverdim eşimi takmayınca işte böyle o zamnda zıvanadan çıktıAynı şeyi bende yaşıyorum maalesef. Önceden olsa çok kafama takardım, bir şeylerini yoluna koymaya çalışırdım ama bıraktım artık, kendi haline:) Çözmeye çalış, baktın olmuyor yolla anasının yanına, ayılsın bayılsın orada![]()
eşim olumlu yönde değiştiğimi görmek istemiyor hep gözüne batıyorum
aklımdaki boşanmak zaten ama yuvama kıyamıyorum kendime kıyamıyorum dile vuramıyorum azıcık dha sabredeyim diyorum dişimi sıkıyorumboşa gitsin madem anlaşamıyorsa senle.
ne kadardır evlisin anlaşılan çocukta yok durmadan yazıp çizip oynayan adam seni bir gün muhakkak yarı yolda bırakır.aklımdaki boşanmak zaten ama yuvama kıyamıyorum kendime kıyamıyorum dile vuramıyorum azıcık dha sabredeyim diyorum dişimi sıkıyorum