• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsamda sevmiyor..

Kocanın tavrı haliyle çok zorunuza gidiyordur. Kusura bakmayında geçinmeye niyeti olan siz hatalı bi iş yapmış olsanız bile bir müddet sonra bişey olmamış gibi davranır üstünü kapatır devam eder çoğu erkek böle yani umursamazdır. Bunun ne karın ağrısı varsa bahane ediyor bazı şeyleri ya da gurur yapıyor naz yapıyor erkeğin böleside hiç çekilmez o ayrı. Oturun konuşun sinirlenmeden sakince kırıldığınızı ve aynı zamanda onu sevdiğinizi ve yuvanızı sevdiğinizi söleyin daha ne günler göreceğinizi ve gelecekte beni yanında görmek istemiyorsan ben yokmuşum gibi davranacaksan işi ' gibi ' olamaktan çıkar bana bu eziyeti etme ya beni azad et ya da başka çıkar bir yol bulmasını söyle. Hatalarım benden istediğin benden beklediğin şeyler varsa söyle bileyim ona göre davranayım ama sen benim istediğim gibi bir adam olmaktan çıktıktan sonra ne hakla bunu isteyeceksin benden bilmiyorum doğrusu dersin. Bir an olsun kocanız sizin birden bire yok olduğunuzu düşünsün eve geliyor ve kimse yok ne seveceği ne surat yapacağı siz olmadıktan sonra bir evi bir ailesi yuvası yok adamın gideceği yer geri baba evidir size alıştıktan sonra Allah göstermesin başınıza bişey geliyor ölüyorsunuz napıcak o zaman vicdan azabı hiç mi çekmicek. İnsanoğlu çok nankör.
Yazdıklarınız bana çok mantıklı geldi aynı konuşmayı yapacam kendisiyle teşekkür ederim

Beni sevmiyosan ayrılalım diyorum ben çocuğuma bakarım buralardan da giderim ailemle beraber istediğin zaman da gelip çocuğunu gör beni görmek zorunda değilsin diyorum ne saçmalıyosun sen kalk git bi çay yap diyor
Kusura bakmayın gulesim geldi:KK48: ne oluyo bu erkeklere anlamıyorum bence bırakın yakasını ne istiyosa yapsın cocugunuzla meşgul olun bari onları düzgün yetiştirelim ki aynı şeyleri onlarda başkalarına yapmasın..

Boşanmak için ille dövmesi gerekmiyor, başka gerekçeler de olabilir.

Yanlış anlamayın, asla boşanın demiyorum, demem...

Konuşun, ciddi ciddi alın karşınıza, müsait ve keyifli bir zamanda.
Onu,yuvanızı sevdiğinizi, daha mutlu olabilecekken neden bu şekilde olduğunuzu vs vs.. Konuşmaktan zarar gelmez. Ortada bir sevgi varsa göstermeli, davranışlarına sözlerine hayatınıza yansıtmalı.. İsteklerinizi şikayetlerinizi sıralayın, kurtarın evliliğinizi.

Öyle söylemedi de ima ediyor

Ben pek bir fark göremedım ha ima etmıs ha soylemıs sevdıgını soyleyıp bu kadar soguk davranması anormal sende kendını üzüp boşa yere yıpratma sende soguk yap kacan kovalanır dıye bır laf var sana nasılsa sende oyle davran Allah yardıncın olsun en kotusu belırsızlık

Back
X