• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsamda sevmiyor..

Sorun varsa oturup konuşulur böyle davranmasının sebebi en başta ailesi onu size karşı karalıyorlar sanıyorum kaynanan beter zaten hep huzur bozan erkek aileleri onların kini size karşı bitmemiş bu yuva yıkmaya kadar gider yazık o masum bebeğe acırım ben bu büyükler yapıcı olmalı , eşinizde dengeyi sağlayamıyor içinizden geçeni söyleyin bilsin susmak olayları çözmez sadece uzatır , bu adamı konuşturun neymiş bakım derdi
sorun olduğunda çoğu susar , evlilik bir sus duvarı değil

Eşim iş nedeniyle geç geliyor ve yemek yemeden uyumaz malesef gece bile yer onun için yemenin saati yok

Peki esiniz işten geldi ve ona yemek yapmadinz mi ? Yada hazır yemeği hazirlamadiniz mı ? Yorgun argin gelsem o evde bende bi yemek beklerim tabi ama gözlerimden ateş de çıkmaz

Sevgili konu sahibi,

Adamın hamuru bu..

Görücü usulü evlilik yapmışsın. Tombaladan bu çıkmış...

Adam külhan beyi modunda sen salon efendisi bekliyorsun?

Keşke tanıyarak, görerek evlilik yapsaydın..bence Adam seni sevmiyor değil, hatta senin derdini bile anlamıyor.. Adam düzen bu sanıyor..

Yok evli yada bekarlikla alakası. . Herkes kendi işini yapabilir ve ortaklasa ben çayı yaptiysam o doldurur yemeği yaptıysam sofrayi kurar herzaman değil tabiki ama asla yap et demez yaoarmisin getirebilir misin hep böyle söyler. . Sadece bi kere kumandayi atsana dedi pardon dedim elin bitarafa kacmamis gayette görüyorum kalk al dedim. Ve emir kipi son oldu. .

Bilmiyorum ama ben oyle adamlarla yaşayamam yok şunu çabuk yap kızıyorum falan . Sevgılımıde sanırım baya sındırmıs durumdayım . Allah yardım etsın ya . Tamam yemek dedıgın nedır hazırlanırda bır ınsanca ıstemeyı bıl .

Eşim iş nedeniyle geç geliyor ve yemek yemeden uyumaz malesef gece bile yer onun için yemenin saati yok
bu saatte yemek mi yapılır düşünceli bir adam bu saatte yorgun eşine yemek yaptırmaz dolapta hazır kahvaltılık flan da yenebilir

ben eşime her gün yemek hazırlarım ama bebeğim biraz yaramaz kimi zaman yemek olmaz ama beni yemek için asla kırmaz:nazar::KK48:

Peki esiniz işten geldi ve ona yemek yapmadinz mi ? Yada hazır yemeği hazirlamadiniz mı ? Yorgun argin gelsem o evde bende bi yemek beklerim tabi ama gözlerimden ateş de çıkmaz
Bugün pazar çalışmıyor misafirliğe gitmiştik ordan döndük yemek istedi bende bi sürü şey yedin yemek yemeyi ver dedim olay öyle çıktı

Canim ya bana adamin huyu bu gibi geldi ama belki de sana simariyordur . Malum bazi erkekler simarmayi napcagini bilmemek haddini asmak saniyor.bu konuda kayinvaliden gorumcene veya kayinpederine sorabilirsin once de boyle miymis asil huyu neymis ona gore davrabirsin bence. Huyu boyleyse oylece kabul etmek durumundasin yok sadece sana yapiyorsa otur ciddi konus . Agir abiligin sadece sana miymis onu hi sorarsin

Canim ya bana adamin huyu bu gibi geldi ama belki de sana simariyordur . Malum bazi erkekler simarmayi napcagini bilmemek haddini asmak saniyor.bu konuda kayinvaliden gorumcene veya kayinpederine sorabilirsin once de boyle miymis asil huyu neymis ona gore davrabirsin bence. Huyu boyleyse oylece kabul etmek durumundasin yok sadece sana yapiyorsa otur ciddi konus . Agir abiligin sadece sana miymis onu hi sorarsin
Kayınvalidemlere göre kocam devlet kuşuymuş o yüzden onlara sorsam çok güzel huyu var falan derler

