ne yapsamda bu adamı adam etsem ??

bence kovarsa gidin bi süre de gelmeyin
ailesiyle gelsin yalvarsn size
sinirliyse doktora gitsin canım
size öyle yapmasının hiçbir bahanesi olamaz
:hulya:

o zaman basacaktım tekmeyi ailem engel oldu. çünkü öncesinde 1 nişan daha atmıştım ben. babam bu ne olursa olsun katlancaz dedi diye bu durumdayız .. şimdi ben uğraşıyorum işte böyle..insanın kendine ettiğini kimse etmezmiş doğruymuş

severek değil görücü usulü ama evelenmeden 2 yıl önce kadar istemeye gelmişlerdi o zaman kabul etmemiştim. başımdan 1 nişan falan geçti 2 yıl sonra tekrar geldiler istemeye ve bu süre zarfında evlenmicem falan demiş ailesine yani kimse olmamış

Valla adam olmayan biriyle evlenip onu adam etmeye çalışacağınıza adam gibi bi adamla evlenseymişsiniz daha iyiymiş....
Yani biri odunsa odundur, onu adam etmeye uğraşmak zahmetli ve yorucu bir iş....

hayat işte adam gibi biriyle evlenememişiz işte inş siz adam gibi biriyle evlenmişsinizdir de bu zahmetli ve yorucu bir işle uğraşmuyorsunuzdur...

Siz bu durumda kendi kendinize etmemişsiniz ama ,aileniz size etmiş...

Yazık işte bu aileleri anlamamam için bir neden daha.Evleneceği zamana ve kişiye bırakın da evladınız karar versin.

Bu tür sonuçlar doğduğu zamanda vebali direk aileye kalıyor çünkü.

Bakınız arkadaşım...Sebep her ne olursa olsun,ister sinirli olsun,ister işyerinde sorunları sıkıntıları olsun,ister kendi ailesiyle yada arkadaş çevresiyle dertleri olsun sizinle bu tarzda konuşma hakkı vermiyor ona.

Ya siz onun hanımısınız,evinin kendisinden sonra gelen temel direğisiniz,çocuğunun annesisiniz,iyi günde kötü günde sözünü veren insansınız.Size bu lafları nasıl edebiliyor .

Eşinize çok ama çok kızgınım kusura bakmayın ama bu böyle.

Umursamayın bir süre onu.Evde görmezden gelin hatta.Sizin sorularınızı nasıl geçiştiriyor ise siz de ondan gelen soruları yanıtsız bırakın ilgilenmeyin duymazdan gelin.

Birdahaki hiddetlenmesinde aynı sözleri sarfederse gidin o evden.Ayaklarınıza kapanana ,birdaha yapmayacağına dair onur sözü verene kadar da asla dönmeyin.

Bir kadının gururunu,onurunu incitmek eşinize göre bu kadar basitse ,siz de susmamalı hakkından gelmelisiniz.

''ne yapsamda bu adamı adam etsem?''

edemezsiniz fisfisfis ağaç yaş iken eğilir,bu yaşa gelmiş adamı nasıl huyundan vazgeçirebilirsiniz k?Yapabileceğiniz şey eğer bu hallerine katlanamıyorsanız tavrınızı koyacaksınız,hoşlanmadığınızı belirtip devam ederse kendisinden kopacağınızı anlatırsınız..kapıyı gösterirse siz ona kapıyı gösterip burası benim evim diyeceksiniz..bırakın sıkıyorsa o gitsin.
Diğer bir yapılacaksa sineye çekmek..Vakit çok geçmeden ağırlığınızı bir şekilde koyun henüz yeni evlisiniz.Yıllar geçtikçe daha çok koyacak bu haller size.

yanaşmıyorum işte 3 gündür salonda uyuyor. konuşmuyorum suratına bile bakmıyorum.. öyle bir inat ki..çekip gitmek çözüm olur inş bir kez denedim bi süre düzeldi sonra yine aynı..

adam sizi çantada keklik olarak görüyor
ilk gittiğinizde kaç gün dönmediniz
nasıl ikna etti sizi?

Şimdi sorunlarınızı çözemeyip ayrılırsanız nişan atmaktan dahamı iyiymiş.Nişanlılık sürecinin nedeni bu zaten.Aileniz suçlu bence.Şimdide destek olmak zorunda.Bence de tekrar kovarsa aynı tavırları sergilerse bir süre gidin ailenizin yanına.

evet söylediğin herşeye katılıyorum arkadaşım..eşime bende çok kızgınım içimdeki herşeyi bitirecek böyle giderse zaten.. şuan zaten dediğiniz gibi davranıyorum .. eğer bir daha kapıyı gösterirsede gidicem zaten..

benim eşimde böyle canım öfkesini kontrol edemez ağzından çıkanı kulağı duymaz
özür diletirim sürekli uyarırım onu ama yine aynı
sinirlenince rahatlıkla kalbimi kırar ağzını bozarsaçma sapan konulara sinirlenir
ben 8 yıllık evliyim daha düzelmedi canım.yeni evliyken evden kovmasıda vardı sonra bu huyundan vazgeçti.şimdi daha kontrollü sayılır ama yinede istediğim gibi değil:1no2:
sana şunu bunu yap diyemeyeceğim maalesef.bence bu bir rahatsızlık belki psikiyatra giderlerse bir faydası olur ama benim eşimin yanaşacağını sanmıyorum sen eşini götürebilirsin.

Allah sana da sabır versin o zaman . demekki düzelmiyorlar sende öyle de değine göre.benim eşimde yanaşmaz psikoloğa gitmeye . hiç sanmıyorum gideceğini

Bu yaşa kadar adam olamamış şahsiyetsiz eşine böyle hakaretler eden birini siz mi büyüteceksiniz?
Hayrola 1 çocuk yetmiyor mu?
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…