ne yapsamda bu adamı adam etsem ??

kardelen_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
472
3
96
38
Isparta
arkadaşlar ben 2,5 yıllık evliyim ve 9 aylık bir bebeğim var. eşim çok sinirli bir insan.sinirlenince gözü hiç birşey görmüyor ağzına geleni söylüyor.ama sinirlendiği şeylerde hiç kızılacak şeyler değil bana göre.baştan anlatayım ona göre yorum yapın.
şimdi 2 samimi komşum var sık görüştüğüm.mübarek ramazan görüşemiyoruz dedik iftardan sonra apartmanın arka bahçesine indik çay demleyip.eşime de çay demledim yukarda çayını içti.o gün bişey söylemedi ertesi günün akşamında bana bisürü laf saydı.''aşağı inmeseydin olmazmıydı.sabah erken işe gidicem biraz düşün.bugün akşam ne b..k yersen ye '' dedi ve ekledi '' gittiği yere kadar gitmediği yerde kıçına tekmeyi yersin !!!! '' dedi bana . bebek olduktan sonra her tartışmada söylemeye başladı bu tarz şeyler.. yok beğenmiyorsan kapı orda falan filan..ne sevgisi ne de saygısı kalmamış demekki..
benim kızdığım kendisi ona verdiği şeylere sonradan böyle olay çıkarması..ve çok kırıcı şeyler söylemesi.. kavgadan sonraki gün hiçbişey yokmuş gibi konuşmaya çalıştı yüz vermedim 3 gündür konuşmuyorum surat asıyorum . oda salonda yatıyor oğlum ben yatak odasında..
Allah aşkınıza ben bununla nasıl başedicem?kimseye anlatamıyorum ama hep böyle sorun olay çıkartır en ufak şeylerden.bana herşeyi sayar ben ona kızsam bişey söylesem kendine laf söyletmez bağırır çağırır.hep haklı odur .hep alttan alan ben.ama bıktım artık arkadaşlar tek taraflı fedakarlık olmuyor.. yardım edin nasıl davranayım ona karşı da adam olsun biraz???senağlama

Cık gıt dedıgı bır vakıt,
gıdecekmıs gıbı esyalarınızı toparlamaya baslayın.
Bak o zaman nasıl dıze gelıyor!

Mesleğiniz de var eğitimcisiniz.

Bu laflara katlanmak zorundamısınız ki duruyorsunuz o evde hala.

Siz onunla tartışmalarınızda birazcık dilinizi gösterseniz bu lafları edemezdi .Örn: kıçına tekmeyi yersin...

Bir de 3.5 ay içinde tanışıp daha doğrusu tanımaya çabalayıp evlenmişsiniz.

Zaten 3.5 ay evlilik için çok ama çok erken bir süreç görücü usulü ile bile olsa...

odun gelen odun gidiyor arkadasım buda bir gerçek. gerçekten zor bır durum ama hepimizin evliliğinde oluyor çok fazla büyütmemek ve birde biras geniş takılmak gerekiyor bana göre. çok çok düşünceli çok kibar hiç karısını kırmayan bir erkek kaç tane var çevrende?

benım bir akrabam var müthiş bir insan 4+4 lük bana göre.insanlığıyla eşliğiyle karakteriyle. ama eşide bir gün muhabbet esnasında ondan farklı bir yönde dert yandı. güldüm:) senın bile memnun omadığın yönler oluyorsa biz neyapalım dedim. çok fazla takılma güzellikle halletmeye çalış mevzuları.malesef erkekler bizim gibi günlerce küs olamıyor ertesi gün odunluğunu unutup normal yaşantısına geri dönüyorlar

onunla karşılıklı oturup bi sıkıntın mı var yoksa artık bana mı tahammül edemiyosun nedir derdin diye bi konuşmayı deneyin bence

Çık git dediğinde çıkıp gideceksin,peşine düşerse belki sonrasında toparlanırsınız.Kılını kıpırdatmazsa zaten olması gerekenmiş bu dersin..Peşine düşüp geldi,yeniden denemeye karar verdiniz ama yine aynı tas aynı hamamsa bu sefer dönmemek üzere gidersiniz ve o da sinirini boşaltacak başka alanlar bulur kendine..

