ne yapsamda bu adamı adam etsem ??

sağol arkadaşım. okypete doğru diyor.. kimse alınmasın ben herkese yorumu için tşk ediyorum herkesin yorumu kendine tabiki ben okuyup yapabileceklerimi alıyorum.. herkes istediği yorumu yapabilir

böyle düşünmen güzel sonucta bu durumu yasamayanlarda yorum yapıyor burda yasayıp bişi yapamayanlarda
sen analiz edip ne yapacagına karar verirsin ama bence konusmayı dene eşiinle belki sana söyleyemedigi bir sorunu var

eşinizin baya sorunları var anlaşılan ya adamakıllı konuşun yada gitsin doktora böyle sürüp gitmez,söylediği şeyler hiç hoş değil.:umursamaz:hee bu arada başlıkta sormuşsunuz ne yapsamda adam etsem bi insan neyse odur değiştirmek imkansız gibi bişeydir.o yüzden boşuna çabalamayın ve ona vazgeçilmez olmadığını ispatlayın.a.s

Kardelencim tatlım eşini seviyosan bırakıp gitme bence canım
Bir terapiste falan gidin oturup doğru düzgün konuşun...
Ben düzeleceğine inanıyorum...
Aldatmış olsa git dicem.çünkü kalmak gurursuzluk olur aldatmada biliyosun.
Bence eşinde seni seviyor ama aşamadığı sorunları var

tşk ederim biricik_57 inş hayırlısı olur ve biran önce aklını başına alır inş eşim

canım erkekler biz kadınlardan daha geç olgunlaşıyolar
deli deli hep eseriz sanıyolar durulması için zamana ihtiyacı var bence
biraz gayretle özveriyle o da düzelecektir.
belki bi sağlık sorunu vardır ona sinir yapan
doktora gitmeyi öner.
sonuçta bu adamdan tek şikayetin sinirli olması
görğüyoruz duyuyoruz ne kocalar var
aldatan yalan söyleyen şiddet uygulayan
hemen kesip atma millet neleri mgörmezden
duymazdan geliyo..

kardelen Rabbim evine huzur sağlık versin ,
sabret ve eşine sakin yaklaş..
çek git dediğinde de gitme tabi..belki bu durum geçicidir boş yere huzursuzluk artmasın...

çek git ayrıl diyenleride ayrıca hiç anlamıyorum..durum o kdrda kötü değil..
ihanet desen anlarımda ...ihanetten ve şiddetten acı bir durum yok...ayrılmak kolay değil tabi biraz zamana ver durumu....
ihanette sadece yatakta başlamıyor ,bununda herkes bilincine varsın artık...

erkekler kadinlar karsisinda isteyince o kadar kuzu oluyorlar ki..
suc biz bayanlar da disimizi gostersek,sen yokken de ben vardim i ogretsek bakinn hic sorun cikariyorlar mi?susmayinn kavga edeceginizi de bilseniz bunu yapin..bi yerden sonra sizinle ugrasmamak icin bakin o nasil alttan alacak..

Baştan tepki gösterilmezse sonradan düzelmesini beklemek iyi bir yöntem değil.

Başta göstercektiniz tepkinizi ki o tarz laflar edemeyecekti size.

Bir insanı değiştirmek çok çok zor. Ama kırıldığınızı ifade edin,gerekirse gözünü korkutun.

susmak çözüm değil
karşınıza alıp söyleyin bi daha bu tür sözler sarf ederse bi daha yüzünüzü göremeyeceğini söyleyin ve bunu yapın belki pişmanlığı fayda eder

Karısını evden kovan erkekleri adam sıfatına koymuyorum ben .. kımse kusura bakmasın .
arkadaşım Allah yardımcın olsun ..
benım cok yakın bır akrabamın esıde senın esın gb her tartısmada çek git bu evden defol vs .. gb kırıcı agır cumleler kurardı , bırgun kadına dank ettı artık bır kavga esnasında kocası yıne aynı sozlerı soyleyınce toplamıs esyalarını almıs cocugunu cıkmıs kapıdan .. kocası hala gıdemezsın sende nerde o cesaret falan demeye devam edıyormus gıtmıs babasının evıne.. ertesı sabah kocası gullerle kapısına dayanmıs af dılemıs..
yanı surundurceksınız .. kolay deıl oyle agır cumlelerı sarf etmek anlaamsı lazım

yani sizi 2sene sonra tekrar isteten adamın yaptıklarına bak.gerçi hiç bi evlilik palpaliman değildir,bi yerden bi sorun çıkartırlar ah bu kocalar.tatlım önünde bir kaç tane seçenek var.1.o sana kıçına tekmeyi yersin dediği zaman.sen ona o tekmeyi ben senin kıçına atıp bu evden tamamem gidicem dersin(zannedersem eşiniz babanızın düşüncelerini biliyor,onun için size böyle davranıyor)2.çata,çata kavga edeceksiniz(anladığım kadarıyla tutuluyorsunu laf yetiştiremiyorsunuz)3.ise onu kaale alıp dinlemeyeceksiniz o kendi kendine söylenecek,yani kendi söyleyecek,kendi duyacak.o söylenmeye başladığında alın bebeğinizi dışarı gezmeye veya komşunuza gidin veya başka odaya çekilin,ama üzüldüğünüzü belli etmeyin.kocanızada''sen bu lafları sarfederken çok kötü görünüyorsun gözüme,o yüzden artık seni dinlemek istemiyorum''diyip yanından uzaklaşın.

dün konuştuk eşimle. sinirlenince kendine hakim olamadığını,istemeyerek ağzından çıktığı sözlerin sonradan farkına varıp pişman olduğunu söyledi.sende anlayışlı ol sinirim geçer benim dedi. bende sinirliysen sinirini kontrol almayı bil ,biraz sabretmeyi bil dedim. özür diledi. şimdilik gelişmeler bunlar :)

hayat işte adam gibi biriyle evlenememişiz işte inş siz adam gibi biriyle evlenmişsinizdir de bu zahmetli ve yorucu bir işle uğraşmuyorsunuzdur...

Canım, seni üzmek istemem. Niyetim de eşine hakaret etmek değil....
Ama sen kendin demişsin, ne yapsam da adam etsem diye....
Bir insanın huyu suyu daha çocukluktan belirginleşmiştir.. Yaş ilerledikçe de o huylar karakteristik özellikleri daha da yerleşir... YAni eşinin asabiyeti çabuk sinirlenen biri olması kolay kolay değişebilecek şeyler değil maalesef...
O yüzden dedim ki, keşke evleneden önce daha iyi tanısaydın da bu kadar kolay snirlenen bu kadar kolayca evliliğini silip atabilen ağır laflar sarfedebilen bir adamla evlenmeseydin....
Çünkü sonradan değiştirmek mümkün olmuyor....

o zaman sinirlenmemeye çalışıcaksınız ve benim yukarda yazdığım 3.şıkkı uygulamaya çalışacaksınız.o zaman gerçekten toparlanıyorlar.allah kolaylık versin.

benim esimde böyleydi...her ufak tefek seyler icin kavga cikartiyordu...bence o size kaybetme korkusu vereceyine siz ona bunu yapin....altan alma..yoksa bu sekilde alisir artik hic basedemezsin...görümcelerim bile söyledi esim icin nekadar degistigini..yine o sinirli huyu hala var ama eskisi kadar deyil..mecbur degisecekti yoksaaakötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…