- Konu Sahibi kardelen_32
-
onunla karşılıklı oturup bi sıkıntın mı var yoksa artık bana mı tahammül edemiyosun nedir derdin diye bi konuşmayı deneyin bence[/QUO
sinirler yatışınca konuştuğumda geçiştiriyor sorularımı , cvp veremiyor .. yok sarılıyor öpüyor ama konuşmuyor..
Standart erkek menavraları işte...
O yanaşıyorsa siz yanaşmayın soru felan da sorup daha çok kıymete bindirmeyin eşinizi.
Siz uzak duran taraf olun.
Dediğim gibi bir dahaki çık git demesiyle çıkın ve gidin.
Aslında ta o zamanlar belli etmiş de ...
Düğün neden aceleye getirilsin ki.Evlenmek için evlenmiş olmak olmuyor mu öyle kısa bir sürede olduğunda.
Keşke ilk çıkan sorunların ardından siz ona tekmeyi bassaydınız.Ama gelmiş geçmiş artık.Keşkelerin de hiç bir anlamı kalmıyor.
Kitlenip kalmayın işte.O size bir şey mi söylüyor sizi kızdıracak,onurunuzu kıracak,siz de karşılık verin ki anlasın yaptığı saçmalığın.
Siz susmaya devam ettiğiniz sürece o daha çok gelecektir üstünüze.Nasıl olsa karşımda susan biri var ben istediğim lafı saymakla özgürüm diye düşünüyordur şimdi.
Siz napın edin bu tür tartışmalarda heran gidebilceğinizin korkusunu verin ona.Sizi kovduğu zaman gerçekten çıkın gidin.Burnunu sürttürün iyice.
Kolay kolay da dönmeyin ama.Birsüre ayrı kalın.İyice dank etsin kafasına kıymetiniz.
Eşinizle hiç konuştunuzmu yerli yersiz sinirlenmeleri gereksiz hakaretlerin altında ne yatıyor ?..severekmi evlendiniz yoksa kısa sürede olan bi evlilikmiydi? öncelikle bunları merak ettim.
Eğerki sonradan pişman olan bir yapısı var ise onu bir psikologa götürme imkanınız olur, ama halen dediğim dedik, benim dediğim doğru diyorsa o insan zor değişir canım ya..
Valla adam olmayan biriyle evlenip onu adam etmeye çalışacağınıza adam gibi bi adamla evlenseymişsiniz daha iyiymiş....
Yani biri odunsa odundur, onu adam etmeye uğraşmak zahmetli ve yorucu bir iş....
o zaman basacaktım tekmeyi ailem engel oldu. çünkü öncesinde 1 nişan daha atmıştım ben. babam bu ne olursa olsun katlancaz dedi diye bu durumdayız .. şimdi ben uğraşıyorum işte böyle..insanın kendine ettiğini kimse etmezmiş doğruymuş
Standart erkek menavraları işte...
O yanaşıyorsa siz yanaşmayın soru felan da sorup daha çok kıymete bindirmeyin eşinizi.
Siz uzak duran taraf olun.
Dediğim gibi bir dahaki çık git demesiyle çıkın ve gidin.
yanaşmıyorum işte 3 gündür salonda uyuyor. konuşmuyorum suratına bile bakmıyorum.. öyle bir inat ki..çekip gitmek çözüm olur inş bir kez denedim bi süre düzeldi sonra yine aynı..
yanaşmıyorum işte 3 gündür salonda uyuyor. konuşmuyorum suratına bile bakmıyorum.. öyle bir inat ki..çekip gitmek çözüm olur inş bir kez denedim bi süre düzeldi sonra yine aynı..
Düzeldiğinden emin olmayacaksınız ozaman.
Kolay teslim olmayacaksınız.
Sizi almaya geldiği zaman çeşitli ikna yeteneklerini kullanacaktır bunu biliyoruz.
O an söylediği söyleyeceği herşey sizin eve dönmeniz için söylenen sözlerden ibaret olduğunu da unutmayacaksınız.
