• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsamda sevmiyor..

ilgi veren ilgi bulur.sende onun gibi amacın olunca ilgilen.çıkarın varsa senin gibi davranıyorum de yüzüne vur yaptıklarını.kendince kendini geri çekip ne yapacak adam daha çok ilgi mi her dediğinin yapılması için silah mı " bak yüzüne bakmam ihtiyaçlarımı karşılamazsan" der gibi.sende o çeşit ilgilen.

Hiç açık açık konuştunmu bu durumu ?Neden böyle davranıyor yaptığı her halukarda yanlış ama sebep ne? Kendince cezalandırdığınımı zannediyor ,sevmiyor mu nedir yani
Önce bunu öğrenmelisin bence şuan çabalıyorsun ama boşa kendini yoruyorsun sanki
Çalışıyormusun?Ayrılsan düzenini kurabilirmisin?Ailen destek olur mu?
Sebebini öğren kendince onu haklı görürsen çaba gösterirsin
Ama kurtarılacak bi durum yoksa ömrünü mutsuzluğa adama
Bebeğinide daha mutlu bir anne büyütmüş olur zira bu çok önemli
Beni sevmiyosan ayrılalım diyorum ben çocuğuma bakarım buralardan da giderim ailemle beraber istediğin zaman da gelip çocuğunu gör beni görmek zorunda değilsin diyorum ne saçmalıyosun sen kalk git bi çay yap diyor

Beni sevmiyosan ayrılalım diyorum ben çocuğuma bakarım buralardan da giderim ailemle beraber istediğin zaman da gelip çocuğunu gör beni görmek zorunda değilsin diyorum ne saçmalıyosun sen kalk git bi çay yap diyor

Ya buna çok güldüm kusura bakma da konu sahibi

Canım olayların üzerinden ne kadar geçti bilmiyorum ama bazı erkeklerin bir olayı hazmedip affedebilmesi zaman alıyor. Eşimde öyle. İki sene ilgisizliği ile boğuşmuştum. Sevmediğinden yaptığını zannetmiyorum sadece olayları hazmetmesi lazım. Birbirinize zaman verin.. Sende gitme üzerine rahat bırak ama yanında ol.

Bu adam konuşmakla anlaşılamayacak bir tip belli oldu:KK70:Sende ayrılmayı düşünmüyorsun sanırım.. O zaman kısasa kısas yap arkadaşım o nasıl davranıyorsa sende öyle davran bır anlamaz ıkı anlamaz bı durur benım hatuna ne oluyor der kendıne bı çeki düzen verir heralde

Bu adam konuşmakla anlaşılamayacak bir tip belli oldu:KK70:Sende ayrılmayı düşünmüyorsun sanırım.. O zaman kısasa kısas yap arkadaşım o nasıl davranıyorsa sende öyle davran bır anlamaz ıkı anlamaz bı durur benım hatuna ne oluyor der kendıne bı çeki düzen verir heralde
Inşallah öyle olur

Gelmiş bağırıyor bana kalk ne yapıyosun orda bana yemek hazırla diyo bende ne biçim konuşuyosun sen benimle hazırlamıyorum hizmetçinmi var senin dedim evet var dedi neeee dedim bende oda soru sordun cvp verdim dedi ne yapayım ben şimdi

Gelmiş bağırıyor bana kalk ne yapıyosun orda bana yemek hazırla diyo bende ne biçim konuşuyosun sen benimle hazırlamıyorum hizmetçinmi var senin dedim evet var dedi neeee dedim bende oda soru sordun cvp verdim dedi ne yapayım ben şimdi

Senin bu kocan değişmez ya kurduğu cumlelere bakarmisin nezaket yoksunu ayol. Degismez beklme

Git çayımı getır , yok cay koy , kestane yap . Ben kabadayıyım falan . Çok sakınsın sen ya , bilmem bekara koca boşamak kolay oldugundan mı yoksa ben agresıfım ondan mı ? Yedirrim ona o nonoş kelımesınıde çayıda . :KK14:

Elinden gelenı yapıyorsun hıc yoktan ,senın vıcdanın rahat olsun . Umarım duzelır .

Sana böyle yapan adam seni aldatiyodur da. Zamanla düzeleceğine inaniyosan çabala ama boşan bence

Bu kadar kaba bi insanın başka bi kadına nezaket gosterecegini asla düşünmüyorum heleki yatakta

Tavır yap bunu hata yaptığını anlayana kadar da devam ettir evlilik nedir tam olarak idrak edememiş adam

Git çayımı getır , yok cay koy , kestane yap . Ben kabadayıyım falan . Çok sakınsın sen ya , bilmem bekara koca boşamak kolay oldugundan mı yoksa ben agresıfım ondan mı ? Yedirrim ona o nonoş kelımesınıde çayıda . :KK14:

Elinden gelenı yapıyorsun hıc yoktan ,senın vıcdanın rahat olsun . Umarım duzelır .

Yok evli yada bekarlikla alakası. . Herkes kendi işini yapabilir ve ortaklasa ben çayı yaptiysam o doldurur yemeği yaptıysam sofrayi kurar herzaman değil tabiki ama asla yap et demez yaoarmisin getirebilir misin hep böyle söyler. . Sadece bi kere kumandayi atsana dedi pardon dedim elin bitarafa kacmamis gayette görüyorum kalk al dedim. Ve emir kipi son oldu. .

Bu kadar kaba bi insanın başka bi kadına nezaket gosterecegini asla düşünmüyorum heleki yatakta
Cinsellik haftada bir ancak oluyor.
Az öncede kalk sen bana yemek yap sen daha güzel yapıyosun birlikde yiyelim dedim yok bu işi kadın yapar sen yap dedi yapmıyorum dedim çabuk yap bak kızıyorum şimdi gözlerimdrn ateş çıkacak dedi :KK70: bu adam brnimle kafa buluyor sanırım

Cinsellik haftada bir ancak oluyor.
Az öncede kalk sen bana yemek yap sen daha güzel yapıyosun birlikde yiyelim dedim yok bu işi kadın yapar sen yap dedi yapmıyorum dedim çabuk yap bak kızıyorum şimdi gözlerimdrn ateş çıkacak dedi :KK70: bu adam brnimle kafa buluyor sanırım

Bu saatte ne yemeği pardonda

Back
X