- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
Eşim iş nedeniyle geç geliyor ve yemek yemeden uyumaz malesef gece bile yer onun için yemenin saati yokBu saatte ne yemeği pardonda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim iş nedeniyle geç geliyor ve yemek yemeden uyumaz malesef gece bile yer onun için yemenin saati yokBu saatte ne yemeği pardonda
Eşim iş nedeniyle geç geliyor ve yemek yemeden uyumaz malesef gece bile yer onun için yemenin saati yok
Yok evli yada bekarlikla alakası. . Herkes kendi işini yapabilir ve ortaklasa ben çayı yaptiysam o doldurur yemeği yaptıysam sofrayi kurar herzaman değil tabiki ama asla yap et demez yaoarmisin getirebilir misin hep böyle söyler. . Sadece bi kere kumandayi atsana dedi pardon dedim elin bitarafa kacmamis gayette görüyorum kalk al dedim. Ve emir kipi son oldu. .
bu saatte yemek mi yapılır düşünceli bir adam bu saatte yorgun eşine yemek yaptırmaz dolapta hazır kahvaltılık flan da yenebilirEşim iş nedeniyle geç geliyor ve yemek yemeden uyumaz malesef gece bile yer onun için yemenin saati yok
ben eşime her gün yemek hazırlarım ama bebeğim biraz yaramaz kimi zaman yemek olmaz ama beni yemek için asla kırmaz![]()
Teşekkürler :)Kocaman masallah , kadın zaten kocasından yana dertlı bunu soylemenın faydası var mı ?
Bugün pazar çalışmıyor misafirliğe gitmiştik ordan döndük yemek istedi bende bi sürü şey yedin yemek yemeyi ver dedim olay öyle çıktıPeki esiniz işten geldi ve ona yemek yapmadinz mi ? Yada hazır yemeği hazirlamadiniz mı ? Yorgun argin gelsem o evde bende bi yemek beklerim tabi ama gözlerimden ateş de çıkmaz
Bugün pazar çalışmıyor misafirliğe gitmiştik ordan döndük yemek istedi bende bi sürü şey yedin yemek yemeyi ver dedim olay öyle çıktı
Kayınvalidemlere göre kocam devlet kuşuymuş o yüzden onlara sorsam çok güzel huyu var falan derlerCanim ya bana adamin huyu bu gibi geldi ama belki de sana simariyordur . Malum bazi erkekler simarmayi napcagini bilmemek haddini asmak saniyor.bu konuda kayinvaliden gorumcene veya kayinpederine sorabilirsin once de boyle miymis asil huyu neymis ona gore davrabirsin bence. Huyu boyleyse oylece kabul etmek durumundasin yok sadece sana yapiyorsa otur ciddi konus . Agir abiligin sadece sana miymis onu hi sorarsin
Sizi sevmeyen bir adamla hala neden evli kalıyosunuzkiEski konularımı biliyorsunuz mutlaka eşimle aramda problemler var ne yapsamda beni eskisi gibi sevmiyor hep bana soğuk konuşmuyor benimle ilgisiz az önce misafirlikten geldik bebeği kucağımdan aldı içeri girdi kapıyı kapattı.
Sanki sadece bebek için benimle birlikteymiş gibi ailesiyle olan sorunlardan sonra beni hiç affetmedi sildi attı resmen ailesiylede iyi geçiniyorum artık annesi ne dese susuyorum onu övüyorum ama yok.
Onunla konuşunca cvp bile vermiyor cvp versene diyorum neye cevap vereyim ne dedin diyor üstüne gitmiyorum bana öyle davranınca bende konuşmuyorum..
Ne yapacam ben artık bu hep böylemi olacak bir daha beni sevmicek mi??
Çok ama çok Üzgünüm boşanmak istesem bi boşanma nedeni yok gibi kalkıp ne dicem ki insanlara dövmedi bişey yapmadı evinede çocuğunada bakıyor ama bana karşı hiç iyi değil..
Sanki ben bu evde onun ve çocuğunun hizmekarıymışım gibi davranıyor.
Bu iş nereye varacak ben ne yapmalıyım bana akıl verin
Vuuu 1-B sınıfından neclaya yıldızlı pek iyiiiiiiiiben eşime her gün yemek hazırlarım ama bebeğim biraz yaramaz kimi zaman yemek olmaz ama beni yemek için asla kırmaz![]()
Dogru oglunu kotulemez ki. O zaman sen de kayinpederine bak o da mi oyle biri.cunku erkekler babasini model alir bildigim kadariyla.yani esinizin babasi da oyleyse dersin ki bu adamin huyu budur.ama bence yine soyliyim huyu bu normal bu saniyor . Sizin sorun ettginizi anlamiyor bileKayınvalidemlere göre kocam devlet kuşuymuş o yüzden onlara sorsam çok güzel huyu var falan derler