Sizi eve götürmek için geldiğinde ona şartlarınızı söyleyin.Birdahaki saygısızlıklarında hakaretlerinde direk ayrılacağınızı ve asla dönmeyeceğinizi söyleyin.
Gözü iyice korksun yani.Yok eğer buna rağmen de aynı çizgide devam ediyorsa işte o zaman napmanız gerektiğini düşünün.
Aileniz sizin destekçiniz mi bu konuda? Daha evvel kaç kere gittiniz evden de sonra geri döndünüz ?
Şimdi sorunlarınızı çözemeyip ayrılırsanız nişan atmaktan dahamı iyiymiş.Nişanlılık sürecinin nedeni bu zaten.Aileniz suçlu bence.Şimdide destek olmak zorunda.Bence de tekrar kovarsa aynı tavırları sergilerse bir süre gidin ailenizin yanına.o zaman basacaktım tekmeyi ailem engel oldu. çünkü öncesinde 1 nişan daha atmıştım ben. babam bu ne olursa olsun katlancaz dedi diye bu durumdayız .. şimdi ben uğraşıyorum işte böyle..insanın kendine ettiğini kimse etmezmiş doğruymuş
Siz bu durumda kendi kendinize etmemişsiniz ama ,aileniz size etmiş...
Yazık işte bu aileleri anlamamam için bir neden daha.Evleneceği zamana ve kişiye bırakın da evladınız karar versin.
Bu tür sonuçlar doğduğu zamanda vebali direk aileye kalıyor çünkü.
Bakınız arkadaşım...Sebep her ne olursa olsun,ister sinirli olsun,ister işyerinde sorunları sıkıntıları olsun,ister kendi ailesiyle yada arkadaş çevresiyle dertleri olsun sizinle bu tarzda konuşma hakkı vermiyor ona.
Ya siz onun hanımısınız,evinin kendisinden sonra gelen temel direğisiniz,çocuğunun annesisiniz,iyi günde kötü günde sözünü veren insansınız.Size bu lafları nasıl edebiliyor .
Eşinize çok ama çok kızgınım kusura bakmayın ama bu böyle.
Umursamayın bir süre onu.Evde görmezden gelin hatta.Sizin sorularınızı nasıl geçiştiriyor ise siz de ondan gelen soruları yanıtsız bırakın ilgilenmeyin duymazdan gelin.
Birdahaki hiddetlenmesinde aynı sözleri sarfederse gidin o evden.Ayaklarınıza kapanana ,birdaha yapmayacağına dair onur sözü verene kadar da asla dönmeyin.
Bir kadının gururunu,onurunu incitmek eşinize göre bu kadar basitse ,siz de susmamalı hakkından gelmelisiniz.
Düzeldiğinden emin olmayacaksınız ozaman.
Kolay teslim olmayacaksınız.
Sizi almaya geldiği zaman çeşitli ikna yeteneklerini kullanacaktır bunu biliyoruz.
O an söylediği söyleyeceği herşey sizin eve dönmeniz için söylenen sözlerden ibaret olduğunu da unutmayacaksınız.
Sizi eve götürmek için geldiğinde ona şartlarınızı söyleyin.Birdahaki saygısızlıklarında hakaretlerinde direk ayrılacağınızı ve asla dönmeyeceğinizi söyleyin.
Gözü iyice korksun yani.Yok eğer buna rağmen de aynı çizgide devam ediyorsa işte o zaman napmanız gerektiğini düşünün.