Kocanın tavrı haliyle çok zorunuza gidiyordur. Kusura bakmayında geçinmeye niyeti olan siz hatalı bi iş yapmış olsanız bile bir müddet sonra bişey olmamış gibi davranır üstünü kapatır devam eder çoğu erkek böle yani umursamazdır. Bunun ne karın ağrısı varsa bahane ediyor bazı şeyleri ya da gurur yapıyor naz yapıyor erkeğin böleside hiç çekilmez o ayrı. Oturun konuşun sinirlenmeden sakince kırıldığınızı ve aynı zamanda onu sevdiğinizi ve yuvanızı sevdiğinizi söleyin daha ne günler göreceğinizi ve gelecekte beni yanında görmek istemiyorsan ben yokmuşum gibi davranacaksan işi ' gibi ' olamaktan çıkar bana bu eziyeti etme ya beni azad et ya da başka çıkar bir yol bulmasını söyle. Hatalarım benden istediğin benden beklediğin şeyler varsa söyle bileyim ona göre davranayım ama sen benim istediğim gibi bir adam olmaktan çıktıktan sonra ne hakla bunu isteyeceksin benden bilmiyorum doğrusu dersin. Bir an olsun kocanız sizin birden bire yok olduğunuzu düşünsün eve geliyor ve kimse yok ne seveceği ne surat yapacağı siz olmadıktan sonra bir evi bir ailesi yuvası yok adamın gideceği yer geri baba evidir size alıştıktan sonra Allah göstermesin başınıza bişey geliyor ölüyorsunuz napıcak o zaman vicdan azabı hiç mi çekmicek. İnsanoğlu çok nankör.

Eski konularımı biliyorsunuz mutlaka eşimle aramda problemler var ne yapsamda beni eskisi gibi sevmiyor hep bana soğuk konuşmuyor benimle ilgisiz az önce misafirlikten geldik bebeği kucağımdan aldı içeri girdi kapıyı kapattı.
Sanki sadece bebek için benimle birlikteymiş gibi ailesiyle olan sorunlardan sonra beni hiç affetmedi sildi attı resmen ailesiylede iyi geçiniyorum artık annesi ne dese susuyorum onu övüyorum ama yok.
Onunla konuşunca cvp bile vermiyor cvp versene diyorum neye cevap vereyim ne dedin diyor üstüne gitmiyorum bana öyle davranınca bende konuşmuyorum..
Ne yapacam ben artık bu hep böylemi olacak bir daha beni sevmicek mi??
Çok ama çok Üzgünüm boşanmak istesem bi boşanma nedeni yok gibi kalkıp ne dicem ki insanlara dövmedi bişey yapmadı evinede çocuğunada bakıyor ama bana karşı hiç iyi değil..
Sanki ben bu evde onun ve çocuğunun hizmekarıymışım gibi davranıyor.
Bu iş nereye varacak ben ne yapmalıyım bana akıl verin
Sizi sevmeyen bir adamla hala neden evli kalıyosunuzki

Eşiniz kapris yapıp, kendini geri çekiyor. Fazlaca şımarık tavırlar içerisinde. Kimseye kendinizi sevdirmek luzumunda değilsiniz.[/QUOTE]

Niye bi taraflarını kaldiriyorsunuz ki kocanizin. Ezdirmissiniz kendinizi. Konusmazsa konusmasin.umrunuzda olmasın. Gorevinizi yapın geçin bir köşeye cocugunuzla ilgilenin.

Konu sahibi görücü usulü evlenmişsin, bi arkadaşn dediği gibi tombaladan bu çıkmış. Zaten adam seni hizmetçi evdeki görevli kişi olarak görüyo:)) ya neden evlendi görücü usulü aşık olduğundan mı sanki, bu adamı yontabilceğini hiç sanmıyorum. Tavsiye olarak sakın bunun karşısında beni sev die eziklenme

Kayınvalidemlere göre kocam devlet kuşuymuş o yüzden onlara sorsam çok güzel huyu var falan derler
Dogru oglunu kotulemez ki. O zaman sen de kayinpederine bak o da mi oyle biri.cunku erkekler babasini model alir bildigim kadariyla.yani esinizin babasi da oyleyse dersin ki bu adamin huyu budur.ama bence yine soyliyim huyu bu normal bu saniyor . Sizin sorun ettginizi anlamiyor bile

Back
X