• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam

Aslında el kızı meselesi olmaması lazım bunun. Yani mantıklı ve gerçekten akıllı düşünen insanlarla eğer bunu o şekilde değerlendirmemeleri lazım. Her iki tarafı dinleyip, ona göre bir şey demek isterlerse derler.

Genel olarak anlaşamama durumunuz varmış ama sanırım onların yanında da bir şey tetikledi bu durumu yoksa birdenbire anlaşamıyoruz biz deyip sinir krizi geçirmemiştir herhalde.

Bu durumda eşinizin ailesinin sizin yanınızda olmasını beklemek mucize olur,

sen el kızısın gözlerinde oğullarını bu duruma sokan el kızı yani
haklısınız ama yinede yalnız bırakılmak dışlanmak çok zoruma gitti hiçbirinin gözünde bu evliliğin değeri yokmuş anladım

tabiki afedersiniz çok canım sıkkın öyle daldım konuya.
eşimle kaç zamandır aramız kötü orada olduğumuzdada patlak verdi.bağırdı çağırdı onların yanında anlaşamıt-yoruz fallan dedi sürekli böyleyiz dedi mutsuzuz dedi beni kötüledi beni suçladı o anda sinir krizi geçirip bütün ilgiyi üzerine topladı suçlu yine ben oldum
sanki ayrılmak istiyormuş mesajını vermiş ailesine ve ailesininde bu konuda yanında olmasını istiyor...

kaç gündür aramızda aşamadığımız bir sorun var ne bende bilmiyorum müthiş bir soğukluk her hareketimiz ikimizde batıyor sebep yok aslında ben iyice soğuk durunca anasıda neoluyor diye didikleyince eşim patlak verdi

hiç kayda değer bişey yok köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedim kızı elde ettim şimdi hevesim geçti demiyor sudan sebepler öne sürüyor

Sebepsiz yere soğukluk olduğuna göre aranızdaki sevgi ve saygı bitmiş.
Eşinizle beraber elele vererek çözebilirsiniz bunu.
Eşiniz yanaşmıyorsa yol verin,gitsin.

Sebepsiz yere soğukluk olduğuna göre aranızdaki sevgi ve saygı bitmiş.
Eşinizle beraber elele vererek çözebilirsiniz bunu.
Eşiniz yanaşmıyorsa yol verin,gitsin.
eşim olumlu yönde değiştiğimi görmek istemiyor hep gözüne batıyorum

Aynı şeyi bende yaşıyorum maalesef. Önceden olsa çok kafama takardım, bir şeylerini yoluna koymaya çalışırdım ama bıraktım artık, kendi haline:) Çözmeye çalış, baktın olmuyor yolla anasının yanına, ayılsın bayılsın orada :D

haklısınız ama yinede yalnız bırakılmak dışlanmak çok zoruma gitti hiçbirinin gözünde bu evliliğin değeri yokmuş anladım

yazık adına üzüldüm gerçekten bu durum çoğunlukla böyle kendi çocuklarında hiç hata var mı diye sorgulama gereği bile duymamışlardır.

bir erkek tarafının bayanın yanında olması imkansız.
eşinizin yaptığı çocukluk tabiki de benim ilk aklıma gelen ailelere mesafeli olun en azından kavganızı kendi aranızda edin.

tabiki afedersiniz çok canım sıkkın öyle daldım konuya.
eşimle kaç zamandır aramız kötü orada olduğumuzdada patlak verdi.bağırdı çağırdı onların yanında anlaşamıt-yoruz fallan dedi sürekli böyleyiz dedi mutsuzuz dedi beni kötüledi beni suçladı o anda sinir krizi geçirip bütün ilgiyi üzerine topladı suçlu yine ben oldum
boşa gitsin madem anlaşamıyorsa senle.

aynen çocuk gibi kaç tane arkadaşımda aynı sizin gibi söylüyor

Eşine net ol mesaj at ya da mektup yaz....

öyle sinir krizi gecirerek anneni yanina alirsin ama beni kandiramazsin benimle orta yol bulmak istiyorsan birlik olalim oturup konusalim sorunları çözelim, isteklerimizi birbirimize söyleyelim, nelerden nefret ettiğimizi anlatalim kurallar koyalim. Ama yok dersen de gidebilirsin yakana yapisan yok de...

Nazini cekmedigini anlayinca geri vitese takar merak etme. Ama sana gelecek acik kapi birak.

Aynı şeyi bende yaşıyorum maalesef. Önceden olsa çok kafama takardım, bir şeylerini yoluna koymaya çalışırdım ama bıraktım artık, kendi haline:) Çözmeye çalış, baktın olmuyor yolla anasının yanına, ayılsın bayılsın orada :D
bende boşverdim eşimi takmayınca işte böyle o zamnda zıvanadan çıktı

aklımdaki boşanmak zaten ama yuvama kıyamıyorum kendime kıyamıyorum dile vuramıyorum azıcık dha sabredeyim diyorum dişimi sıkıyorum
ne kadardır evlisin anlaşılan çocukta yok durmadan yazıp çizip oynayan adam seni bir gün muhakkak yarı yolda bırakır.

Back
X