Aileniz sizin destekçiniz mi bu konuda? Daha evvel kaç kere gittiniz evden de sonra geri döndünüz ?
babam değil ama annem destekçi.şimdi anneme anlatmıyorum anlatmadım çok sinirleniyor eşime. inceldiği yerden kopar ilerde 3 çocukla gençliğin gidince dönüp geleceksin şimdi gel ayrıl diyor..1 kez gittim evden o zaman hamile bile değildim.. babam suratını asıyor geldim diye anneme de kızıyor böyle laflar ettiği için.. ama annem destekçi
babam değil ama annem destekçi.şimdi anneme anlatmıyorum anlatmadım çok sinirleniyor eşime. inceldiği yerden kopar ilerde 3 çocukla gençliğin gidince dönüp geleceksin şimdi gel ayrıl diyor..1 kez gittim evden o zaman hamile bile değildim.. babam suratını asıyor geldim diye anneme de kızıyor böyle laflar ettiği için.. ama annem destekçi
Sizin 3 tane mi çocuğunuz var şimdi bilmiyorumkismile
Peki aile büyükleriniz örneğin anneniz yada babanız konuşsa eşinizle bir yararı olmaz mı ?
Anneniz destekçiniz ise paylaşın onunla herşeyi ki bilsin o da neler yaşadığınızı.Anneniz de babanızla paylaşır,belki babanız yumuşar .
Sizin 3 tane mi çocuğunuz var şimdi bilmiyorumkismile
Peki aile büyükleriniz örneğin anneniz yada babanız konuşsa eşinizle bir yararı olmaz mı ?
Anneniz destekçiniz ise paylaşın onunla herşeyi ki bilsin o da neler yaşadığınızı.Anneniz de babanızla paylaşır,belki babanız yumuşar .
3 çocuğum yok :)) yani ilerde diyor annem 2-3 çocuk olduktan sonra döneceğine şimdi dön diyor gençliğin elden gitmeden .
hiç denemedik büyüklerin konuşması halinde nasıl olur bilmiyorum.ama daha çok zıvanadan çıkıyor anlattım diye kızıyor yine..
böyle giderse paylaşacağım zaten annemle.. o her zaman yumuşatır babamı
3 çocuğum yok :)) yani ilerde diyor annem 2-3 çocuk olduktan sonra döneceğine şimdi dön diyor gençliğin elden gitmeden .
hiç denemedik büyüklerin konuşması halinde nasıl olur bilmiyorum.ama daha çok zıvanadan çıkıyor anlattım diye kızıyor yine..
böyle giderse paylaşacağım zaten annemle.. o her zaman yumuşatır babamı
kafamçokkarıştı Ben de 3 çocuk var sandım da biran ne yazacağımı bilemedim ...
Annenizin hürmetle ellerinden öperim buyrunnnnnnnnn
Çok doğru söylüyor ve dediklerinden size ne kadar destek verdiğini anlayabiliyorum.
Ve annenizin bu hususta babanızı yumuşatacağına inanıyorum.
3 çocuğunuz olduğunu sandım da aileniz konuşsun dedim.Şimdi onu es geçelim a.s
Şimdi yapılması gereken fırtına öncesi sessizliği dinlemek.
Birsüre durulsun bakalım ortalık.Madem ayrı yatıyorsunuz bu şekilde devam edin.
Birsonraki tartışmanızda annenize gidin.Nasıl olsa çok geçmeden gelecektir sizi geri istiyorsa.
Geldiğinde tüm şartlarınızı söyleyin birdaha yapması taktirinde boşanacağınızı söyleyin .
Kedi gibi olacaktır eminim korkudan...:mymeka:
Tartışmalarınız sıkça mı yaşanıyor peki ?
Çoğunluk hangi meselelerden çıkıyor ?
benim eşimde böyle canım öfkesini kontrol edemez ağzından çıkanı kulağı duymaz
özür diletirim sürekli uyarırım onu ama yine aynı
sinirlenince rahatlıkla kalbimi kırar ağzını bozarsaçma sapan konulara sinirlenir
ben 8 yıllık evliyim daha düzelmedi canım.yeni evliyken evden kovmasıda vardı sonra bu huyundan vazgeçti.şimdi daha kontrollü sayılır ama yinede istediğim gibi değil:1no2:
sana şunu bunu yap diyemeyeceğim maalesef.bence bu bir rahatsızlık belki psikiyatra giderlerse bir faydası olur ama benim eşimin yanaşacağını sanmıyorum sen eşini götürebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?