Nasıl alıştırırsanız öyle gider..
Siz de önceden adam bağırıp çağırdığı zaman özür dilemesine fırsat vermeden hayatınıza devam ettiğinize göre şimdi neden bu isyan?

eşiniz gibilere altta alındığı için böyle oluyolar...

onlara onun gibi olmak lazım...

çivi çiviyi söker...

şuan çalışmıyorum bebeğim olduğu için. haklısınız dilimi gösteremiyorum sinirden kitlenip kalıyorum ben. o herşeyi sayıyor tabii bu zaman içinde..

Eşinizle hiç konuştunuzmu yerli yersiz sinirlenmeleri gereksiz hakaretlerin altında ne yatıyor ?..severekmi evlendiniz yoksa kısa sürede olan bi evlilikmiydi? öncelikle bunları merak ettim.
Eğerki sonradan pişman olan bir yapısı var ise onu bir psikologa götürme imkanınız olur, ama halen dediğim dedik, benim dediğim doğru diyorsa o insan zor değişir canım ya..

Valla adam olmayan biriyle evlenip onu adam etmeye çalışacağınıza adam gibi bi adamla evlenseymişsiniz daha iyiymiş....
Yani biri odunsa odundur, onu adam etmeye uğraşmak zahmetli ve yorucu bir iş....

Bir de 3.5 ay içinde tanışıp daha doğrusu tanımaya çabalayıp evlenmişsiniz.

Zaten 3.5 ay evlilik için çok ama çok erken bir süreç görücü usulü ile bile olsa...

evet kısa bir süre 3,5 ay. daha uzun olacaktı ama eşim yine sorun çıkarmıştı nişanlıyken düğün hemen olsun diye ve öyle de oldu..

baştan beri sizin dediğiniz gibi davrandığım için böyle oldu zaten. büyütmeyip alttan alınca daha çok ezmeye başladı ya..

şuan çalışmıyorum bebeğim olduğu için. haklısınız dilimi gösteremiyorum sinirden kitlenip kalıyorum ben. o herşeyi sayıyor tabii bu zaman içinde..

evet kısa bir süre 3,5 ay. daha uzun olacaktı ama eşim yine sorun çıkarmıştı nişanlıyken düğün hemen olsun diye ve öyle de oldu..

Aslında ta o zamanlar belli etmiş de ...

Düğün neden aceleye getirilsin ki.Evlenmek için evlenmiş olmak olmuyor mu öyle kısa bir sürede olduğunda.

Keşke ilk çıkan sorunların ardından siz ona tekmeyi bassaydınız.Ama gelmiş geçmiş artık.Keşkelerin de hiç bir anlamı kalmıyor.

Kitlenip kalmayın işte.O size bir şey mi söylüyor sizi kızdıracak,onurunuzu kıracak,siz de karşılık verin ki anlasın yaptığı saçmalığın.

Siz susmaya devam ettiğiniz sürece o daha çok gelecektir üstünüze.Nasıl olsa karşımda susan biri var ben istediğim lafı saymakla özgürüm diye düşünüyordur şimdi.

Siz napın edin bu tür tartışmalarda heran gidebilceğinizin korkusunu verin ona.Sizi kovduğu zaman gerçekten çıkın gidin.Burnunu sürttürün iyice.

Kolay kolay da dönmeyin ama.Birsüre ayrı kalın.İyice dank etsin kafasına kıymetiniz.

Nasıl alıştırırsanız öyle gider..
Siz de önceden adam bağırıp çağırdığı zaman özür dilemesine fırsat vermeden hayatınıza devam ettiğinize göre şimdi neden bu isyan?

haklısınız baştan alıştırmalıydım.. hep özür diler diledide ama bi kuru özür yetmiyor tekrar tekrar yine aynı şeyler olunca insan üzülüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…